Ahoj maminky, prosím o pomoc, potřebovala bych si přivydělat, jistě to znáte, ale v žádném případě nejedu v různých prodejích a nabídkách kosmetiky, šperků, výživy a podobně. Máte někdo nějaký tip nebo zkušenost?
-------------------------------------------------------------------
Poznámka admina k tomuto tématu:
Poprosím všechny maminky, aby se držely tématu a odpovídaly jen na to, na co se ptá uživatelka v úvodním příspěvku, tedy na tipy a zkušenosti s přivýdělkem. Uvádějte jen název firmy a svou osobní zkušenost, nikoli kontakty.
Www odkazy na přivýdělek, nabídky spolupráce, osobní kontakty a vše mimo kontext diskuze tu nebude moci zůstat, a proto je vkládání takových příspěvků zbytečné.
Díky moc za pochopení!
moulinkaa
Asmira team
Ahoj, já dělám Oriflame a jako přivýdělek mi vyhovuje. Kdy někdo chtěl více informací, může mi poslat zprávu. Ráda vše vysvětlím. 🙂
Já nemůžu dopustit na tento přivýdělek: www.extra.privydelekzdomova.cz
Vše probíhá v teple domova u pc a pěkné přivýdělky jsou již první měsíc, pokud tomu věnujete i více času, dá se tím slušně uživit 🙂
@marcii84 sama to delas? kolik si tak muzes přivydělat? a v cem tedy práce spociva? dekuji...
@marketa11112 Vzhledem k tomu, že na stránkách nejsou žádné informace a ještě chtějí registraci, tak to zase bude nějaký podvod...
@gracinka7 jako vždy...........no zacinam takhle pokukovat, něco by se hodilo, prcka stiham a i spoustu dalších věci, tak klidne 3 hodky denne bych uz dala. ale asi není lehke něco najit...
mohu poskytnout kontakty na placené dotazníky, doporučuji i mystery shopping.
Můžeš dělat sekretářku z domova. Říká se tomu virtuální asistentka. Pracuješ pro firmy, ale z domu a když se ti to hodí.
Kdyz delas virtuální asistentku, tak pracujes jak se ti to hodí a odkud chceš 🙂 http://www.va-akademie.cz/co-dela-virtualni-asi...