terkavil
Uživatel terkavil je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkavil.
terkavil
1. črc 2024

Ahoj holky,
Jestli řešíte stejný problém jako já s tou touhou po kouření, tak e-cigaretu bych určitě doporučila vyzkoušet. Já jsem se do toho pustila, protože mi normální cigarety začaly vadit, ale pořád mi něco chybělo. E-cigaretu mám teď jako takovou záchrannou bránu, když mi přijde ten mlsný moment. Momentálně mám tuhle https://www.enick.cz/p/qbox-by-nick-blueberry-cherry-cranberry-20-mg a asi u těchto modelů i zůstanu 🙂

terkavil
30. čer 2024

Ahoj, já jsem si koupila jednorázovou elektronickou cigaretu a musím říct, že je to fakt dobré. Mám ráda, že je pohodlná a jednoduchá na použití. Hlavně na cesty nebo když jsem venku s kamarády, je to perfektní volba. Taky mě těší, že už doma nemám popelníky plné nedopalků a všechno kolem je čistší. Doporučuju všem, kteří nad tím přemýšlí, podívat se na jednorázové e-cigarety, obzvlášť pokud chcete omezit kouření klasických cigaret. + teď jsem zkoušela i slim verze ( https://www.enick.cz/c-jednorazova-elektronicka-cigareta-nick-one-slim ) který jsem právě kouřila u normálních cigaret a super.

terkavil
30. čer 2024

Ahoj maminky, měla jsem během těhotenství velké bolesti zad a zkoušela různé metody. Jednoho dne mi kamarádka doporučila trenažér od Tremass. Tento přístroj je úžasný, používám ho každý den doma a zároveň se věnuji lehkému cvičení a protažení. Bolesti zad se výrazně zmírnily a celkově se cítím mnohem lépe. Je to skvělý způsob, jak si ulevit od bolesti a zlepšit držení těla, aniž bych musela někam chodit. Kdyžtak tu je odkaz na ten trenažér https://www.tremass.cz/trenazery/

terkavil
30. čer 2024

Ahoj všem! Nedávno jsem začala přemýšlet o originálním dárku pro kamarádku, která čeká miminko a narazila jsem na plenkový dort. Co si o tom myslíte? Mám trochu obavy, jestli je to praktické. Našla jsem skvělé dorty na https://www.chupeto.cz/ . Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za názory!

terkavil
29. čer 2024

Mně domácí bělení zubů nikdy moc nepomohlo, tak jsem šla k zubaři na Opalescence a výsledek byl skvělý. Profesionální bělení je mnohem účinnější než bělicí pasty a gely a hlavně to poznáte hned a vydrží to. Doporučuji se podívat na jejich stránku https://www.dentalheart.cz/ordinacni-beleni-zubu/ kde mají všechny informace o ordinačním bělení zubů. Opravdu to stojí za vyzkoušení, pokud chcete mít bělejší zuby na delší dobu.

terkavil
5. čer 2024

Když jsem byla těhotná, měla jsem hrozné bolesti zubů. Byla jsem nervózní z toho, jak to bude ovlivňovat miminko a jestli mohu podstoupit nějaký zákrok. Nakonec jsem se odhodlala jít k zubaři na https://dentalheart.cz/, kde byli velmi ohleduplní a opatrní. Vysvětlili mi, které postupy jsou bezpečné během těhotenství a co je potřeba udělat, abych se zbavila bolesti. Díky nim jsem se cítila mnohem lépe a ulevilo se mi. Pokud máte podobné problémy, opravdu doporučuji najít si odborníka, který vám poradí a pomůže.

terkavil
30. čer 2023

@enmuhan2 No víš co, já jsem taky vyrůstal v nesportovní rodině, takže to bylo pro mě dost těžký najít ten pravý sport. Ale nakonec jsem se rozhodl pro šerm a musím říct, že jsem s tím fakt spokojenej.

Pro mě bylo důležitý najít sport, který mě baví a který mi přináší radost. Nemusí jít jen o výsledky a vyhrávání soutěží, ale hlavně o tom, aby se člověk cítil fajn, užíval si to a bavil se. A to je podle mě i pro děti klíčový.

Šerm je takovej trochu netradiční sport, ale může být fakt skvělej. Je to takový mix strategie, rychlosti a přesnosti. A navíc, když se děti naučí šermovat, tak mají ten super pocit, že jsou takový ti odvážní rytíři nebo rytířky. A to je přece úžasný!

Takže jestli hledáš něco novýho a zajímavýho pro svý děti, tak bych určitě zvážil šerm. A hlavně, nezapomeň, že to je o zábavě a radosti, ať už se rozhodnete pro jakýkoliv sport.

A když budete potřebovat vybavení pro šerm, tak se podívejte na https://www.5mfencing.com/ . Tam mají skvělou nabídku a navíc to není zas tak drahé.

terkavil
30. pro 2022

Zdravím 🙂) My jsme hledali hlavně na pinterestu a dle této předlohy jsme se následně obrátili na https://www.bratrimaliri.cz/, kteří vše uskutečnili 🙂 Za mě je lepší volit jemnější barvy, aby se pokoj zbytečně nepřetěžoval 🙂

terkavil
12. led 2021

sice se nevyznám úplně v pojišťovnách, ale více se vyznám v autoservisech, takže bych chtěla dát odkaz na autoservis, kde mi vždy skvěle pomohli https://www.united-6.cz/kosmeticky-autoservis-aneb-jake-sluzby-nabizime/ věřím, že pomůžou i Vám. Hodně štěstí!

terkavil
15. pro 2020

@lady_giraffe Ahoj, na téma trvalé bydliště dítěte existuje spoustu článků, ale mně osobně se mi nejvíce líbil článek na blogu https://www.cikr.cz/bydliste-ditete/. Mají zde vše přehledně napsané a našla jsem tam odpovědi na všechny mé otázky.

terkavil
16. lis 2020

Já nejradši jezdím na Šumavu, ať je to sama, s dětmi, nebo jen s manželem, či kamarádkami. Je to kouzelné místo. Nejlepší místo, odkud se dá kamkoliv dojít, nebo jet na kole je rezort, kde se vždy ubytováváme: http://www.nadrybnikem.eu/

terkavil
10. lis 2020

dříve jsem se bála jezdit v zimě, ale nevzdala jsem to a teď už se nebojím. Dost mi taky pomohlo číst si články s touto tématikou, jako například https://www.dopravniznaceni.com/Jizda-v-zime-b5567.htm . Opravdu jde jen o procvičování.

terkavil
30. říj 2020

Dobrý den. Teď se ale bodový systém změnil. Zvyšovala se i stanovená výši pokuty, a to až do výše 100 000 korun – maximální sankce je 50 000 korun. Viz článek zde https://www.dopravniznaceni.com/Bodovy-system-2020-b5568.htm
Jak jste nakonec dopadla vy?

terkavil
27. říj 2020

Dobrý den.
My jezdíme na rodinné výlety vždy spíš do přírody - na podzim super tu http://www.nadrybnikem.eu/
Není to wellness, ale to najdete i v okolí 🙂

terkavil
27. srp 2020

Ahoj! Mohu doporučit právníky, u kterých jsem řešila rozvod já - https://www.cikr.cz/sluzby/rodinne-pravo/ . Byla jsem velice spokojená

terkavil
29. čer 2020

Dorbý den. My jsme byli přímo tu https://www.honourandgrace.com/cs/ v Ostrově a v okolí se dalo úplně suprově chodit s kočárkem. Doporučuju výlet na Boží dar na ježíškovu cestu 🙂

terkavil
28. čer 2020

Dobrý den. Za mě určitě. Chodila jsem přímo sem https://www.ginnova.cz/fyzioterapie-v-tehotenstvi/
Jak na fyzio před porodem, tak i po,
A fakt super, jsou to opravdu profesionálové v oboru. Obzvláště mi poté pomohla ta cvičení po porodu, pro stabilizaci 🙂

terkavil
23. čer 2020

Zdravím! Já se ještě rozhodují a myslím, že to udělam jak je to napsané tady https://comfortmatrace.cz/jak-vybrat-matraci-pro-miminko/

terkavil
22. čer 2020

Zdravím! Mohu doporučit - http://www.nadrybnikem.eu/ 🙂 Jezdíme tam s rodinou už třetím rokem a jsme velice spokojení 🙂)

terkavil
3. čer 2020

Zdravím! Já jsem pro synáčka vybrala díký tomuto článku 🙂 https://comfortmatrace.cz/jak-vybrat-matraci-pro-miminko/

terkavil
20. kvě 2020

Dokážu si to představit, ale přijde mi to nelidské. Je důležité se poradit s právníky - rozhodně budou znát odpověd a poradí co s tim dělat. Mohu doporučit tuto kancelář - https://www.cikr.cz/

terkavil
30. dub 2020

Za sebe mohu doporučit šumavu! My to tam milujeme 🙂) V tomhle roce pojedeme sem http://www.nadrybnikem.eu/ -

terkavil
24. dub 2020

Kamarádka měla tento zákrok a byla na něm u http://www.ginnova.cz/perineoplastika-vaginoplastika/. Vím, že byla velmi spokojená a hlavně se po zákroku cítila mnohem lépe.

terkavil
17. dub 2020

Za sebe bych doporučila se obrátit na právníka. Podobnou situaci jsem řešila u https://www.cikr.cz/sluzby/ a mohu doporučit 🙂))

terkavil
31. bře 2020

Nám se nejvíce líbilo zde - http://www.nadrybnikem.eu/ je to u rybníku 🙂)