Jaký dárek zvolit pro oblíbenou asistentku pedagoga?
Ahoj, prosím, poraďte. Mám úplně vygumováno... Pozítří je konec školního roku a já nemám dárek pro svou asistentku (pedagoga). Byly jsme spolu jen půl roku a obě končíme. Ale opravdu jsme si sedly, je o rok mladší než já, vede Sokola, má tři děti. A já vůbec nevím, co jí dát. Vím, že ona něco má a já jí něco dát chci.
Jsem na fb viděla reklamu na svou oblíbenou kavárnu, kde dávali tip na dárek pro paní učitelku ve formě poukázky do kavárny. Nikdy nepohrdnu oříšky, mám ráda čaj roibos, ale to není moc originální. Mám ráda aroma oleje od AndreaQueen, ale to nevím, jestli je její styl. Fajn je deskovka, ale to bys musela vědět, co má doma a jestli jí to baví s dětma hrát. Mně teď dosloužila jedna crossbody kabelka, tak se dívám po nějaké od Wuch, ale to už je asi dražší.
Včera jsem měla narozeniny a dostala jsem víno, Merci a svíčku ( v zimě svítím každý večer) a měla jsem radost moc. Na zítra mám Tofifee a Mozartovy koule a vyrobené srdíčko s levandulí ( na nervy). Ty sladkosti mají smysl, který známe jen ve třídě. Ale radost by udělaly i tak. Synova učitelka nesmí čokoládu, dostane čaj Sonnentor a k tomu musślí srdíčka.
Přikláním se k poukazu... kavárna, knihkupectví, drogerie... Mam kolem sebe kámošky, co pracuji ve školství a nejlepší dárek je ten, co jde sníst nebo vypít 😄 případně poukaz proměnit dle jejich vkusu a potřeby.
Taokvým poukazem nic nezkazíš. Nevím co jiné bys chtěla protože personalizovanou věc už nestíháš.
Květiny, něco sladkého, tím nic nezkazíš. Ten dárkový poukaz do knihkupectví je super nápad, já bych to určitě ocenila 🙂
Přikláním se k poukazu... kavárna, knihkupectví, drogerie... Mam kolem sebe kámošky, co pracuji ve školství a nejlepší dárek je ten, co jde sníst nebo vypít 😄 případně poukaz proměnit dle jejich vkusu a potřeby.
@felis To je taková klasika 🙂 Když už něco musí nosit domů, ať z toho aspoň mají nějaký užitek 😀
Twl, proč mají admini potřebu neustále měnit názvy diskusí, zpravidla úplně mimoňsky...?
Jinak samozřejmě děkuji za tipy 😊 Nechci právě nic extra, za chvíli jedu nakoupit, tak to musím nějak rozlousknout. Čokoláda by byla v nejrůznějších variacích fajn, ale tu zrovna nejí.

takhle na rychlo bych asi koupila poukázku do knihkupectví (to se podle ne neztratí) a nějakou pěknou kytku.
Popř. vstup např. do Mirakula (to by mohla s dětmi ocenit)
Ale nevím co jí baví, odkud je a tak ...