Postýlka se stahovací bočnicí. Kterou vybrat?

optimistic
25. únor 2022

Dobrý den, sháním postýlku se stahovací bočnicí. Kterou můžete doporučit? Děkuji za zkušenosti.

elesse
25. únor 2022

My mame scarlet kamila a spokojenost. Za tu cenu pecka. Ruzne jsme posouvali vysku rostu, stahovali bocnici a ted (syn 2 roky) mame danou tu zabranu. Jen jsme museli koupit srouby pro zabranu, protoze se v prubehu let ztratily.

esmeralda11
25. únor 2022

@elesse My máme tu stejnou😄 zatím čeká na svého obyvatele, ale už je smontovaná a také musím říct, že vypadá moc pěkně, bytelně, montáž byla jednoduchá. Akorát šrouby k té druhé zábraně pro větší dítě v balení vůbec nebyly, kupovali jsme ji asi před měsícem.

veronicka89
26. únor 2022

K čemu to je takhle stahovací bočnice ?

Mám postýlku bez stahovací bočnice ...
Mám ji přiřazenou k posteli moje i matrace postýlky jsou ve stejné úrovni.

Nyní syn leze ven a nevim jak to vyřešit ...

Ale na co je takhle stahovací bočnice moc nechápu ?

elesse
26. únor 2022

@veronicka89 kdyz byl syn uplne malicky, mela jsem bocnici stahloz a rost nahore. Nemusela jsem se potapet do postylky, jen jsem ho prendala k sobe do postele. Podobne pak, kdyz byl rost dole a jeste to neprelezl. Pohodneji se vyndaval

mamikry
26. únor 2022

@veronicka89 Ne kazdy muze mit takhle usporadane spani. 😉 U nas, kdyz dite dorostlo, melo bocnici, aby nezdrhalo z postylky, dalsi ji melo, aby na nej nemohl starsi bracha. Vyndavat tezke dite pres bocnici je o zada.

mamikry
26. únor 2022

@optimistic Mame postylku Scarlett Vista. Jsem moc spokojena. Bocnice jde bud jen stahnout, nebo se da zasunout uplne pod rost, kdyz chces mit treba postylku prisunouou k posteli ze zacatku.

mmichaella
26. únor 2022

Chicco next 2 me dream super! 🙂

optimistic
autor
26. únor 2022

@mmichaella Lze bočnice zasunout úplně pod rošt?

mmichaella
26. únor 2022

@optimistic je tam snad 10 nastaveni výšky, ale pod rošt samotné postylky to nejde... což mi přijde navic i zbytecne.. důležitější je, nakolik to může licovat matraci vaší postele. Podívej se na YouTube, je tam spousta videí, co lze s postylkou dělat.

veronicka89
26. únor 2022

@optimistic podle me prave ne ...pokud nekdo nema vysokou bixspring postel je matrace celkem nizko takze vzdy bude ta bocnice couhat proto mi to prijde nesmysl..

elesse
26. únor 2022

@veronicka89 me prave vyhovovalo, ze jsme meli matrace stejne vysoko (v nekterych fazich), ale mezi nami bylo cca 15 cm prehrazeni. Vedela jsem, ze nespadne ani kdyz se postylka posune a ze ho nezalehnu

optimistic
autor
27. únor 2022

A ve kterých kamenných obchodech mají dobrý výběr postýlek? Ráda bych omrkla na živo...

elesse
27. únor 2022

Prislo ni, ze nikde nic extra. Vic jich mel detsky raj ve vysocanech. Ja jsem to riskla rovnou pres internet (batolatko.cz)

9radka9
9. bře 2022

Scarlett Vista buk, je naaaaaadherna, dlouho jdeme hledala podobný zasupovaci system