Potřebuji se vypovídat 😔. Poradíte?
Holky předem se omlouvám... potřebuji se vypovídat. Mam problémy v práci..nic se mi nedari. Pracuji ve firme jde jsou strašná pravidla a každý si řeší situace podle svého. Když něco nevím poradím se... Uz několikrát po sobe mi kolegyne poradily špatně... Dostala jsem nadané od šéfové. Když řeknu, že jsem se na to ptala řekne mi, ze toto by mi nikdo neřekl nebo že jsem to měla vědět... Připadam si jak uplny blbec. Psychicky jsem na to uz dost špatně. Začínám mit strach at se nezblaznim. Nejaka rada jak ne skončit v blazinci? Začínám mit o sebe strach strašně moc si všechno beru. Nesnáším když mi neco nejde. Skončit v praci nemuzu nedostanu ani pracak jsem zaměstnaná od zari...navic ted podat vypoved ani nemuzu praci jentak nenajdu. Doma jsem nervozni. Pořád přemýšlím jestli jsem udělala všechno správně... 😔Nevim dat do kupy... kupy
@muhehehe dobry napad... Ale tam by na ten email odpovedeli az za tri dny treba coz ja cekat nemuzu. Vis ja si tak tajne myslim ze se me chteli zbavit. Protoze ja mela smlouvu nejdyl z nich a oni ted smlouvy davat nechteji jen dohody...mam dokonce nasla. Jsem si novou praci a budu mit snad konecne klid... Toto byla lekce...

Četla jsem diskuzi namátkou, reaguji spíš na úvodní prispevek.. tak snad nebudu úplně mimo 🙂 ale zkusila bych zacit tím, ze bych otázky pokládala mailem. Vedoucí do kopie. Zaprvé se k tomu můžeš kdykoliv vrátit a nemusíš to lovit někde z poznámek nebo z hlavy, za další si každý rozmyslí, co poradi.. a úplně odpadnou nějaké diskuze typu ,,to ti nikdo nemohl říct" a naschvaly