Nakupování pro miminko - ladí vám oblečení k sobě?
Nakupujete oblečení pro miminko aby k sobě ladilo? V jakých barvách nejčastěji nakupujete? Nemyslím přímo vše nové, značkové a módní, ale tak obecně. Zběsile jsem se pustila na nakupování a teď zjišťuji, že mi ty věci k sobě nejdou. Vím, že dítěti je to jedno, ale pořád mi to vrtá hlavou 🙂
@soleilll aha, pravda, jsem si nejak neuvedomila obdobi, beru to ted v zime, ale my mame i v lete doma "jen" 20 stupnu 😉
@dockysbazar tak když nakupuju nebo babi (1.vnouče..), tak asi už automaticky spíš decentní barvy..ne nějakou křiklavou červenou, zelenou..a ladí to..dávali jsme hodně ty overálky, ty mi přijdou nejjednodušší na oblékání a přebalovaní když jsou rozpínací až dolů..pak polodupky/dupky+body a to množství bych řekla OK, možná ještě ty bodíčka..ze začátku fakt rychle rostou..jinak mě ty kabátky nevyhovovaly vůbec, furt se to shrnovalo..a tepláčky je zase blbý, že si pak sundavaj ponožky..🙂
Kupovala jsem na prvni mesice spise bile veci, to slondoladit ke svemu barevnemunco jsme dostali
Já jsem většinu oblečení dostala po synovci. Něco málo jsem i koupila. Věděla jsem, že čekáme kluka, ale snažila jsem se vyhýbat modré. Takže hlavně bílá, žlutá, zelená, béžová. Sladit to vždycky nějak šlo, i když já se v tomhle nijak zvlášť nevyžívám a moc to neřeším. Hlavně aby to bylo praktické a pro mimčo pohodlné.
Ja myslím, že na kluka to není zas takový problém. Pokud se ti líbi nějaký styl, půjde to k sobe docela samo. Jestli bude mít aspoň že zacatku modre oci, tak mu ta modra bude hodne slušet. U staršího, dnes 8,jsem mela něco do modra a neco takove drsonske khaki a hnede a tak,zrovna to docela frčelo. Synovi brzo zhnedlyou oci (což bylo v naší rodině dost necekane,tak mu to sluselo. Dávala jsem vždycky dohromady jeden styl. Myslím, že je to mnohem horší u holčiček, zvlášť když něco podedi,a pak kombinace fialova a červena nebo oranžova apod. Mi docela trhají zily 🙂.
Nejsem si jistá. Buď jsem šílený ignorant, nebo po porodu budete mít tolik jiných starostí, že to řešit nebudete... Nebo obojí :D
Mi nakupujeme hodně do béžova a krémova, je to universální a pěkné věcičky máme z www.vsepromiminko.cz, hlavně české

@dockysbazar Mám taky květnové miminko. Měla jsem overalů asi 8 a bylo to moc, neunosil je a bodýček taky 8 a dvě s krátkým rukávem, ty jsem mu dávala pod overal, vel. 62 už jsem měla spíš s krátkým rukávem, a asi troje kraťásky, to nosil když byly vedra v tom červnu/červenci. Tepláčků jsem měla taky moc, v té vel. 62 by mi úplně stačily 3-4. Mikiny měl 3, ty nosil hodně.