IM ACADEMY. Máte zkušenost?
Zajímalo by mne kolik z vás je v Im Academy a co si o tomto "MLM" myslíte? Viděla jsem s manželem prezentaci a jelikož vypadala jak vypadala, je nám jasné že je to pyramidová hra, která se neudrží déle jak pár let.
@merope tohle jsem četla a paní co nám ukazovala prezentaci o tom říkala, odpovědí nám bylo, že její strejda dělá v čnb a tak ví, že to napsal někdo ze zaměstnanců kvůli ,, konkurenci,, 🙈😁👌 ano, určitě, a vůbec není divné, že je to (mimo jiné) mezinárodní varování
Ahoj, záleží na přístupu každého člena a pak jsou i takové výsledky. HLM/iMACADEMY podvodní není, jelikož staví svůj business na poskytování vzdělávací platformy (jako kurz), za který se samozřejmě platí nějaký registrační poplatek + měsíční poplatek za využívání a vzdělávání se tradingu atd. a na druhé straně jde o i multi-level marketing, kde má možnost každý člen platit menší poplatek či dokonce být měsíčně odměněn za členy, kterým doporučil tuto platformu a zaregistroval je. To, že někteří lidé se snaží nahnat, co nejvíc lidí a tvrdí jim, že si vydělají bůh ví kolik po pár měsících, je nesmysl. Trading je třeba vůbec pochopit, učit se ho, trpělivě ho zkoušet nejdříve na demo účtu a pak až může člověk začít obchodovat reálně. Bohužel mnoho lidí si myslí, že po zaplacení registrace a poplatku, shlédnutí pár videí, už mohou obchodovat a vydělávat. To je ovšem omyl, člověk se nejdříve musí naučit základům a pak až se může začít orientovat v trzích, začít na demo účtu (nereálném) a učit se dalším věcem ke zdokonalení, aby pak mohl jít na reálný účet. Doba, kdy je člověk připraven na vstup na reálný trh je individuální, záleží opravdu na tom, jaký má člověk přístup, jak moc se chce učit. Komunita okolo iMacademy taky v ČR je skvělá, snaží se ostatní členy motivovat, posouvá dál, podněcovat jejich osobní rozvoj, ale není pro každého. Člověk opravdu musí být odhodlán a mít chuť se učit, vzdělávat atd. Tato akademie je opravdu jen pro lidi, kteří se nezaleknou práce a studia a chtějí začít mí další příjem a možnost vydělávat online. Existuje plno příběhů zklamaných a nespokojených členů/nečlenů, ale i mnoho pozitivních zkušeností z řad aktivních členů. Je to volba každého z nás, zda se chceme věnovat a dávat čas něčemu, co nám v budoucnu může přinést nějaké výsledky a zhodnocení. Za sebe mohu říci, že je to dobrá vzdělávací platforma, která je sice dražší, ale jde o světovou službu, za kterou si člověk platí s tím, aby se něco naučil, mohl se zeptat na radu a nebo i získat typy na obchody od zkušených traderů. V dnešní době určitě super způsob, jak mít další zdroj příjmu a přivydělat si či začít vydělávat online. Po delší zkušenosti člověku opravdu stačí věnovat 2 hodinky denně. Zanalyzovat trh, nastavit hodnoty, vstoupit na trh a pak jen sledovat. Velkou výhodou je i to, že trhu funguje pouze PO-PÁ, tudíž víkend má člověk bez starostí. Je to opravdu o přístupu. Pokud to někoho zajímá, můžete mi napsat email na můj email spojený s IM: tradinguj@gmail.com

Tak tady něco od ČNB https://www.fxstreet.cz/upozorneni-na-platformy...