icon

Jakou zábavu zvolit na firemní večírek pro 100 lidí?

zuzita15
24. únor 2023

Ahoj holky, jdu sem pro inspiraci…

Budeme mít dvoudenní konferenci cca o 100-120 lidech, ne teambuilding a ani není cílem lidi mezi sebou vysloveně seznamovat, ač se to nevylučuje. Na místě konání není nic, co bychom mohli podniknout ve volném čase v délce cca 1.5h. Nenapadá vás, co by se dalo dělat?

Máme na to určitý zatím předem nespecifikovaný rozpočet, takže placené aktivity jsou v pohodě, ale mě prostě nic vhodného nenapadá 🤷‍♀️ Napadla mě jen degustace, jenže to jsme nad 1000/osoba a to už je v tom počtu lidí poměrně dost, hodilo by se něco levnějšího. Všechno, co jsem našla, se pro danou společnost moc nehodí - lyže pro 8 lidí, přetahování lanem apod., nebo je to pro malé skupinky.
Společnost budou tvořit muži/ženy 70/30, věk cca od 25 do 50.

Poraďte mi, já jsem v koncích a zoufalá 🫣

elialen
24. únor 2023

@zuzita15 Co uspořádat něco jako PUB QUIZ?

konidana
24. únor 2023

proč ne degustace? Pár malých soudků různých piv z nějakého místního pivovaru zas tak draho nevyjde, ne?

prostenika85
24. únor 2023

Napadá mě nějaká barmanská show.
Nebo soutěž mezi týmy - taková ta tichá pošta pantomimou. Každý tým by si měl mezi sebou předat jiný taneček a kdo se nejvíc přiblíží, něco vyhraje. Low cost - stačí repráček a dobrá nálada. Nevyhnutelné seznámení se jako bonus 😉

prostenika85
24. únor 2023

Ještě mě napadá kouzelnická show typu Tomasiano nebo trapnomág Richard Nedvěd.

levandule_k
24. únor 2023

Na jedné svatbě jsme byli rozděleni na dvě půlky a DJ pouštěl písničky a my jsme měli hádat, kdo je interpret.

zuzita15
autor
24. únor 2023

@elialen jooo, to nas taky napadlo, ale asi to nebude pro vsechny jejich salek kavy

zuzita15
autor
24. únor 2023

@konidana pokud bychom to organizovali my, tak asi ne, ale potrebuju zabavit i nepivare a ja teda hlavne degustace vest neumim 🤷‍♀️

zuzita15
autor
24. únor 2023

@prostenika85 obavam se, ze na to je spolecnost moc konzervativni 😅

zuzita15
autor
24. únor 2023

@levandule_k to nezni spatne, ale asi by se nezapojilo moc lidi, jsme hoodne konzervativni obor 🤷‍♀️

levandule_k
24. únor 2023

Jsi si jistá, že se budou chovat konzervativně. Některé skupiny se mimo firmu chovají trochu jinak.

Mě pak napadá jenom nějaký komik typu Pavlásek nebo pozvat karikaturistu.

ajja87
24. únor 2023

Není tam treba v blízkosti bowling? My takhle měli taky nějaký konferenci, bylo nás taky cca 100 a slinjsme hromadne na bowling, normalne jsme hrali na družstva, aspon se seznamili, ti co se neznali a bylo to celkem fajn

prostenika85
24. únor 2023

@zuzita15 Tak teď by mě fakt zajímalo, co jste za společnost nebo obor, když jste jedna konzerva vedle druhé 😜 Já bych se toho až tak nebála, lidi se rádi baví. Kor když je většina chlapů a ještě k tomu mladých chlapů. Dobrá nálada ve společnosti zařídí mnohé. A třeba ta kouzelnická show by snad neurazila ani echt konzervy 🤷‍♀️

llluckaaa
25. únor 2023

@prostenika85 taky si říkám, co jsou za obor, ze jsou ve věku 25-30 konzervativní na kouzelníka nebo standup komika ☺️

V takovém počtu se budou společne aktivity organizovat blbě, obzvlášť když je na to jen 1,5 hod. Nějaké to vystoupení, jde se trochu zapojí i publikum, mi přijde fajn.

zuzita15
autor
25. únor 2023

@levandule_k ano, uz tu spolecnost potkavam asi 8 let 🙂

zuzita15
autor
25. únor 2023

@ajja87 koukala jsem a bohuzel neni

zuzita15
autor
25. únor 2023

@prostenika85 ja to tady nechci moc rozvadet, preci jen mam kolegyne take na materske 😅 a zas az takove konzervy nejsme, ale treba tancit s mickem mezi cely bychom fakt asi nezkousli 😅😅

levandule_k
25. únor 2023

@zuzita15 Zpátky k té degustaci vína, kdybys zavolala někam a nechala si to nacenit, kolik by stála řízená degustace, za tu dobu dáš stejně max. 5 vzorků. Tak to nebude stát nad 1000 Kč, ale míň.

Spousta her, co se někde hraje mi přijde trapných, ale ten pub kvíz se mi líbí, nevidím v tom nic trapného. Navíc, když je člověk v týmu s někým, tak se schová i to, že něco neví.

zuzita15
autor
25. únor 2023

@levandule_k jj prave jsem psala, ze nad tim pub kvizem jsme taky premysleli, ale potrebovala bych alternativu pro ty, ktere to nebavi.

Nechala jsem si nacenit degustaci na coko/vino/rum a jedna vysla nad 1000kc/osoba. Mozna bych sehnala levnejsi variantu, ale to mi neresi ty, co nechteji nebo nemuzou pit. Mozna by sla kombinace degustace a pub kvizu 🤷‍♀️

slunea
25. únor 2023

A co šifrovačka? Nebo by to taky některé nebavilo?

zuzita15
autor
27. únor 2023

@slunea nikdy nenajdes zabavu pro vsech 100 lidi, proto hledam vic tipu. Sifrovacka dobra, diky 👍🏻