Zimní barefoot boty, kde jste sehnaly?
Holky kde jste sehnaly zimní Barefoot boty pro děti. Malý má 16 cm dlouhou nohu a 7 cm širokou (vel. 26-27 podle značky). Nesnese tvrdé boty, hned mi vytočí jednu nohu dovnitř a přerazí se. Měla jsem kompromisy, ale ty jsou prostě úzké. D.D. Stepy byly fajn do 24. Chci barefootky.
Kde jste je koupily hlavně ty zimní. Jsme celé dny venku, v lese, sněhu, čvachtanici. Našla jsem jen Zeazoo, ale přijdou mi tenké a málo nepromokavé a nic jiného jsem s širokou špičkou prostě nenašla.
Co jste sehnaly a kde?
@rebe bohužel, byla to jednorázová náhoda na Barefoot bazárku, nějaký obchod v Teplicích doprodával zbylý kus za málo. Fakt jsem měla štěstí, proto jsem to riskla, v nejhorším je obratem zase prodám. Moc se mi nelíbí, ale o vzhled tu zase tak nejde, pokud mu budou sedět.
@majkylove ty jsem měla doteď, ale jsou prostě úzké, vloni měl alpinepro (nouze, nesehnala jsem prostě na poslední chvíli nic lepšího). To teprv byly boty na téma robokop.
A teď mi teda ještě někdo poraďte, jak vyřešit minimalisticky lezoucí roční dítě. Nechci dávat tisíce za nějaké návleky a za 2 měsíce opět za boty, nevím, jestli bude chodit ještě na podzim, nebo až na jaře, celé léto i teď mi prostě leze po venku po hřištích, za chvilku v capákách zmrzne a hlavně to mokro. Nějaké neoprenové gatě to pořeší, látková plínka zaizoluje prdelku, ale ty nohy... přece se nezavře mě se starší synem doma, dokud mladší nezačne chodit. Ani jeden přes den skoro nespí.
Barefoot to není, ale jsem ráda, že mám rezervní boty k babičce, nebo do velké špíny. Za 90 korun 😉 měla jsem v rukách mnohem horší boty za 900,- 😀
Dík všem za příspěvky, dost mi pomohly.

Ja mam zatim pro dceru (13 a 6,5) zimni shoosshoos