Brigáda na RD - co mohu dělat doma?

emtinka
25. bře 2019

Holky, co vše lze dělat při RD doma??? dejte tipy, popř. info o tom co jste dělaly. Popř. budu moc ráda za nabídky, krásný den.

ah1234
25. bře 2019

Ja robim online marketing na polovicny uvazok. Oni by asi niektore firmy chceli, aby som to robila v kancly, ale je to online marketing, takze sa vzdy daju presvedcit :D

vzkazyzuniverza
25. bře 2019

Muzes delat copywritera nebo psat clanky. Clanky jsem psala roky a dobry.

linbrno
25. bře 2019

Překládat, účetní, grafik, webmaster, správce sociálních sítí, šití, pečení, doučování, hlídání jiných dětí, virtuální asistentka, něco s realitkama a pak mraky MLM typu Avon, Mary Kay, Eurona a další.

verdos
25. bře 2019

Psaní seminárek a závěrečných prací (to jsem nedělala, ale hodně se to nabízí) a švagrové teď nedávno nabízeli nějakou administrativní práci na telefonu (tuším něco s letištěm nebo letenkama to bylo, ale přesně si nevzpomenu). Jinak já jsem vytvářela otázky pro Chytrý kvíz, vše bylo online, i podepsání smlouvy, paráda. Teď se snažím rozjet vlastní podnikání - taky z domu, abych se mohla nadále věnovat dětem. Ale jde to ztuha, děti jsou zatím dost náročné na čas a manžel pro mou seberealizaci nemá pochopení.

niky1233
26. bře 2019

Já spolupracuji s kosmetickou firmou Farmasi a mohu doporučit. Klidně Vám poradím i jak začít, kdyžtak se ozvěte do zprávy.

svadlenka_v
8. dub 2019

@vzkazyzuniverza Ahoj, mohla bych tě poprosit o kontakt na nějakou firmu nebo jak jsi na tuto práci narazila? V bývalé práci jsem upravovala komerční sdělení pro různé firmy a docela mě to bavilo. Děkuji moc za odpověď.

slimacikmia
8. dub 2019

@emtinka
@svadlenka_v
https://mavimi.cz/inzeraty?i=facebook-administr...
Toto som našla, možno to bude vyhovovať, inak na tej stránke je toho viac...

svadlenka_v
8. dub 2019

@slimacikmia Díky moc 🙂

vzkazyzuniverza
9. dub 2019

@svadlenka_v je to firma em-agency.cz a tady maji nejake inzeraty https://em-agency.superkariera.cz
Mrkni na to, treba se jich poptej. Ja delala redaktora a fungovalo to akvele. Smlouvu zasilaji domu, praci zadavaji emailem, plati vse vcas na ucet, bezproblemova, realna spoluprace.

katka9184
17. dub 2019

@vzkazyzuniverza Dobrý den, mohu se dozvědět něco více o této práci?

vzkazyzuniverza
17. dub 2019

@katka9184 je to celkove firma, ktera nabizi medialni praci, vetsinou z domova, sms operatory, redaktory, psani horoskopu. Realna prace, smlouvu zaslou domu, penize vyplaci na ucet v terminu. Ted jsem na rd, tak zatim nedelam, ale delala jsem jak redaktora na smlouvu o dilo, tak sms operatora na zl. Operator je na 6h denne 5x tydne. Redaktor je v poho brigada i na rd, 2000 mesicne se vydelat da. Na sms operatora je skoleni, na clanky chteji ukazku... Ja jsem reagovala na inzerat, ktery kdysi meli, ted aktualne jsem videla, ze hledaji ty sms operatory. Avsak pokud je kontaktujete emailem a poptate se, urcite vam zaslou aktualni nabidku, koho hledaji.

latte007
18. dub 2019

Holky, znama hleda brigadniky, copywriting. 130za NS s tim, ze to vlozite do systemu. Mate nekdo zajem? Bude tedy chtit 3 ukazkove clanky, ale pokud je zverejni, normalne je zaplati.

svadlenka_v
18. dub 2019

@latte007 já bych to zkusila, jen bych potřebovala vědět, jak to bude zhruba časově náročné. Děkuji moc za odpověď

drep
18. dub 2019

@latte007 mě by to taky zajímalo 😉

zelenaesmolda
18. dub 2019

@emtinka neco doucovat,treba cizi jazyk pokud umis

linbrno
18. dub 2019

Co má za téma? Aby se s tím člověk nedrbal 4 hodiny...

latte007
19. dub 2019

@svadlenka_v
@drep
@linbrno
jidlo obecne, sport, hodne se venuji low carbu
co se casu tyce, kolik si doluvis, tolik napises🙂

linbrno
20. dub 2019

@latte007 No, není to teda žádný terno (cena), pokud je člověk OSVČ, ale člověk, kterého to baví, to bude mít za chvilu, není to nic moc specializovanýho. Teda pokud si sám nebude muset dělat analýzu klíčových slov a tak;). Fajn kapesný.

emtinka
autor
24. dub 2019

Zdravím, holky, a děkuji za info. Musím hledat něco přes net, bydlím na vesnici o 100 obyvatel a vesměs důchodci. Takže doučování a pod moc nenajdu. Mám dva malé prcky 15 měsíců a 3 roky, takže se k práci dostanu přes poledne a večer. Zkusím si to v klidu projít a uvidím, co a jak půjde.

emtinka
autor
24. dub 2019

@latte007 Poprosím více info, děkuji

zelenaesmolda
24. dub 2019

@emtinka
doucovani se da taky delat pres internet 🙂

lennus
24. dub 2019

Zkuste Median - dotazníky, pro ně dělám od roka malého. Teď naposledy jsem přepisovala rozhovory pro jeden projekt, píšu rychle všemi deseti. A taky píšu pro jednu firmu na blog. Zkus i aktivně oslovovat firmy ve svém okolí, teď je nedostatek zaměstnanců. Nebo pošta občas hledá doručovatele nebo nosit letáky, to se dá i s dětmi.

jessuela
25. dub 2019

@latte007 mohu take blizsi info

verdos
25. dub 2019

@zelenaesmolda No, moc ne, záleží teda na dítěti, ale já to zkusila 2x a bylo mi fakt trapné, jak neustále děti něco chtěly - ten utřít zadek, ten umíral na akutní nedostatek tekutin...

latte007
30. dub 2019

@linbrno nj, je to spis privydelek. Pokud jsou clanky odbornejsi, zaplati vic. Ty pises?

Jinak holky, hledam i ja konkretne...
Stehujeme se s manzelem zhruba na rok do Norska a hledam doucovani pro moji starsi - pristi rok sestacku. Doufam, ze by se to dalo zvladnout po skypu. CJ, MA, Fy, Pr, De, Ze....
Mladsi chodi na logopedii, s ni pomoc s nacvikem vyslovnosti. Na cene a casech bychom se domluvily... Vite o nekom?
Ja budu pracovat + ve skole, takze trochu boj s casem. Navic🙂 v uceni respektujeme vic nekoho zvenku...

linbrno
30. dub 2019

@latte007 Píšu a aby se to vyplatilo, tak je potřeba minimálně 400 za NS, spíš tak 500-700. Aby byl článek co k čemu a ne jen výplň ('slovní vata), tak to za půl hodiny nenapíšeš. A to nemyslím odborné články, to myslím, aby klientovi dal nové informace, aby měl správně klíčová slova, dobrou strukturu, nebyl moc dlouhý. A to i když třeba píšeš o kosmetice a zdraví. A musíš se něčím trochu odlišit, aby se třeba lidi i vraceli. Takže napřed analyzuješ, co klienti hledají, pak vymýšlíš strukturu, pak píšeš, pak si dáš pauzu, pak vyhazuješ zbytečnosti, kontroluješ gramatiku, čteš si to nahlas (aby to mělo spád). To prostě za 120 Kč nedáš, teda jo, pokud máš ráda charitu.

latte007
30. dub 2019

@linbrno 🙂 jj, jasne🙂 no holky to maji nastavene tak, ze zacinaji a projekt zatim neni vydelecny. Investovaly do toho moc a jeste je hodne ceka - maji to spocitane, ale mysli hodne na "svetovy mir" a nevim, co v tom projektu prevazuje🙂) urcite by vic daly, ale proste nemaji zdroje🙂) a co pises za oblasti?

linbrno
1. kvě 2019

@latte007 Aktuálně cestování, něco z personalistiky, psala jsem pro šperkaře, pro web o bylinkách, o ochraně přírody (spíš odborně) plus ještě PR články pro jeden obchod s bytovými textilem. Ale nebojím se ničeho, jedna zakázka byla i na strojové učení a vývoj umělé inteligence v Googlu nebo o vodních elektrárnách.

latte007
10. kvě 2019

@linbrno 🙂 tak to je pekne🙂 dost siroky zaber🙂

jessuela
29. čer 2019

Kocky,
Nabizim moznost registrace u Avonu. Za prvni objednavku 950kc hodnotny darek, tak samo kazde dalsi kolo, po splneni castky.
K tomu nekolik dalsich mensich prekvapeni k tomu, vzorecky, penizky 🙂
Prave ted je idealni cas se k nam pridat. Kdyby byl zajem, staci napsat