icon

Zimní barefoot boty, kde jste sehnaly?

letadlo13
14. zář 2017

Holky kde jste sehnaly zimní Barefoot boty pro děti. Malý má 16 cm dlouhou nohu a 7 cm širokou (vel. 26-27 podle značky). Nesnese tvrdé boty, hned mi vytočí jednu nohu dovnitř a přerazí se. Měla jsem kompromisy, ale ty jsou prostě úzké. D.D. Stepy byly fajn do 24. Chci barefootky.

Kde jste je koupily hlavně ty zimní. Jsme celé dny venku, v lese, sněhu, čvachtanici. Našla jsem jen Zeazoo, ale přijdou mi tenké a málo nepromokavé a nic jiného jsem s širokou špičkou prostě nenašla.

Co jste sehnaly a kde?

Strana
z3
sisstin
20. zář 2017

Ja mam zatim pro dceru (13 a 6,5) zimni shoosshoos

letadlo13
autor
20. zář 2017

@rebe bohužel, byla to jednorázová náhoda na Barefoot bazárku, nějaký obchod v Teplicích doprodával zbylý kus za málo. Fakt jsem měla štěstí, proto jsem to riskla, v nejhorším je obratem zase prodám. Moc se mi nelíbí, ale o vzhled tu zase tak nejde, pokud mu budou sedět.

@majkylove ty jsem měla doteď, ale jsou prostě úzké, vloni měl alpinepro (nouze, nesehnala jsem prostě na poslední chvíli nic lepšího). To teprv byly boty na téma robokop.

letadlo13
autor
20. zář 2017

A teď mi teda ještě někdo poraďte, jak vyřešit minimalisticky lezoucí roční dítě. Nechci dávat tisíce za nějaké návleky a za 2 měsíce opět za boty, nevím, jestli bude chodit ještě na podzim, nebo až na jaře, celé léto i teď mi prostě leze po venku po hřištích, za chvilku v capákách zmrzne a hlavně to mokro. Nějaké neoprenové gatě to pořeší, látková plínka zaizoluje prdelku, ale ty nohy... přece se nezavře mě se starší synem doma, dokud mladší nezačne chodit. Ani jeden přes den skoro nespí.

letadlo13
autor
21. zář 2017

Dneska náhoda jak blázen, fungl nové kožené sandále, a měkké je slabé slovo 😉 za pár korun doslova. Za ty prachy jsem je vzala, i kdyby byly až za 2 roky tomu mladšímu. Široké špičky, lehoulinké, úplně jsem čučela 😉 ale trošku špatné roční období 😉

fifina86
21. zář 2017

@letadlo13 nechci ti brat iluze,ale to neni BF bota ;) Ale treba to vis a kupovala si to s tim.

letadlo13
autor
21. zář 2017

Barefoot to není, ale jsem ráda, že mám rezervní boty k babičce, nebo do velké špíny. Za 90 korun 😉 měla jsem v rukách mnohem horší boty za 900,- 😀

letadlo13
autor
21. zář 2017

Dík všem za příspěvky, dost mi pomohly.

letadlo13
autor
23. zář 2017

Mám šikovnost babičku, pro mého mladšího, zatím spíš lezoucího syna. Kůže naimpregnovaná a vrch je z odstřižek z fungl nového stanu, který naši upravili na auto a kus látky zbyl. To je geniální, vejde do nich ponožka a plyšové teplé bačkorky.

Strana
z3