icon

Home office versus kancelář: Kde se pracuje lépe?

95newmommy2020
15. čer 2022

Ahojky, dělám práci, která lze dělat odkudkoliv. Moji kolegové jsou často na HO a já zůstávám v kanclu sama.
Stejně ta komunikace probíhá přes chat nebo maily.
Často teď slyslim něco ve stylu:”to tu nikdo nebude, si klidně vem HO”
Jenže já doma nemám stůl, musela bych sedět na gauci u konferenčního stolu. Bojím se, že doma nebudu mít náladu pracovat a nepůjde mi to. Zároveň to má ale i nějaký výhody, jakoze nemusím ráno cestovat do centra a odpoledne zpátky.
Tak by mě zajímaly Vaše názory na HO, jestli ho mate rady nebo spis ne.

Strana
z2
95newmommy2020
autor
16. čer 2022

@jannym Ty jo, tak obdiv, ze vůbec něco odpracujes. 🤩

zuzineckah
16. čer 2022

@95newmommy2020 já pracuji jen z domova. Když už teda pracuji 😀 ne vážně, žádný office ani nemám a to, že si čas organizuji čistě podle vlastních potřeb (resp. potřeb rodiny) je pro mě naprosto klíčové. Do kanceláře bych jen kvůli práci ani nechtěla, pro mě by to byla naprostá ztráta času. Klid mám, když potřebuji.

jannym
16. čer 2022

@95newmommy2020 on je syn hodny, hraje si nebo kouka na pohadky odpoledne ho zabavi starsi kdyz prijde ze skoly a jinak vecerni smena to jisti, ale ja pri praci nemusim telefonovat a emaily resim 2-3 ryze organizacniho razu, delat jinou praci tak si to jdu hodit…jak se to rika nouze naucila Dalibora housti, tak ja jsem se naucila pracovat s detma…druha moznost je nemit praci, bez dvou prijmu si zivot v Praze nedovedu predstavit…nejdyl jsem byla bez prace 21 dni a manzel max 10 dni…vetsinou to je u nej ze na nej ve firmach cekaj az skonci v predesle…a dotoho jsme si na sebe jeste upletly bic v podobe prace pro SVJ - ja uz mam svoji 5letku za sebou (rodicak se tim vylepsil prijemne) a ted si manzel krouti svoji petiletku…

Strana
z2