icon

Jak probíhá zkrácený úvazek v Penny?

3. čer 2022

Ahoj holky mám dotaz na ty kteří máte nebo jste měli zkušenosti se zkráceným úvazkem v Penny jak dávají tak směny a kolik hodin denně? Vím,že dělají víkendy i svátky,ale zajímá mě cca.ty hodiny denně kolik a od kolika do kolika cca? Paní co mi volala říkala,že ranní dělají od 5 h.rano a odpolední je do 21 h.v pondělí jdu na pohovor přímo na pobočku tak chci jen vědět cca do předu jak to je kdyžtak . děkuji 😊

Strana
z3
niki1107
2. led 2024

Ano, to by mi vyhovovalo - dělat 8hod směny a mít víc volno v týdnu, mně by to vyhovoval úvazek 25h týdně bohatě. Jsme bez hlídání a potřebuji práci a úvazek, abych nemusela řešit OČR. Věřím, že je to těžká práce, já jako vedoucí taky neseděla v kanclu, ale byla jsem všude, takže jsem zvyklá dělat. Moc ti děkuju za aktuální info, můžu vědět odkud jsi? Stačí kraj, nic konkrétního, já jsem z jižní Moravy. Jo a ještě jedna věc, řešila jsi někdy změnu směny - treba nějaké prehozeni ranní /odpolední skrz děti nebo jsi třeba vyměnila směnu v týdnu za tu víkendovou?

niki1107
2. led 2024

Klidně napiš do až, já budu ráda, samozřejmě pokud ti to nevadí. Máme nové Penny poblíž, takže bych tam do budoucna jít mohla.

niki1107
2. led 2024

Do zprávy jsem myslela🙈

Strana
z3