icon

Zimní boty pro 7 měsíční miminko

kopacka01
24. led 2019

Ahojky mám 7 měsíční dcerku a pojedeme na hory. Ráda bych věděla váš názor. Rozhoduji se jestli koupit ve zdravotních potřebách a nebo obyčejné, třeba u vjetnamců. Než bude chodit budou jí stejně malé takže mi jde o to aby jí hlavně nebyla zima. Díky za rady

lv
24. led 2019

Neměla jsem pro holky vůbec žádné, měly kombinezy uzavřené dole na nozickach, a fusak. Pokud sama už stabilně nesedí, stejně nikde na sníh asi nepůjde, ne? Pokud ano, koupila bych bazarove, nějaké Superfit, Primigi, Demar..

mandala
24. led 2019

Pokud nechodí, tak podle mne by stačily zateplené capáčky, rozhodně jsou pohodlnější na sezení než tvrdé boty, pokud plánujete s ní sáňkovat, tak stejně bude ve fusaku, ne ? Jestli jseš rozhodnutá pro boty, tak určitě postačí od Větnamců...

rebe
24. led 2019

Teplé ponožky, zimní capáky, kombinéza - cokoli z toho hřeje mnohem víc než jakékoli boty.

kittyy17
24. led 2019

Pokud v botech nechodí, je zima na nohy, protože se nehýbou prsty. Jak psaly holky, zateplené capáčky, kombinéza se slapkama, fusak, prostě stejně jako doma když jdete ven...

vendes
24. led 2019

Návleky z merino vlny a softshellu, co se dávají do šátku/nosítka.

ivuska1986
25. led 2019

@kopacka01 ahojky, dala bych ji capáčky, koupila jsem zateplené v Lidlu a jsem s nima spokojená, na to kombinézu s bude dobře