icon

Práce z domova. Máte reálné zkušenosti?

1. lis 2020

Krásný večer, mohla bych poprosit o reálné zkušenosti s nějakými firmami pro práci z domova (např.OKG, DuoLife...)? Já začela pracovat u OKG ale nějak se ke mě dostává že jsou tam velice malé platy (já to zatím nemůžu posoudit protože jsem tam krátko), a že u jiných firem jsou prej mnohem lepší? Máte někdo s něčím zkušenosti? Nebo vlastně všechny pracují na stejný způsob a reálný plat a práce to nikdy nebudou? 😅
Dopředu děkuji ❤️

Strana
z2
sudylichozrout
7. lis 2020

@antoinet Moje rec. Pamatuji si, kdyz jsem byla na vejsce, volala mi nejaka zenska, ze na me ziskala kontakt od spoluzaka a ze by pro me mela nabidku prace. Zarazilo me, ze vubec nechtela po telefonu rici, oc by se melo jednat. Tak jsem si s ni dala schuzku a byla jsem zvedava, co ze to z ni vypadne za extranabidku. No a nepletla jsem se. Zacala mi tam ukazovat katalog s fotkami bohatych Amiku, ze takhle jednou muzu take zit a jesi do toho jdu. Ze pry Amway. Tak jsem ji podekovala za nabidku a odmitla s tim, ze budu radeji chuda, nez prodavac deste. Rychle jsme dopily kavu, sly ke kase a ona se vubec nemela k placeni a sla normalne ven. Tak jsem to za ni zatahla, ona mi venku podekovala za kavu a sla. 😆😆
Takze asi tak se to ma s vydelky 😆

marketka_m
7. lis 2020

@antoinet
@sudylichozrout
ja nevim...me lakali do tiande..nenehala jsem se.nekolik produktu vyzkousela jsem..jsou super..ale znasilnovat rodinu a zname se mi nechce..pokud to je pravda..tak tam ty vydelky jsou..nevim..znama ma auto od nich..doatala i vylet...je to divne a zajimave..

sudylichozrout
7. lis 2020

@marketka_m Tak jasne, kdyz postoupis do urciteho levelu, dostanes sluzebaka a mozna ti i voucher na vylet zaplati. Ale ti znamena roky obtezovani sveho okoli a prilehleho vesmiru.

marketka_m
7. lis 2020

@sudylichozrout souhlas.proto jsem tam nevstoupila..prptoze ki prijde ze misto.chozeni na zachod..chodis s katalogem..

antoinet
7. lis 2020

@sudylichozrout to bych teda spolužákovi poděkovala 😀
Já už jsem taky zažila lecos, na gymplu to začalo Avonem, pak různé finanční poradenství (OVB apod.), pak Mary Kay, to se doma smějeme doteď, jak nám paní ukazovala póry ve zvětšujícím zrcátku 😀 Jo a Just. Kdybych na to přistoupila, určitě žiju báječný život jak z reklamy 😀

@marketka_m ano, ti dravci si vydělají, ale za jakou cenu a na čí úkor

marketka_m
7. lis 2020

@antoinet ja treba avon nebo oriflame ok...ale.jenom pro me a pro me blizke..na tom snad vydelat nejde

jakreb
8. lis 2020

@ivis314 Vdaka za uplne zbytocnu prednášku. Ale krásne vidno ako vymielaju mozgy podobne firmy. A svoj názor na MLM som uz napísala.
Tak dri dalej ja nastastie pracujem.😉
A suhlas s
@antoinet

jakreb
8. lis 2020

@marketka_m To auto ale plati. A nie že jej ho dali.😀😀😀

hezz17
8. lis 2020

@marketka_m ja jsem ted u tchyne po strasne dlouhé dobe videla avon a prekvapilo me, ze to jeste funguje. Kdyz je drogerka absolutne vsude.

michaela666
8. lis 2020

Tohle mi připomnělo bývalého a jeho super slibnou kariéru u OVB 😀. Přišel s tím, že má možnost vydělat dobré peníze a díky tomu, že má spoustu kamarádů a známých, kterým by mohl pomoct se rychle posune v pyramidě nahoru. 😀😀 Když zkoušel na mého tátu, že mu pomůže předělat smlouvy na výhodnější, tak jsem se za něj fakt styděla. Táta ho naštěstí poslal do háje, že mu do toho nic není a má svého poradce s letitou praxí. Borec co neuměl hospodařit se svojí výplatou, chtěl někomu radit s financema. 😀 Jak jsem byla ráda, že jsme se rozešli, protože ve spoustě situací mi bylo trapně za něj.
Na tenhle typ práce musí mít člověk povahu. Pořád někoho ukecávat, aby si ode mě nabízené služby nebo produkty vzal by mi dost sráželo sebevědomí.

ivis314
9. lis 2020

@michaela666 Tak v tomhle souhlasím. Smlouvy a nějaké přepisy bych teda nikdy nedělala, aby rodina dávala někam peníze, to prostě bych nechtěla. :(

ivis314
9. lis 2020

@jakreb Každý máme jiný názor, já Vám ho neberu. Nicméně si nemyslím, že je to gumování mozku. Vždyť přece drogerii stejně musíte nakupovat nebo vy doma neuklízíte? Nevytíráte, neperete? Tady za svoje peníze dostanou výrobky, které mají doma a které by si stejně někde v obchodě museli koupit...navíc zde je to levnější a přijde to až domů. Lidé se podívají do katalogu, můžou vyzkoušet a případně vrátit. Ikdyž jsem zjistila, že tady obhajuji firmu a né systém MLM. Mně spíš přijde na pováženou, že jsou firmy, které obvolávají a nabízí nějaké doplňky stravy, léky a jiný nesmysly (člověk ani výrobek nevidí, nezná složení a upíše se tim k tomu, že mu pak každý měsíc posílají nějaké balíčky.) Ale s Vámi se asi bavit nemá cenu, vy jste typická konzerva, ale buďte, každý jsme jiný. 🙂

jakreb
10. lis 2020

@ivis314 Ale iste. Ale ty okrem iného porušujes pravidla, s ktorými si suhlasila pri registrácii. Okrem ineho. A ja som svojprávna a viem si sama vybrat cistiace prostredky a nepotrebujem k tomu niekoho ineho. Pekny večer.

jakreb
10. lis 2020

@ivis314 A ano tie "tlacenky" co dostávas na meetings a spol. je len vymývanie mozgov. Preco tu siris to co ta naučili?! ...

jakreb
10. lis 2020

@ivis314 Ja nie som konzerva. To si vyprosim. Ty si typická predajkyna MLM... bohužiaľ. A to som slusna. Ty konzerva.

jakreb
10. lis 2020

@ivis314 si musela objaviť to co predavas aby si vedela ako a cim mas upratat?! 😂😂😂😂

petra006
31. pro 2020

Na mlm neni nic spatneho, taky si tak privydelavam a bavi me to. Na materske jsem se nudila a tady mam aspon nejaky kontakt s lidmi.

petra006
31. pro 2020

Kdyz budete chtit, ozvete se mi.

hezz17
31. pro 2020

@petra006 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

jakreb
31. pro 2020

@petra006 Hlavne si treba prečítať pravidlá stránky. Co je také super na otravovani ľudí a rodiny s kravinami?

gramar
31. pro 2020

Na MLM opravdu není nic špatného, do okamžiku než tím člověk začne doslova otravovat a ničit okolí...
Svého času jsem "pracovala" pro Avon, když jsem si kupovala některé jejich výrobky a došla jsem k tomu že přeci nejsem debil, abych platila marži :D Stálo to dost času a práce, ale vypracovala jsem se na "vlastní" síť, ale bez toho aby rodina musela měsíčně utratit bambilion, proto abych já zaplatit nájem. Byla to zkušenost, o tom žádná, ale když sečtu čas tomu věnovaný a výdělky, tak je to nula k nule, jako benefit beru hlavně ty zkušenosti a nové a mnohdy i velmi zajímavé známé.
Pak jsem se dostala na školení finančních poradců, byla to fakt pecka zakončená víkendovým školením, jako mejdan slušný, ale byla jsem "skončena" v okamžiku kdy jsem řekla, že mě školí jako bych si měla vzít hypotéku a ne jako bych jí relevantně měla být schopná někomu nabídnout... Dozvěděla jsem se že jsem přízemní a nemám správný tah na branku, tedy v dané firmě není místo pro zpátečníky jako já... Ano odmítla jsem prarodičům v důchodu "prodat" skvělé penzijní spoření...
Taky jsem brigádničila po firmu s vysavači, úplně super, domlouvat schůzky se staříčky, jen pozor aby jim nebylo přes 70 let to už by jim nedali úvěr na vysavač za x desítek litrů...
Já vím že prodám na na Sahaře písek žíznivému kolemjdoucímu, ale má osobní hrdost a morální flexibilita má své hranice, takže raději chudá s tím že se nebudu stydět kouknout do zrcadla, než bohatá ... (dosaďte si dle libosti).
Znám spousty MLM které fungují (a mnohdy člověka překvapí co vše je MLM), ale ani jeden z nich ne způsobem kterým je tady popisováno a rozhodně z žádného z nich člověk pohádkově nezbohatne bez práce, to je prostě realita...

gramar
31. pro 2020

Jinak, všimli jste si někdy že lidé co mají ty pohádkové výdělky nikdy neřeknou oč se jedná, protože to nejde vysvětlit takto jednoduše, to musíte z očí do očí, nebo můžete poslat 50,- a pošlou vám návod, případně je to jednoduchá práce vkládání inzerátů (ale boha jeho jakých, to už je tajné)...
Základní poučka, pokud někdo slibuje miliony, není schopný říci na rovinu oč se jedná, nebo chce nějaké peníze předem, tak je to podvod jako trám, nebo v tom lepším případě hovadina na kvadrát 🙂
Do nového roku hodně zdraví, trpělivosti, zdravého rozumu a kvalitních pracovních příležitostí 🙂

jakreb
31. pro 2020

@gramar Ved ako inak-upoteny zháňajú toho debila co im zaplati na ďalší den ranajky.😀👍
Aj tebe do Noveho roku vsetko len to najlepšie.😉

gramar
31. pro 2020

@jakreb No jenže to není práce, ale průser :D

Strana
z2