Dětská stahovací postýlka, poraďte

premca
25. črc 2016

Prosím můžete mi poradit dětskou postýlku - ráda bych se stahovacím bokem rozměr 120 x 60 cm, ale takovou, když se stáhne bočnice, aby mezi postelí rodičů a postýlkou nepřekážel kus bočnice + aby se daly event. přidělat dírky ve výšce rodičovské postele. Zatím co jsem viděla, tak buď byly postýlky k posteli rodičů 90 x 40 cm nebo ty větší mají bočnici udělanou tak, že zůstává cca 20 cm mezi postelemi, což nechci. Děkuju.

kristiin
25. črc 2016

Ahojky, mrkni na ikeácké postýlky, vím že je tam jedna u které se dá bočnice úplně odstranit a místo bočnice se dá lišta, která tu postýlku drží pohromadě. Ta výměnná lišta se prodává současně s postýlkou.

hojda
25. črc 2016

Nevím, jestli se vůbec taková dělá, asi z bezpečnostních důvodů možná ne. Napadá mě koupit tu obyčejnou dřevěnou z ikea a nějaký kutil by ti jí předělal, odendat boční stranu a nějak lépe zajistit rošt, když tam ta boční strana není a ještě přidělat něco, čím se ta postýlka přidělá k velké posteli, aby se neodsunula.

hojda
25. črc 2016

ještě jsem přes google našla tuhle

http://www.eandilek.cz/detska-postylka-se-sunda...

premca
autor
25. črc 2016

Ta vypadá dobře, děkuju. Ještě bych radši celou bílou, zkusím vygooglit nebo pokud by někdo věděl? Děkuji.

pkolin
25. črc 2016

Stahovací se už myslím nevyrábí, ale dělají se postýlky, kde jde celá bočnice odendat a nahradit lištou (máme doma) např. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/8026... mají v přírodní nebo v bílé. Nebo tato s úložným prostorem http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S199... nebo ještě tato http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/0024...

pkolin
25. črc 2016

Jinak mám doma tu GULLIVER z Ikei v bílé barvě na prodej, místy je škrábaneček, nic hrozného, prodám za 900,- (nebo za 1000,- vč. matrace), ale jste ze Sokolova, to je daleko ☹ Do Prahy by mohl manžel zavézt... kdybyste tam měli cestu.

sara84
25. črc 2016

Ja mam proste bocnici sundanou..Postylku mam starickou, z bazaru, matraci jsem koupila novou, ta bocnice mi sundat jde, ale precnival by okraj, tak ji mam hozenou za postylkou..

premca
autor
25. črc 2016

@pkolin Děkuju za nabídku. U dcerky jsem neměla stahovací bočnici a když byla větší a těžší tak jsem si dost oddělala záda, tak tomu se chci vyhnout. Proto jdu do postýlky se stahovací bočnicí. Když bude mimi větší, tak určitě budu chtít mít vytaženou postýlku, když bude spinkat samo, aby se mi neskutálelo, dcera na to byla expert - za hodinu po uložení vždy ležela úplně jinak ...

pkolin
25. črc 2016

@premca Není zač, snad takovou postýlku seženete, mám pocit, že už ji nikdo nevyrábí kvůli bezpečnosti (skřípnutí prstíků) - tak přeji, ať seženete 🙂