Zimní boty pro 7 měsíční miminko
Ahojky mám 7 měsíční dcerku a pojedeme na hory. Ráda bych věděla váš názor. Rozhoduji se jestli koupit ve zdravotních potřebách a nebo obyčejné, třeba u vjetnamců. Než bude chodit budou jí stejně malé takže mi jde o to aby jí hlavně nebyla zima. Díky za rady
Pokud nechodí, tak podle mne by stačily zateplené capáčky, rozhodně jsou pohodlnější na sezení než tvrdé boty, pokud plánujete s ní sáňkovat, tak stejně bude ve fusaku, ne ? Jestli jseš rozhodnutá pro boty, tak určitě postačí od Větnamců...
Teplé ponožky, zimní capáky, kombinéza - cokoli z toho hřeje mnohem víc než jakékoli boty.
Pokud v botech nechodí, je zima na nohy, protože se nehýbou prsty. Jak psaly holky, zateplené capáčky, kombinéza se slapkama, fusak, prostě stejně jako doma když jdete ven...
Návleky z merino vlny a softshellu, co se dávají do šátku/nosítka.
@kopacka01 ahojky, dala bych ji capáčky, koupila jsem zateplené v Lidlu a jsem s nima spokojená, na to kombinézu s bude dobře

Neměla jsem pro holky vůbec žádné, měly kombinezy uzavřené dole na nozickach, a fusak. Pokud sama už stabilně nesedí, stejně nikde na sníh asi nepůjde, ne? Pokud ano, koupila bych bazarove, nějaké Superfit, Primigi, Demar..