Lehátka do vaničky. Jaké používáte?

lusik1y
29. srp 2019

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jaké používáte lehátko do vaničky? A máte některá zkušenost s tímto? (viz foto)

lovemusicsun
29. srp 2019

Měli jsme plastove i penove a plastove jsme nakonec pouzivali vic. To penove mame doted na pracce a malou na nem po koupani susim a mazu kremem. S tim na obrazku zkusenost nemam, ale nema moc sklon. Nam vyhovovalo to plastove, ze je sklopene, tak mela mala vzdy hlavicku vic nad vodou.

larascont
29. srp 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

Co jsem u kamarádek koupala miminka tak jsem u nikoho nepoužívala žádné lehátko pro miminko je nejlepší kontakt s maminkou aby se cítilo i při koupání v bezpečí 😉

kafr
29. srp 2019

Taky jsme žádné lehátko nepoužívali. Zprvu jsme měli půjčenou vaničku kde už to lehátko bylo přímo součástí tvaru vaničky, ale dcera se nemohla vrtět dle libosti. Nakonec jsme vytáhli z půdy starou vaničku ještě po mě!

adel_si
29. srp 2019

Měli jsme 2 lehátka a stejně jsme je nakonec nevyuzivali.. Pro mě bylo pohodlnější ho držet v ruce...

xcassiopea
29. srp 2019

Ze začátku jsem miminko držela a potom jsem měla pěnové do sedu a pak už nebylo potřeba.

kacenka.pospi
29. srp 2019

@lusik1y ja nedam dopustit na molitanoveho medvidka-nasaje teplou vodu a miminku pak neni zima

elis_elis
29. srp 2019

@kacenka.pospi taky jsme pouzivali a super. Dostali jsme i plastove lehatko, ale na to bylo treba moc vody do vany, aby melo miminko ponorene telicko ve vode.

jipe
29. srp 2019

klasické látkové nebo nic

jitule_hrachule
29. srp 2019

Ségra koupala na takovém tom látkovém a když jsem koupala segry děti ja, tak jsem nepotřebovala nic, spíš me to tam překáželo. U svých dětí jsem si už v porodnici vyzkoušela, že nic nepotřebuji. Kamarádka si pochvalovala koupací kyblík a mě nejvíc vyhovoval box z ikea, kam se u druhého mimča vešel i bracha.

hanicka_k
29. srp 2019

Ze začátku jsem koupala malou v ruce a když už začala "težknout" 😁, pořídila jsem nejdřív pěnové (to bylo naprd) a nakonec klasické látkové a to bylo nejlepší 👍

2hanah
29. srp 2019

@kacenka.pospi Je dobré, my ho ale používali až ve velké vaně, aby se nebouchal a jako protiskluz.

kafr
30. srp 2019

@jitule_hrachule tím boxem asi nemyslíš tu jejich pidi vaničku, že? Tam se mi malá nevešla už ve 3 m 😂 a to je prcek po mě!

widowblack
30. srp 2019

Na první sem měla látkový , a teď na druhý sem ho taky objednávala - za málo penez hodně muziky a hlavně i ho vyperu v pračče když je třeba a dítě v něm neklouže ....

jitule_hrachule
30. srp 2019

@kafr nene vanička mi přišla zbytečná a box jsem později využila na lego a na pozdější dobu jsem měla takovou zabranu, která držela vodu jen na půlce vany 😂

kittyy17
30. srp 2019

Nepoužívala jsem žádné lehátko, oba kluky jsem koupala nejdřív v umyvadlu, potom ve vanicce.
Zkusila jsem látkové lehátko, vadilo mi, že se mi špatně umyvaly zádíčka...

kacenka.pospi
30. srp 2019

@2hanah ano, malou vanicku jsem ani nekupovala, rovnou do velke

ange_de_la_morte
30. srp 2019

u syna jsem měla pěnové le používali jsme jen chvilku .... u dcery už jsem ani nekupovala - je mi příjemnější držet miminko na ruce - i malé je to příjemnější že se jí dotýkám

kamik1983
30. srp 2019

@lusik1y Toto neznam, ale prvni 2deti jsem koupala na latkovem. K narozeni tretiho jsem dostala penove a to jsem ani nevyuzila, myslela jsem si, ze budu koupat v ruce. No nedopadlo to. Dcera koupani nesnasela. Kdyz ji byl mesic, tak jsem si neco udelala s rukou a bala jsem se, ze ji neudrzim, tak jsem dala latkove. Ten den si koupani uzila, byla bez breku, takze uz jsem ji jen davala na lehatko. Jenom mi z nej klouze, tak nekolikrat behem koupele ji musim dat vys.
Jinak se mi nyni rozbila vanicka, tak ji davam do velke vany a zase na lehatku.
Ono kazde dite je jine, takze co vyhovuje jednomu, nevyhovuje druhemu. Proste vyzkouset. Treba i ted u tretiho me prekvapilo, ze dite spi v noci na brise nebo na boku, ze po umelem mleku ji neboli bricho, ze nemusim pouzivat Sub simplex, ze v 5tydnech nemohla otocit hlavou a musela jsem chodit s ni rehabilitaci. Nyni v 5ti mesicich ma mensi vahu nez predchozi deti, ale je daleko vetsi.
Takže jde o to, to vyzkoušet...

lusik1y
autor
31. srp 2019

Všem moc děkuji za odpovědi, rady a názory. 😊💖

cleer00
10. zář 2019

Obyčejné latkové

prejeta_zaba
10. zář 2019

Žádné a nevidím důvod. Další krám domů. 🤷