Jakou zábavu zvolit na firemní večírek pro 100 lidí?
Ahoj holky, jdu sem pro inspiraci…
Budeme mít dvoudenní konferenci cca o 100-120 lidech, ne teambuilding a ani není cílem lidi mezi sebou vysloveně seznamovat, ač se to nevylučuje. Na místě konání není nic, co bychom mohli podniknout ve volném čase v délce cca 1.5h. Nenapadá vás, co by se dalo dělat?
Máme na to určitý zatím předem nespecifikovaný rozpočet, takže placené aktivity jsou v pohodě, ale mě prostě nic vhodného nenapadá 🤷♀️ Napadla mě jen degustace, jenže to jsme nad 1000/osoba a to už je v tom počtu lidí poměrně dost, hodilo by se něco levnějšího. Všechno, co jsem našla, se pro danou společnost moc nehodí - lyže pro 8 lidí, přetahování lanem apod., nebo je to pro malé skupinky.
Společnost budou tvořit muži/ženy 70/30, věk cca od 25 do 50.
Poraďte mi, já jsem v koncích a zoufalá 🫣
proč ne degustace? Pár malých soudků různých piv z nějakého místního pivovaru zas tak draho nevyjde, ne?
Napadá mě nějaká barmanská show.
Nebo soutěž mezi týmy - taková ta tichá pošta pantomimou. Každý tým by si měl mezi sebou předat jiný taneček a kdo se nejvíc přiblíží, něco vyhraje. Low cost - stačí repráček a dobrá nálada. Nevyhnutelné seznámení se jako bonus 😉
Ještě mě napadá kouzelnická show typu Tomasiano nebo trapnomág Richard Nedvěd.
Na jedné svatbě jsme byli rozděleni na dvě půlky a DJ pouštěl písničky a my jsme měli hádat, kdo je interpret.
@prostenika85 obavam se, ze na to je spolecnost moc konzervativni 😅
@levandule_k to nezni spatne, ale asi by se nezapojilo moc lidi, jsme hoodne konzervativni obor 🤷♀️
Jsi si jistá, že se budou chovat konzervativně. Některé skupiny se mimo firmu chovají trochu jinak.
Mě pak napadá jenom nějaký komik typu Pavlásek nebo pozvat karikaturistu.
Není tam treba v blízkosti bowling? My takhle měli taky nějaký konferenci, bylo nás taky cca 100 a slinjsme hromadne na bowling, normalne jsme hrali na družstva, aspon se seznamili, ti co se neznali a bylo to celkem fajn
@zuzita15 Tak teď by mě fakt zajímalo, co jste za společnost nebo obor, když jste jedna konzerva vedle druhé 😜 Já bych se toho až tak nebála, lidi se rádi baví. Kor když je většina chlapů a ještě k tomu mladých chlapů. Dobrá nálada ve společnosti zařídí mnohé. A třeba ta kouzelnická show by snad neurazila ani echt konzervy 🤷♀️
@prostenika85 taky si říkám, co jsou za obor, ze jsou ve věku 25-30 konzervativní na kouzelníka nebo standup komika ☺️
V takovém počtu se budou společne aktivity organizovat blbě, obzvlášť když je na to jen 1,5 hod. Nějaké to vystoupení, jde se trochu zapojí i publikum, mi přijde fajn.
@levandule_k ano, uz tu spolecnost potkavam asi 8 let 🙂
@prostenika85 ja to tady nechci moc rozvadet, preci jen mam kolegyne take na materske 😅 a zas az takove konzervy nejsme, ale treba tancit s mickem mezi cely bychom fakt asi nezkousli 😅😅
@zuzita15 Zpátky k té degustaci vína, kdybys zavolala někam a nechala si to nacenit, kolik by stála řízená degustace, za tu dobu dáš stejně max. 5 vzorků. Tak to nebude stát nad 1000 Kč, ale míň.
Spousta her, co se někde hraje mi přijde trapných, ale ten pub kvíz se mi líbí, nevidím v tom nic trapného. Navíc, když je člověk v týmu s někým, tak se schová i to, že něco neví.
@levandule_k jj prave jsem psala, ze nad tim pub kvizem jsme taky premysleli, ale potrebovala bych alternativu pro ty, ktere to nebavi.
Nechala jsem si nacenit degustaci na coko/vino/rum a jedna vysla nad 1000kc/osoba. Mozna bych sehnala levnejsi variantu, ale to mi neresi ty, co nechteji nebo nemuzou pit. Mozna by sla kombinace degustace a pub kvizu 🤷♀️
A co šifrovačka? Nebo by to taky některé nebavilo?

@zuzita15 Co uspořádat něco jako PUB QUIZ?