Kolik látkových plenek budu potřebovat na cca 2 roky?
Milé děvčata,mám otázku ohledně látkování.U dcery jsem používala klasické pleny 😀 je to skoro 13let,u syna pak jednorázovky,protože jsem nechtěla prát jak blázen,teď koukám,že jsou všelijaké novinky.Jenže jak vidím ty ceny,tak nevím jestli si mám rvát vlasy 😒 chci se tedy zeptat kolik těch plenkových kalhotek budu potřebovat,pokud bych používala asi od 1-2měsíce věku miminka až do nočníku cca.2roky a jak by to cenově celé vyšlo,samozřejmě bych asi v některých případech kombinovala s jednorázovkama,ale spíše jsem pro ty látkové.Děkuji za odpovědi 😎
Otázka spíše vhodná do diskuze....jelikož moderní látkování je opravdu věda 🙂 😉 . Pokud chcete, pojdte na FB do skupinky: Poradna pro látkovačky. Tam vám poradí přes 4000 členek, příp.látkové poradkyně a pomůžou vám sestavit výbavičku přesně na míru. Já látkovala sama bez odborné pomoci, jen s pomocí internetu metodou pokus/omyl a výbavičku sem x krát měnila (viz mé látkovací album), ale já sem tomu propadla, takže tak. Určitě dostanete odpověd na vhodnou variantu pro vás...otázka na jednu odpověd je opravdu málo. 😉
Ahojky holky,já látkové plenky používám od narození malé. Na večer dávám jednoráz ( to jsem líná přebalovat )
Ceny jsou opravdu vysoké, ale jde to i levněji 🙂
Pokud se rozhodneš pro čtvercové pleny , řekla bych že na začátek je cca 70ks ideální , k tomu 4 ks svrchních kalhotek ( super jsou Bamboolik, Petit Lulu )
Jinak já jsem si hodně oblíbila Sketch pleny ( http://medley.mimishop.cz/detail.php?zbozi=4495399 ), na to svrchnáky a je to bomba 🙂
Taky mám pak pár AIO z Ebay, některé maminky to odsuzují a preferují české pleny ... Upřímně mám doma jak AIO anavy a z číny a rozdíl je jen v ceně, Anavy AIO plena stojí 600 a ta z Ebay 100 ...ale to je na každém. Kdybys chtěla poradit, klidně napiš SZ 😎
látkuji od narození maličké. mám 40 čtverců,6 kalhotky,15 bambusek vícevrstvých bamboolik. měla jsem i bambino mio,ale ty sem už dala pryč. pak mám 4 tvarovaný baby idea a ručníčky z ikey. 🙂 🙂

Resim stejnou otázku, rozhodla jsem se pro tu nejlevnejsi latkovou variantu. Poridim si 70crvercovych libstatskych plen, 70separacek a 5-7 pul svrchnacku. Pocty jsem vycetla v jednom clanku od jedne maminky tady na mk... aideen.