Pampers Active care vyrobené v Polsku, máte zkušenost?

misadan
26. črc 2015

Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s těmito plenkami, které jsou vyrobené v Polsku? Co jsem teď byla v několika obchodech v Praze, tak jen z Polska...to se sem nevozí odjinud? Případně jsou rozdíly mezi plenkami s různým původem? Díky!!

mysonek
26. črc 2015

@misadan já mám s plenkami Pampers špatné zkušenosti. Měla jsem jen Polské, Maďarské a Ruské, všechny byly stejné. Už je nekupuji, používáme pleny z Tesca a spokojenost.

shine2015
26. črc 2015

My používáme pampers a jsem spokojena ....ale nehledala jsem kde byly vyrobeny.....a teď jsme déle mimo ČR....

nonnni
26. črc 2015

@misadan pouzivam pampers, co normalne koupim v CR, nezkoumam puvod, respektive, kde to bali. Kazdopadne nam vyhovuji, beru zelene activ a bile. Rada jsem pouzivala i zelene Tesco, ale ted jsem mela varku ctyrek a tak strasne smrdely chemii, ze jsem skoro cely balik vyhodila, to se nedalo diteti na ten zadecek dat.

carrie_b
26. črc 2015

Prestala jsem kupovat, kvalita sla rapidne dolu, nyni pouzivame smouli plenky z Alberta.

gosa22
26. črc 2015

Pampersky se tolik zhoršily... 😒 trhají se, smrdí chemií...v těch teplech dokonce malému způsobily potničky...zkusila jsem Bella Happy, které mají tea tree oil a je to lepší...také šmoulí z Alberta jsou mnohem lepší a stojí prakticky půlku co slavné Pampersky...a to jsem jim dávala vždy přednost 🤐

shine2015
27. črc 2015

Holky vracíme se za chvíli do ČR po delší době a začíná mě to desit. Spoléhala jsem na pampers, termín máme v listopadu a tak budu muset hledat nějakou alternativu ať jsme připraveny....

pkolin
27. črc 2015

Používáme výhradně pampers a vždy max spokojenost! Jiné bych synovi nedala a to je atopický a má citlivou pokožku, nikdy, ani v těch vedrech nebyl opruzený!

alcar
27. črc 2015

Taky pouzivam zelene i bile Pampers a porad jsem s nimi spokojena.

misadan
autor
27. črc 2015

@pkolin @alcar A zkoumaly jste někdy původ nebo to neřešíte? Případně třeba jestli máte i ty polský, tak ráda slyším spokojenost 🙂

alamo
27. črc 2015

Ja si vsimla, ze v poslednich 3 balenich Pampers velikost 5, vyrobeno v Polsku, byly ty plenky asymetricke - jedna nohavicka byla zkroucena a kratsi, dite uz nekolikrat pocuralo postylku a kocarek, jsem z toho dost rozcarovana. Ani nevim, jestli predchozi plenky byly taky z Polska nebo ne, ale poslednich par tydnu strasna kvalita.

nonnni
27. črc 2015

@misadan tak jsem schvalne koukla na krabici a asi jsou polsky, resektive jsou baleny ve Varsave, coz vsak nic nevykazuje o faktu, kde jsou vyrabeny...Tipuji uplne vsechny pampersky a i ostatni pliny na nejaku asijskou velkovyrobu a pak baleno, kde je to prihodno.

Kazdopadne, jsem s pampers spokojena, ale mohu porovnavat jen s bella happy, smoulima z Alberta a tesco zelenyma. Oranzove pampers nezkousim preventivne, ty byly silene uz pred osmi lety. Ve vahove kategorii meho nedonosenatka vaziciho v deviti mesicicih 10 kilecek jsou absolutne bezkonkurencni, ale na uplna novorozenatka byly dobre bile pampersky a uplne nejlepsi zelene tesco...ony jsou proste jine v ruznych vahovych kategoriich.

ladie
27. črc 2015

Souhlasím s @carrie_b Kupovala jsem pouze Pampersky, ale už to není, co to bývalo, takže kupuju většinou šmoulí z Alberta a Pampers pouze, když je na ně jo výhodná akce.

nonnni
27. črc 2015

@ladie kaufland ma velmi vyhodnou akci na bile pampersky, uz od ctvrtka...259Kc za baleni, plina vel 4 vyjde na 4.9Kc, coz je na bile bampersky extremne dobra cena, obycejne jsou o 2.50 - 2.90 Kc na plenu vic🙂

pkolin
27. črc 2015

@misadan nikdy jsem to nezkoumala, šla jsem se tady podívat a upřímně, kde byly plenky vyrobeny jsem nezjistili. Je tam jen distributor pro ČR a to je proctor and Gambel Rakovník. Nemyslím si, že vše z Polska je špatné, podle mě se tam plenky navíc nevyrábí, ale jen balí. Plenky jsou v pohodě a rozhodně neztratily na kvalitě oproti před 6 lety,kdy jsem je kupovala staršímu synovi.

alcar
27. črc 2015

@misadan ja to spis neresim. 😀 Az tak potrhla nejsem, ze bych zkoumala puvod a vyrobu kdeceho (zkoumalistky prominou). 😅 Proste mne i male vyhovuji, tak je pouzivam. Na noc ale davam Babylove, jelikoz maji na zadech gumicku a pampersky mela v noci vecne procurane pres zada. Taky pouzivam z Lidlu Toujours night & day a Dada z Polska. Z Alberta, ani z Tesca nepouzivam, protoze tyto obchody mame uplne z ruky a jezdime do nich tak jednou rocne. Nejradsi jsem mela paradoxne oranzove pampersky 😀 , ale od velikosti 3 uz nemaji pruzne gumicky, takze jsem je prestala pouzivat. Ja si taky nemyslim, ze vsechno, co je polske nebo ma s Polskem jen neco spolecneho, ze by bylo spatne. Jelikoz bydlime u Pl hranic, tak do Polska jezdime nakupovat docela casto vc. potravin. Treba ryby maji velmi dobre a levne. Ale to uz je mimo tema. 🙂

misadan
autor
27. črc 2015

@pkolin @alcar Díky za info!! Jako já to netvrdím, jelikož máme příbuzný z Těšína, tak jsem taky pár věcí chutnala - třeba včetně másla🙂 a dobrý...spíš je občas rozdíl, co mají tam pro ně a co vyvážej nám🙂) ale netvrdím, že všechno polský je zlý...to ne...jen jsem se ptala, abych si nekoupila zásobu v akci a pak zjistila, že je na prd 🙂)

nonnni
27. črc 2015

@misadan jestli muzu...nenakupovala bych nijak extra velkou zasobu niceho, protoze z vlastni zkusenosti mam potvrzeno, ze co sedi jednomu diteti nemusi sedet druhemu...spis vezmi par druhu a ozkousej si sama, co miminku nejlepe padne...take uz mam zkusenost, ze jsem usporne nakoupila a pak to musela poslat dal, protoze to proste neslo....bella happy plenky napriklad, pricemz chapu, ze jinym detem sednou skvele...me prostredni ostatne take sedly a nejmladsi ne. Jo a s Huggies jsem si take takhle nabehla. Zkus se poptat po DM a TETE atd, zda nevedou vzorky na vyzkouseni. Tesco ma vzorky jednicek jednu plenu za korunu.

misadan
autor
27. črc 2015

@nonni Jojo, díky moc!! Já jsem si taky řikala, že nebudu kupovat ničeho moc do zásoby, protože ať to pak nezbyde, kdyby nevyhovovalo....

scruffy
27. črc 2015

@nonnni Taky jsem už měla pár balíků zelených Tesco plen a teď naposledy smrděly fakt hrozně, na celou ložnici, takže už nemám chuť si je koupit znovu.

nonnni
27. črc 2015

@scruffy j
@scruffy a take ne, v te velikosti 4 to fakt byla tragedie, ale ty jednicky byly moc fajn...tak si vyber🙂