icon

Vlhčené ubrousky - které se vám osvědčily?

verry
16. pro 2012

prosím o tipy na vlhčené ubrousky pro mimi, které se vám osvěčili (značka)???? díky 😉

Strana
z2
jimmy1
16. pro 2012

Pampers sensitive 😉 sice miluju niveu, ale zrovna ty ubrousky mi nějak nesedly

asaka
16. pro 2012

nastrihany perlan namoceny do vody 🙂

pazibarb
16. pro 2012

Modré Babylove z DM (bílé a zelené jsou jen na zadek a nevhodné pro obličej), Pampers taky dobrý ale jsou hodně navoňené. Pampers Sensitive mi smrdí jak slepičí polívka. Huggies všechny nejdou vynadat z balení když je hodně plné a trhaj se, plus celkově hodně vlhké. Osvědčily se nám i obyč Linteo (modrofialový pytlík s tvrdým víčkem).
Chystám se ozkoušet Hipp, Nivea a Sauvinex.

xvitk101
16. pro 2012

Bílé Babylove z DM. Vyzkoušeli jsme i Pampers sensitive a obyč a Niveu, ale nejvíc nám vyhovují právě ty bílé. Doma používáme vodu a obyč látkovou plenu.

kludsisek
16. pro 2012

u nás žluté babylove z DM (obsahují heřmánek) a teké zelené huggies...jinam bílé babylove skvěle vyčistí i špinavou sedačku 😀

boban
16. pro 2012

Za mě teda Pampers sensitive 😉 zkusila jsem jich spousty,ale tyhle jsou pro mě akorát vlhké...třeba babylove z DM nejsou špatné,ale na mě teda dost suché,což mi vadí...i Nivea nejsou špatné 🙂

vrtule83
16. pro 2012

Nejraději jsem měla toujour (nebo jak se to píše) z Lidlu, jsou pevné a krásně voní a žádná reakce, jen tam nechodím moc často nakupovat. Nejvíc jsem používala babylove z Dm, bílé a zelené. Teď jsem objevila Linteo sensitive, a nejsou vůbec špatné (ty klasické nesnášim) a oceňuji plastové zavírání (už je moc nepoužívám) jsme bez plínek.

tuliberka
16. pro 2012

Babylove z DM 🙂

sona_sv
16. pro 2012

Za mě určitě Huggies 🙂

olcab
16. pro 2012

Bílé a zelené z DM a pak taky fialové z tesca a nebo i z lidlu 😀 toujour,myslím

damada
16. pro 2012

jedině nivea (sv. modré), jsou navlhčené tak akorát, ne jako jiné, které by se skoro daly ždímat... Jakmile vyzkouším jiné, hned je červenej zadeček...

maudn
16. pro 2012

pampers sensitive

1terezicka
16. pro 2012

Pampers sensitive a Babylove..ale využíváme je jen jako nouzovku, jinak omýváme raději vodou.

hansed
16. pro 2012

Babylove 😉

olasek
16. pro 2012

Už jsme vyzkoušeli skoro všechno, reakci nemáme po žádných, všechny vyhovují. Nejčastěji kupujeme z DM Babylove bílé a Pampers sensitive. Taky krásně voní a vyhovují AVON ubrousky ( celá kosmetická řada pro děti je ok ).

alamo
16. pro 2012

Babylove, jsou skvele i na uklid 🙂

ankava
16. pro 2012

do roka jsem používala nastříhaný perlan a teď používám Babylove. obojí i na úklid 🙂

anien
16. pro 2012

U nás vedou Johnosons. Měli jsme vzorek Hipp a taky nebyly špatné. Po babylove, zelených a bílých Pampers máme hned červený zadeček 😠

maminkazelvinka
16. pro 2012

Jednoznačně huggies pure -nejlepší co jsme zkusili a že jich bylo dost 🙂

rasha
17. pro 2012

Babylove z DM a Linteo

silvous06
17. led 2018
Uživatel silvous06 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvous06.

Rozhodně helmi baby ! 🙂

janurous
24. led 2018
Uživatel janurous je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janurous.

@silvous06 co je to zač ? 🙂

eithelwing
24. led 2018

Babylove z DM a Hipp.

Strana
z2