icon

Jaká je vaše profese?

anyskar
20. črc 2015

Zajímalo by mě jaká je vaše profese a jak jste spokojení 🙂 Já jsme bohužel z generace zdravotnických asistentů, vejšku jsem nestihla, takže jsem vlastně k prdu.... 😀 Přemýšlím jestli si na RD udělat nějaký kurz, ale stále nevím co by mě bavilo, nějak si neumím představit, že bych dělala něco mimo zdravotnictví tak prosím o inspiraci 🙂

Strana
z3
xoriska
19. zář 2015

Já jsem také asistent, tedy přesně řečeno laboratorní asistent. Bohužel i když sem vystudovala 3 roky ještě jako zdravotní laborantka, tak jsem musela na rok ze zdravotních důvodu skošlu přerušit a maturovala už jako asistentka, ale práci jsem sehnala ihned na plat si také rozhodně nemohu stěžovat, měla jsem ho stejný jako moje kolegyně - laborantky a dělala jsem také uplně to samé... Jen nemohu být ve vedoucí pozici, ale až bude dcera větší, ráda bych si školu ještě dodělala ...

lucie_hrbkova
19. zář 2015

z důvodu brzkého těhotenství mám jen základní školu, už jsem se nikam nevrátila,ale zvažuji to...jsem zaměstnána jako prodavačka/pokladní 🙂 práce mě velice baví, chvíli jsem dělala i zástupce vedoucího prodejny Penny ale to nebylo pro mě...teď jsem spokojená 🙂

dindonka
19. zář 2015

Ja mam ucnak - administrativa a dodelala jsem si maturitu- hospodarska a spravni cinnost. Par let jsem delala v bance a potom pro Agrofert. Nakonec jsen sla delat to co me bavi. Pred MD jsem pracovala jako copywriter a web designer. Delam weby. Ted cekam druhe dite a mam strach jestli to po dvou detech a 6 ti letech celkem doma s detma jeste zvladnu. Technologie jde hodne kupredu. Obcas delam male veci pro lidi i na rodicaku, a snazim se byt v obraze, ale co bude tezko rict kdyz mam jen maturitu.

brikatka
19. zář 2015

vyštudovaná zdrav.sestra,ale pracovala jsem s klienty s Alzheimerovou nemocí, pak ambulance ORL a stomatologie.A v pondělí si jdu vyzkoušet pečovatelku v terénu

lamarika
19. zář 2015

Maturitu mám na technickém lyceu, zaměření účetnictví, nedodělanou strojárnu na VUT a moje profese před a po MD je plavčík a trenér plavání

nika82
19. zář 2015

vyštudovala som za cukrárku, 11r som pracovala v sklade cukrárskej výrobni, 2r v expedicii, pol rtoka nezamestnana a teraz uz 1,5r ako pomocna kucharka

andy80
20. zář 2015

Mám SŠ obor ekonomika a účetnictví - deset let jsem pracovala v jednom pražském hotelu jako provozní manager, po RD jsem se na hotel vrátit nemohla, protože je to prac. doba od nevidím do nevidím a taky jsme se odstěhovali z Praha. Našla jsem si práci vedoucí školní jídelny v jedné ZŠ a MŠ a hodně mě to baví. Teď půjdu opět na RD, snad mě budou chtít po RD zpátky 😀

Strana
z3