Polské plenky DADA - vaše zkušenosti?
Maminky,
od jedné známé jsem nedávno zjistila, že jezdí pro plenky do Polska. Jmenují se DADA a jsou prý kvalitně stejné jako Pampers. Přitom jeden balík v přepočtu na naše koruny vychází jen na 165,-. Máte s tím některá zkušenosti?
Děkuju 🙂
Jsou výborné, používala jsem u prvního mimča - vozil mi je kamarád. Teď se dají sehnat bud tady přes jednu maminku nebo přes facebook či dadaplenky.cz
@michalici ahojky, pouzivala jsem je hned po porodu a dobrý. Docetla jsem se, ze je vyrabi ceska firma-stejna jako vyrabi plenky pro Albert se sovickami.
U nás budou pleny vždy dražší než v Polsku (včetně těch, které se tu vyrábí), v ČR jsou totiž brány jako drogistické zboží a tak na nich máme napařenou 15% daň. Bohužel. Takže to vychází tak, že jsem teď kupovala Dada vel 3/120 ks v Polsku za 280 kč... u nás dle Heuréky seženete nejlevněji za 360. 80 kč na jednom balíku - to je síla.
Ahoj,nevíte,jestli se plenky Dada dají koupit v Polsku jen v Biedronce nebo např.i v Kauflandu? Už 3x jsme do Polska jeli kvůli techto plenek a neměli jsme štěstí - vel.4 vůbec nemeli... Jsem s nimi moc spokojená,používáme pro dcerku od úplného miminka.

Ahoj chtěla bych se zeptat měli jsme doma dady s looney tones postavickami. Které to ted jsou ty extra soft nebo premium?