icon

Nakupování pro miminko - ladí vám oblečení k sobě?

dockysbazar
12. únor 2017

Nakupujete oblečení pro miminko aby k sobě ladilo? V jakých barvách nejčastěji nakupujete? Nemyslím přímo vše nové, značkové a módní, ale tak obecně. Zběsile jsem se pustila na nakupování a teď zjišťuji, že mi ty věci k sobě nejdou. Vím, že dítěti je to jedno, ale pořád mi to vrtá hlavou 🙂

Strana
z2
bekyc
13. únor 2017

@dockysbazar Mám taky květnové miminko. Měla jsem overalů asi 8 a bylo to moc, neunosil je a bodýček taky 8 a dvě s krátkým rukávem, ty jsem mu dávala pod overal, vel. 62 už jsem měla spíš s krátkým rukávem, a asi troje kraťásky, to nosil když byly vedra v tom červnu/červenci. Tepláčků jsem měla taky moc, v té vel. 62 by mi úplně stačily 3-4. Mikiny měl 3, ty nosil hodně.

lenka.han82
13. únor 2017

@soleilll aha, pravda, jsem si nejak neuvedomila obdobi, beru to ted v zime, ale my mame i v lete doma "jen" 20 stupnu 😉

jbzirafa
13. únor 2017

@soleilll bavlněný kabátek se hodi vždycky. Hlavně na to ublinkavani. Nemusí se většinou prevlekat všechno. Jinak z vlastni zkušeností na vedra byly nejlepší klasicke plátěné košilky. Aspoň u nás doma.

mialagia
13. únor 2017

@dockysbazar tak když nakupuju nebo babi (1.vnouče..), tak asi už automaticky spíš decentní barvy..ne nějakou křiklavou červenou, zelenou..a ladí to..dávali jsme hodně ty overálky, ty mi přijdou nejjednodušší na oblékání a přebalovaní když jsou rozpínací až dolů..pak polodupky/dupky+body a to množství bych řekla OK, možná ještě ty bodíčka..ze začátku fakt rychle rostou..jinak mě ty kabátky nevyhovovaly vůbec, furt se to shrnovalo..a tepláčky je zase blbý, že si pak sundavaj ponožky..🙂

craki
13. únor 2017

Kupovala jsem na prvni mesice spise bile veci, to slondoladit ke svemu barevnemunco jsme dostali

jaja01k
13. únor 2017

Já jsem většinu oblečení dostala po synovci. Něco málo jsem i koupila. Věděla jsem, že čekáme kluka, ale snažila jsem se vyhýbat modré. Takže hlavně bílá, žlutá, zelená, béžová. Sladit to vždycky nějak šlo, i když já se v tomhle nijak zvlášť nevyžívám a moc to neřeším. Hlavně aby to bylo praktické a pro mimčo pohodlné.

soleilll
13. únor 2017

@jbzirafa Bavlněný babátek se určitě hodí, to souhlasím. Taky jsem ho malé během léta oblíkala, když se ochladilo. Na blití je podle mě lepší bavlněná plína, kterou jsem obě děti obalovala kolem krku. 🙂

verena
13. únor 2017

Ja myslím, že na kluka to není zas takový problém. Pokud se ti líbi nějaký styl, půjde to k sobe docela samo. Jestli bude mít aspoň že zacatku modre oci, tak mu ta modra bude hodne slušet. U staršího, dnes 8,jsem mela něco do modra a neco takove drsonske khaki a hnede a tak,zrovna to docela frčelo. Synovi brzo zhnedlyou oci (což bylo v naší rodině dost necekane,tak mu to sluselo. Dávala jsem vždycky dohromady jeden styl. Myslím, že je to mnohem horší u holčiček, zvlášť když něco podedi,a pak kombinace fialova a červena nebo oranžova apod. Mi docela trhají zily 🙂.

dc2015
13. únor 2017

Nejsem si jistá. Buď jsem šílený ignorant, nebo po porodu budete mít tolik jiných starostí, že to řešit nebudete... Nebo obojí :D

jbzirafa
13. únor 2017

@soleilll hezky napsáno. A ze jim to slusi co 🙂 u nás ale stejne padlo to nejhezčí do 5 minut po oblečení. Zákon schválnosti.

radka1973
13. bře 2017

Mi nakupujeme hodně do béžova a krémova, je to universální a pěkné věcičky máme z www.vsepromiminko.cz, hlavně české

Strana
z2