Kdy chodí první dávka PPM?
Když jsem doma od půlky září, kdy mi přijde první dávka mateřské?
Děkuji 🙂
@j.a.n.i diky, tak snad!
ppm chodí okolo 6dne v měsíci
@simdan Hmm tak to mi jeste neprislo :(.. tak treba to prijde az pristi mesic i za zari..
@karlajasmine To zpracování jim většinou trvá... Jestli si dobře pamatuju, jsi z Prahy? Taky mi první dávka přišla jinak, než chodily dávky potom... Ty ostatní jsem mívala na účtu kolem 5. - 6. v měsíci.
@somalicats Jo, jsem z Prahy.. a na materske od poloviny zari..tak si rikam, jestli mi to treba potom neprijde vsechno najednou az v listopadu, i za rijen..
já jsem od sedmýho září, paní na OSSZ mi říkala, že budou desátýho posílat (což byla sobota a je mi to divný), zatím nemám nic 😝
@karlajasmine Já bych musela popátrat na účtu, ale pamatuju si, že ta první mi přišla nejdřív někdy v půlce měsíce...
Tak asi se necham prekvapit 🙂 .. tyden sem/tam uz je celkem jedno, hlavne aby to prislo 🙂
@karlajasmine já ted naposledy PN za srpen dostala minulej tejden 😉
tak zatim mi teda neprislo jeste porad nic :(... pockam do konce tohoto tydne a pak tam zavolam..
Můžu se ještě zeptat, nevíte někdo, kam mám (v Praze) volat?
@karlajasmine Velký zaměstnavatel (nad 25 lidí) nebo malý? Pokud velký, tak na Trojskou, pokud malý tak podle toho na jaké Praze sídlí a nebo na tu centrální infolinku, co mají na stránkách.
@j.a.n.i velký, díky moc za radu 🙂

@karlajasmine Pokud to v práci nezdržovali, tak bych řekla, že tenhle týden, max. příští.