icon

Jednorázové plenky Dada - Vaše názory a zkušenosti

verusche
27. zář 2016

Dámy, ženy, slečny, maminky....
Chci se Vás zeptat na názor na plenky Dada z Polska, naskytla se mi možnost koupě a vážně výhodné a protože zvažuji a řeším všechny možnosti, tak se chci zeptat, co si o nich myslíte, jaký na ně máte názor a zkušenost. Používáte je, jaké jsou nejlepší?
Látkovačky PROSÍM nereagovat, sbírám informace a zajímá mne, jak jsou na tom tyhle plenky.
Díky všem za odpovědi 🙂

Strana
z4
allinka_k
20. led 2017

Za mě Dada absolutně to nejhorší, co jsme kdy doma měli (a že jsem zkusila hodne značek za tři roky a dvě deti). Jsou okamžitě na dotyk mokré, přes den to člověk přebalí, ale na noc hrůza, dítě v mokru. A hlavně, že všech možných značek se mi je z tehle malá oprudila. Ve stejné cenové relaci jsou např. Babylove plenky, které jsou mnohem lepší, i durch procurana plina je na omak jakž takž suchá..

saraha1
20. led 2017

Tak ja dnes zkusila na noc a na den 4+ ty extra soft. Dosrala jsem 2ks. Obe ok, ale mala dnes min curala. Ale u plenek z rossmanna a kaufandu se mi pocurana plenka vevntr zcuftala, to mi prijde hrozny. U dada se to nestalo. Takze mi urcite prisly jako ty jedny z lepsich. Ale premium bohuzel na zkousku nemam.

marketka92
20. led 2017

ja sem naprosto spokojena syn je hodně citlivy na cokoliv ale opruzeny neni vydrži dlouho a opravdu nepromoknou

riakuk
4. únor 2017

@sipkovarose Já mám to štěstí, že tam jezdím mimo akce 🙂 Balík plenek stojí 30zl.

sipkovarose
4. únor 2017

@riakuk to je 180kč na naše že?

messias
4. únor 2017

Ted jsem objednavala baliky, jeden za 200,- v akci 🙂 objednavam pokazde na dadaplenky.cz, kupuju tam i veci na koupani od Hippu, praci gely, ubrousky do susicky. Maji tam i prikrmy cca za 13kc.. vse Polsko a Nemecko. Uz jinde kupovat veci pro malou asi nebudu 🙂

kachnicky
4. únor 2017

Pouzivam je od narozeni me male. Za me jsou to nejlepsi pleny na trhu, vyzkousela jsem skoro vsechny znacky (kdyz jsem zrovna nemela Dady) a mohu rict ze jsou vazne nejlepsi 😉 Perfektne saji, maji super gumicky-nic se nedostane ven a dite neni otlacene, narozdil od Pampers... Pokud mate sanci se k nim dostat, bezte do nich 😉

riakuk
4. únor 2017

@sipkovarose cca 190,- 🙂 Počítám 6,5,- za zloty. Záleží na regulaci ČNB. V Berušce platíme kartou, takže máme pak ten střední kurz. I tak se to s cenami v ČR nedá srovnat. Plenky vyzkoušené mám. Spíš teď řeším kosmetiku Dada. Používám Hipp, J and J, Bubchen.

verdy88
4. únor 2017
Uživatel verdy88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od verdy88.

Používám malé cca od půl roku, kdy mi o nich kamarádka řekla, přešli je z Pampers prémium a spokojenost, žádné opruzeniny, super sají, ale každé dítě je jiné, doporučuji vyzkouset...na webu www.procvrcky.cz mají nyní balík za 189 Kč - výprodej skladu, tam myslím mají i vzorky po 5 ks

petruuushkaaa
11. kvě 2017

Ahoj, muzete mi nekdo poradit kolik baliku mam objednat pro novorozene a jake velikosti? 1,2? Nemate nekdo fotku plenky? 😊😊😊

anetpierowska
11. kvě 2017

Mala byla od narozeni na Pamperskach. Cca od jejiho 3m,jsme objevili DADA. Jsou skvele. Lepsi jak Pampers. Nejlepsi jsou Extra soft. Ty Premium mi prijdou slabsi,ty pouzivame pres den. Ale jinak extra soft na noc jedna uplne v pohode. Mala se po nich ani jednou neoprudila a nemusim ji mazat zadnym bepanthenem a sudokremem,tak ze usetrene dalsi penizky,jak za plenky,tak za krem. Kupuji je v Polsku. Daji se koupit za v akci cca za 130-150kc, jinak standart cena 195kc. Jinaj se vyrabeji v Cr v Turnove v Ontextu spolu s Pamperskama, akorat DADA jsou pro Polsky trh. Na plenky tam maji jen 8% dan. Urcite je zkus a uvidis. 😉

petruuushkaaa
11. kvě 2017

@anetpierowska ahoj, nevim jen jakou velikost pro miminko, asi jednicky ze? 😊 jen presne nevim, jak dlouho trva nez z nich vyroste a bude potrebovat dvojky, vezmu asi od obojího dva baliky a snad to tak nejak na zkousku bude stacit 😊

anetpierowska
12. kvě 2017

@petruuushkaaa jednicky bych vzala asi dvoje a dvoje dvojky,pak uvidis,zda budes potrebovat jeste jednicky nebo uz rovnou dvojky.

pourova
7. čer 2017

ahoj holky, já je také používám a jsem s nimi moooooc spokojená. Kupuji Dada plenky tady http://www.dadaplenky.eu?a_box=d427wnqb a jsem s nimi nadmíru spokojená. Cena sice o pár korun vyšší než v Polsku, ale zase vám je dovezou zdarma po celé ČR až domů, takže ušetříte čas i peníze za cestu do Polska.

lenkahoral
18. srp 2017
Uživatel lenkahoral je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenkahoral.

Plenky baby charm - jsou pro nas jedina volba 🙂

jsme max. spokojeni 🙂

katinka147
27. říj 2017

Já teď objednávala z plenylevne.cz/akcni-baleni/ mají tam i nějaká akční balení, do polska to mám daleko :/

pourova
27. říj 2017

já nakupuju tady http://www.dadaplenky.eu/?a_box=d427wnqb
také mají občas nějaké akce....

zuzanavobratilova
28. říj 2017

Zdravím, plenky Dada používám na střídačku s babylove z dm drogerie a jsou vážně super.Nesmrdí chemicky, jsou jemný a jsou z Čech;) Kdyby měl někdo zájem, jsou teď v akci;)
Dětské plenky značky DADA za bezkonkurenční ceny v ČR! Přijďte si nakoupit, platit můžete za 14 dní! - www.nejlevnejsiplenky.cz

mr_falko
28. říj 2017

maly je rok, ma je od narozeni a ani jednou mi neprotekla ci tak neco. Za me naprosta spokojenost a objednavam na dadaplenky.cz

tanea
28. říj 2017

nám dada taky vyhovují, napřed nám je vozila známá, ted objednávám zde Dětské plenky značky DADA za bezkonkurenční ceny v ČR! Přijďte si nakoupit, platit můžete za 14 dní! - www.nejlevnejsiplenky.cz

bayt
28. říj 2017

Ahoj holky, zaujaly mě tyhle plenk, vzala bych na zkoušku. Ale kde je kupujete? V ČR jsem je našla dražší než Pampersky. Sice jen 120 korun, ale v balení jich není ani třicet.

tanea
28. říj 2017

@bayt jak už jsem psala, kupuju zde Dětské plenky značky DADA za bezkonkurenční ceny v ČR! Přijďte si nakoupit, platit můžete za 14 dní! - www.nejlevnejsiplenky.cz

bayt
28. říj 2017

@tanea ty plenky tam ale na kus vycházejí dráž než Pampersky

tanea
28. říj 2017

@bayt Kupuju extra soft velikost 3, vyjdou asi 3,60 za kus, seženete pampersky levněji? Nám pampers nevyhovovaly, takže po akcích nekoukám...

bayt
28. říj 2017

@tanea Dívám se na novorozeneckou velikost, kde tyto polské pleny stojí asi 4,7 ks a Pampers v akci koupím za 3,6 ks (Premium). Samozřejmě se může stát, že nakonec miminku budou vyhovovat spíše Dada plenky, ale zatím mě to pořád nenamotivovalo k tomu kupovat polské plenky za vyšší ceny než ověřenou značku.

tanea
28. říj 2017

Aha, novorozenecké jsme používaly z DM, pak nám vozila dada známá z Polska, tuhle stránku jsem našla, až když známá přestala jezdit do Polska a to už jsme byly na větších velikostech... stejně musíte vyzkoušet, co miminku sedne...

zuzanavobratilova
29. říj 2017

Dada plenky nejsou polské, jsou české a do Polska se vyváží ;)

gadgetka21
29. říj 2017

Plenky se vyrabi u nas v Cechach v Ontexu. Mamka mi je tam nakupuje u souseda co tam pracuje. Plus i dalsi plenky. Za me super. Prodavaji se za 2,50

petrajanska01
30. lis 2017

Jsou srovnatelné s Pampers Premium? Tady nove Pampers Premium vubec nedoporucuji.
http://radimradi.cz/velke-srovnani-plenek-pampe...
Jsou Dada lepsi nebo stejne? Nebo jak to je?

gadgetka21
30. lis 2017

Kazdemu vyhovuje neco jineho, ale bat se jich nemusite. Ja bych rekla, ze to srovnatelne je. My uz pampers nekupujeme. Mam bud Dada nebo z lidlu a na ty nedam dopustit

Strana
z4