Matrace do dětské postýlky

dominika07
3. led 2018

Ahoj, jakou volíte matraci do dětské postýlky, potřebujeme rozměr 140x70 cm a nevím jakou zvolit.

konidana
3. led 2018

Jakoukoli😉😉

semisovamys
3. led 2018

Mela by byt tvrdši, jinak je to jedno

snahnah
3. led 2018

Mi jenom bývalá kolegyně(prodejce nábytku) nedoporučovala kokosovou, že jak se počůrá, smrdí víc, jak obyčejná molitanová .

voleskap
3. led 2018

Máme molitan-kokos a proti proçůrání to ochranné prostěradlo a na něj normální prostěradlo. Spokojenost, nikdy nic nesmrdělo 🙂

bayt
3. led 2018

@dominika07 Podle mě je teda výběr matrace hodně důležitý! Vždyť první měsíce to mimčo jen leží a potřebuje fakt dobrou oporu páteři. Dětská matrace musí být tvrdší (asi 3-4 z pěti bodů), prodyšná, nesmí mít nějaké zóny nebo mít "paměťovou funkci" - zóny dítě nevyužije a paměťová funkce je nedává právě tu trvalou oporou páteři.

Ideální je studená pěna, alespoň 11 cm výška, objemová hustota té pěny musí být alespoň 35 kg/m3 (pozor na laciné pěny, které jsou "řídké" a neposkytnou podporu miminku). My jsme všechny tyto požadavky nalezli u Traumeland, ti se vyloženě specializují na na dětské matrace.

Molitan fakt nedoporučuji, je moc měkký, špatná podpora. Kokos je zase až moc tvrdý a když se do něj dostane vlhkost, tak může plesnivět nebo se v něm drží všelijaké breberky.

stuplakova
3. led 2018

@dominika07 Matrace by měla být tvrdší. My máme v postýlce něco na způsob hypo alergenní pěny, je i omyvatelná při případné nehodě a je fajn, jsme s ní spokojení a malé se na ní dobře spinká 🙂

dominika07
autor
5. led 2018

díky všem 🙂

nikolkare
9. led 2018

kokos-molitan-pohanka,muzu jen doporucit 🙂

benlemi
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mariefiura
1. únor 2019

Ja po matracich taky ted hodne koukala a velky vyber maji na i-matrace. Jsou tam i skvele sety do postylek ☺

terkavil
3. čer 2020
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.

Zdravím! Já jsem pro synáčka vybrala díký tomuto článku 🙂 https://comfortmatrace.cz/jak-vybrat-matraci-pro-miminko/