Plenky Panda versus Pampers, co na to říkáte?

misa845
25. srp 2015

Ráda bych zkusila jiné pleny, od začátku používám Pampers. Budu ráda za každou zkušenost, díky! 🙂

dindonka
25. srp 2015

Za me do c. 2 Pampers premium care a potom od Dm-ka babylove. Jsou srovnatelne s Pampers active baby.

zo_ja
25. srp 2015

Neznám Pandy, ale cokoli mi a mým kámoškám přijde lepší než Pampers, tam je snad nevjíc chemie, co jde, strašně smrdí, a hlavně se téměř všechny děti po nich opruzujou.
Dobrou zkušenost máme s dm nebo z Penny.

deathy
25. srp 2015

Já zkusila k Pamperskám teď ty jedničky od Pandy, měli je v porodnici... jako na doma dobrý, protože to si v pohodě ohlídám. Rychle se nacucají a pak protečou (hlavně na zádíčka)... takže fakt je máme jen na doma přes den. A hlavně taky jsou podstatně menší než jedničky od Pampers. Koupila jsem si jich moc a asi je neunosíme, dítě mi asi moc narostlo za ten měsíc 😀 malej to má jak "bokovky" a občas mu z nich vyleze zadek 😀
Já jsem teda pro Pampers. Máme Premium Care plus ty zelený teď na zkoušku a nemůžu si stěžovat. I holka mi na nich vyrostla...

ivca_ch
25. srp 2015

Pandy jsou hrozný (protýkají, jsou tvrdé a škrábou), Pampersky jsou o něco lepší. Nejlepší teda pro malinká miminka byly asi pampers bílý, teď už máme 4 a nemůžu si vynachválit Tesco se sovičkou.

lesni_vila
25. srp 2015

Za mě nejlépe poměr/cena/užitek zelené Pampers pokud jsou v akci. Jinak nám vyhovují Magics.

formelina
25. srp 2015

Pokud myslíte DÁDY tak ty jsou super jako Pampersky zelené...Pandy neznám 🙂

scruffy
25. srp 2015

Panda pleny neznám. Ale Pampers nepoužívám, jak už bylo psáno někde výše, hrozně chemicky mi smrdí. Jinak nám vyhovují Bella Happy, DM babylove, Tesco Loves baby, Albert šmoulí nebo z Rossmanna Babydream, kupuji různé, podle toho, které jsou v akci. Ale je to individuální, malá se neoprudí po ničem, ale když jí byly ty 2 měsíce, tak jí spousta plen protékala, teď v 8 měsících neprotečou žádné.

speratovalucie
25. srp 2015

U nás vyhrály plenky Magics. Jsou levné a přijdou mi stejné jako Pampersky.

z_kopretinka
25. srp 2015

Za mě Panda fakt průšvih, nemají pružné boky a špatně obejmou dítě. Věčně proteklé. Už nikdy znovu. Pampers jsou OK. Premium používám na noc nebo na vycházku na doma mám teď ty zelené, ale jen proto, že byli v akci k jedněm pampers jeden balík Albert šmoulové zdarma. Jinak na doma v pohodě ty šmoulí, řekla bych, že jsou srovnatelné s Pampers.

partyzanka91
25. srp 2015

ahoj, zrovna včera jsem zkusila plenku Panda. Byla jsem u kámošky a návštěva se neplánovaně protáhla do 2. dne tj. došly mi moje plenky. Jelikož kámoška má holčičku 4 měsíce a 6 kg byl problém najít pro mě naši velikost. Naštěstí její partner vyhrál v tombole balení plenek Panda na větší děti. Kámoška mi 3 kusy darovala. Míše jsem dala jen ten jeden a totálně celá protekla, už nikdy víc. Jsme spokojeni s oranžovýma pampers a také s Alberťáckejma - takový ty bílý s fialovým pruhem na obale.

zuzka_b2
25. srp 2015

Já byla s Pandama spokojená, vůbec neprotékaly a nesmrděly. Každému dítěti holt sedí jiné. Zato jsem nemohla Pampers Premium Care, strašně mi smrděly, přišlo mi, že malej smrdí i na velkou vzdálenost... ale zelený Pampers mi skoro nesmrdí. No prostě chce to holt vyzkoušet, co Vám bude sedět.

pouzarovaj
25. srp 2015

My jsme spokojené s Pampers, jsou to jediné plíny, po kterých se starší dcera neoprudí🙂 - zelené přes den, bílé na noc (vel.4) (co dítě, to jiný názor🙂 ), jinak z levnějších mi přišly srovnatelné, ne-li lepší šmoulí z Alberta nebo sovičkové Tesco (bohužel cca po měsíci užívání na ně naskočila alergie a od té doby se malá oprudí po všem mimo pampersek). Takže u starší už experimentovat nebudu, ale u mladší plánuji zkoušet sovičkové Tesco a šmoulí Albert.

billi
25. srp 2015

Pampers nemám ráda, používáme jen ty natahovací, protože mají nejlépe řešený pas. Zatím nejlepší jsou pro mě Bella Happy, sovičkové z Tesca nebo Babydream z Rossmanna. Pak jsem zkoušela Huggies z Feeda a ty jsou taky fajn, krásně sedí, akorát jsou dražší a nevydrží přes noc (ale synovu noc dává jen Bella Happy), pak máme i Huggies z Mallu a ty jsou pevnější a tužší, ale taky si nemůžu stěžovat. Záleží na tom, jestli někam jedeme, nebo objednávám z internetu.
Pandy jsem zkoušela v porodnici a nevyhovovaly.

jaja01k
25. srp 2015

Já mám nejraději zelené Tesco nebo Babylove z DM, případně zelené Pampers.

baarunecka
25. srp 2015

Používám tesco pleny zelené se sovičkou a jsou fakt super 🙂 Cena a výkon pleny jsou bezkonkurenční 🙂

misa845
autor
25. srp 2015

díky všem! 🙂

misa845
autor
25. srp 2015

@speratovalucie Magics plenky, to je nějaká novinka, že? Slyším o nich poprvé..

speratovalucie
25. srp 2015

@misa845 No, u nás se to v kamenném obchodě sehnat asi nedá, nebo spíš já jsem na ně ještě nikdy nenarazila. Kupujeme je přes mall.cz, měsíční balení 186 plenek za 700... Pro nás nejlepší možná varianta, co se týče ceny a kvality. Nejsou tvrdé, nezavazí miminku, jsou krásně poddajné, mají rozumně pevné gumičky a super i na noc... Pampersky po noci ráno pááááchnou na celý pokoj... Magicsy? Lehký smrádeček z moči, co je jen u postýlky nad mimčem =) Takže maxispokojenost!

billi
25. srp 2015

@misa845
@speratovalucie ty Magics jsou stejné jako plíny z Lidlu nebo podobný typ mají i v Rossmannu, je na nich psáno Dry Lock. Neobsahují buničinu, ale jen gel, který je v kapslích.

speratovalucie
26. srp 2015

@billi Děkuji za rozbor složení 🙂 Každopádně tak či tak u nás není žádný z uvedených obchodů 😒 Mall.cz to jistí spolu s měsíčním nákupem mlíček, kde vyjdou o 50,-Kč/ks levněji 🙂 Kupujeme Hami 2, v obchodě stojí 199,-Kč, na Mall.cz v 6ks balení 149,-Kč/ks =)

billi
26. srp 2015

@speratovalucie u nás taky nejsou, my nakupujeme na Feedu, já jen, že kdo ty obchody má, může vyzkoušet a pak objednat. Mně třeba ty plíny naprosto nevyhovovaly a dítě protýkalo, o noci ani nemluvím 😀

speratovalucie
26. srp 2015

@billi Nám u Magisc neprotíká nic, ani přes noc, prostě naprostá spokojenost. Nikde ani kapka, prdýlka suchá.

ludul
26. srp 2015

u nás jedině Bella Happy - zkoušela jsem i Pampersky(zelené, bílé i oranžové), ale Bella Happy jsou pro nás top 🙂 neprotékají, hezky sají a dítě se mi v nich neoprudí - Pampersky - bílé i zelené mi po stranách a na zádičkách protekly, oranžové ne, ale nic extra savost, jako u ost. Pampersek

misa845
autor
27. srp 2015

na vaše doporučení jsem koupila zelené se sovičkou z Tesca.. zatím se zdají být fajn.. cenově je to přijatelnější, pampersky jsou zbytečně drahé..

jasminecek
27. srp 2015

Zkousela jsem kde co, vzdy jsem se vratila k pampers. A porovnavat Pandy s Pampers...to nejde ani omylem.

ireniq
27. srp 2015

Planovala jsem, ze prckovi na prvnich par mesicu dopreju pampers premium (na doporuceni 4nasobne matky) a pak prejdem na neco levnejsiho, no ma je do ted (9m), nic jinyho se jim nevyrovnalo... od zavedeni prikrmu kombinuju pres den s latkou, takze spotreba neni takova, ale na noc a na dyl ven porad jedine tyhle.

misa845
autor
27. srp 2015

jako příjde mi fakt zbytečný vyhazovat peníze za ty nejdražší plíny, když se najdou podobné levnější... ale tak, každý si to musí vyzkoušet..

skorinka423
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janedv
21. dub 2020

@misa845 podivej, neni to tak zcela. Kazde dite je jine, nekomu vyhovuje levna kopie, jinemu ne. Dcera byla citliva, zkusila jsem leccos, ale jedine co snesla byly bile pampers. A zdaleka nejsou nejdrazsi. My zkouseli hlavne vic ekologicke, muminci, naty, taky pak na doporuceni z MK kolorky, dada.. pandy mela v porodnici. Vsechno spatne. Neco nesedelo, neco proteklo, neco ji oprudilo. Jedine jeste mozna huggies elite, ale bile pampers jsou proste kvalitou jinde. A to i ted, co se delaji v PL. U syna pred 5 lety to bylo jeste z DE, ty byly jeste lepsi. Takze tobe to prijde jako vyhazovani penez, mne ne.