Jak probíhá zkrácený úvazek v Penny?
3. čer 2022
Ahoj holky mám dotaz na ty kteří máte nebo jste měli zkušenosti se zkráceným úvazkem v Penny jak dávají tak směny a kolik hodin denně? Vím,že dělají víkendy i svátky,ale zajímá mě cca.ty hodiny denně kolik a od kolika do kolika cca? Paní co mi volala říkala,že ranní dělají od 5 h.rano a odpolední je do 21 h.v pondělí jdu na pohovor přímo na pobočku tak chci jen vědět cca do předu jak to je kdyžtak . děkuji 😊
Předchozí
Strana
z3
Klidně napiš do až, já budu ráda, samozřejmě pokud ti to nevadí. Máme nové Penny poblíž, takže bych tam do budoucna jít mohla.
Do zprávy jsem myslela🙈
Předchozí
Strana
z3

Ano, to by mi vyhovovalo - dělat 8hod směny a mít víc volno v týdnu, mně by to vyhovoval úvazek 25h týdně bohatě. Jsme bez hlídání a potřebuji práci a úvazek, abych nemusela řešit OČR. Věřím, že je to těžká práce, já jako vedoucí taky neseděla v kanclu, ale byla jsem všude, takže jsem zvyklá dělat. Moc ti děkuju za aktuální info, můžu vědět odkud jsi? Stačí kraj, nic konkrétního, já jsem z jižní Moravy. Jo a ještě jedna věc, řešila jsi někdy změnu směny - treba nějaké prehozeni ranní /odpolední skrz děti nebo jsi třeba vyměnila směnu v týdnu za tu víkendovou?