icon

Existuje solidní práce z domova?

sysia
30. pro 2014

Ahojky, před otěhotněním jsem roky pracovala jako telefonní operátorka. O práci jsem ale přišla, nyní jsem těhotná a marně hledám novou práci. Těhotenství mám rizikové. Ráda bych ale přinesla do domu nějakou tu korunu navíc...jako dobré řešení mi připadá práce z domova. Mám problémy s krvácením v těhu, těžko bych mohla někde docházet. Bohužel...nedaří se mi nic najít... Poradíte ? 🙂 Děkuji.

Strana
z4
gumicka8
Odpověď byla odstraněná
gumicka8
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
28. zář 2017

@gumicka8 ...A už Ti nějaké peníze na účet skutečně přišly?

eliza1
28. zář 2017

@gumicka8 to by mě taky zajímalo zda nějaké peníze už opravdu přišly 🙂

meiem
28. zář 2017

Kamarádka sehnala, pracuje pro Siemens 4 hodky denne. Je spokojena, muze to udelat kdykoliv během dne treba po castech. Ma smlouvu na pul roku s tim ze pak ji to snad prodlouží. Ty maminy na materske zamestnavaji radi, protože jsou zodpovědné (narozdil od studentu treba). Musela ale absolvovat 14denni skoleni na firme a jednou mesicne tam musi na schuzku. Dela neco s fakturami, ale vse ji vysvetlii na tom skoleni.

candat
28. zář 2017

@magdalenax
@eliza1 pochybuju, dnes se zaregistrovala a už tu lanaří 🙂

eliza1
28. zář 2017

@candat taky jsem se po napsání příspěvku podívala na profil 🙂

magdalenax
28. zář 2017

Vyřešeno, profil zrušen

marcii84
Odpověď byla odstraněná
privydelekzdomova
Odpověď byla odstraněná
privydelekzdomova
Odpověď byla odstraněná
privydelekzdomova
Odpověď byla odstraněná
privydelekzdomova
Odpověď byla odstraněná
sachmet2
10. únor 2018

@sysia Jako virtuální asistentka můžeš pracovat z domova a ještě si přizpůsobit pracovní dobu podle sebe. Můžeš dělat práci stejnou, jako v kanceláři, ale na dálku. Plno mamin si už takhle vydělává. Když jsi šikovná, tak než ti skončí mateřská, už se ti zpátky do zaměstnání ani nechce, protože si vyděláš víc, než před tím. A hravě zvládneš oběhnout s dětmi kroužky, doktory, neřešíš prázdniny ani jiný hlouposti. A účty máš taky pod palcem.

sticker
zdeka01
Odpověď byla odstraněná
eliza1
20. dub 2018

@sachmet2 a nevíte co třeba za firmy tohle nabízí ?

diamanta
20. dub 2018

tak to mě taky zajímá

pajka3
Odpověď byla odstraněná
monix94
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
20. lis 2018

@monix94 Nech si tu reklamu.... . O žádné ekologické přípravky se nejedná, stačí si přečíst složení a mimochodem, proč je to složení napsané tak miniaturními písmenky? To nejde přečíst snad jinak, než lupou.A proč je na uveden křížek, jako že se jedná o dráždivý přípravek? Proto, že dráždivý opravdu je- kupř. takový sprej na skvrny.
Co se týče složení, základ je jako u každého jiného, běžného a běžně dostupného přípravku, takové ty kecy v kleci..., proč není česky napsáno, - co skutečně obsahují? To nevíš ani Ty sama, že?
Čistič pračky - jedná se o předraženou kyselinu citronovou, o nic víc.
Pokud někdo má tu potřebu, ať si to klidně kupuje, ale nepotřebuji mít splihlé vlasy po šamponu, či naopak mastné - díky aviváži, ve kterých jsem vymáchala ručníky, To fakt ne. Jediné, co asi fakt funguje je tekuté mýdlo, ale kvůli němu si nebudu dělat registraci či hledat dealerku

monix94
20. lis 2018

@magdalenax špatnej den že?

magdalenax
20. lis 2018

@monix94 Ne, nevím proč bych měla mít špatný den.
Jen nemám ráda fanasmus a hlavně od lidí, kteří to nejsou schopni, - nebo jiným způsobem líní prověřit.
Celá Eurona je jen předražená běžná drogerie. ano, chápu, nechceš si to přiznat, ale byla jsem také na Tvém místě, když jsem si myslela, že nic lepšího neni

magdalenax
20. lis 2018

@monix94 pardon, fanatismus

monix94
21. lis 2018

@magdalenax ale já nikde netvrdím, že nic lepšího není, doma nemám barák postavenej z Eurony, jen jsou to přípravky, co fungují, lépe se odbourávají v přírodě. Na žádném výrobku kromě podráždění není, že se nesmí dostat do vod. Certifikáty, které Eurona má musí být nějak podložený a prokazatelný kvůli kontrolami, takže si je asi taky jen tak sami nevymysleli. A nabízíme tu jen možnosti, jak si z domu vydělat. A to jak sama uznáte je omezeno právě buď na předprodej Avon, Oriflame, Eurona aj. výrobky a nebo kompletace čehosi za co nedostanete zaplaceno. Nikoho k ničemu nenutím, jen jsem napsala, že tu ta možnost je, a že já jsem a tím spokojená

monix94
21. lis 2018

Kontrolám* nabízím* přeprodej*

monix94
21. lis 2018

@magdalenax a otázka proč to není psáno česky. Žádný výrobky, kromě jídla nemají napsaný složení česky, letáček je většinou dělaný ve více jazycích, kterýma jsou popsány návody, použití, na co výrobek je. Museli by to několikrát překládat i u složení a etiketa by měla kilometr. Anglické názvy jsou běžně používané názvy mezi chemiky po celém světě, takže kdykoliv si jakýkoliv název zadáte do googlu, vždy vám to něco najde. V angličtině se dá totiž vyhledat daleko víc věcí, tudíž i přesnější informace.

sudylichozrout
21. lis 2018

@monix94 tohle je uplne ucebnicove letadlo... Jeste ti tam chybi, ze jako bonus zajemkyne dostanou CD s motivacnimi plky oblastniho pilota tohoto letadla.
Des bes...

monix94
21. lis 2018

@sudylichozrout založí se diskuze a pak je omezena na to, co uznávají zakladatelky. Každý přece může číst a psát, co chce a ten kdo s tím nesouhlasí na to přece nemusí ani reagovat. Když si to nechci koupit nekoupím, když nechci číst nečtu ... Nerozumím mazání komentářů. Všichni chcete žít šťastný život, mít hezké prostředí pro své děti, ale všechno zlo si děláme sami téma urážkama a nenávistí. Nezapomeňte to radši smazat.

monix94
21. lis 2018

@sudylichozrout a mimo to, není to letadlo, sem se žádný kapitál nevkládá, ale chápu, že o tom víte víc než já

ciernavila
1. dub 2019

Já dělám práci z domova dle možností. Vhodné pro maminky s dětmi, studenty a ty, kdo chce vylepšit rodinný rozpočet. žádný prodej zboží, nebo vnucování. Výdělky jsou již od začátku spolupráce + provize od společnosti, dárky a motivující odměny. Je to na bázi MLM systému (kosmeceutická firma, vhodné spíš pro ženy). Později se dá vydělat takhle přes 20-30 tis. Stačí chytrý telefon, nebo notebook. Víc info na lila.tiande@gmail.com

Strana
z4