Práce z domu. Existuje?

karol1996
3. bře 2022

Ahoj holky, mate nejake tipy na praci z domu? Popripade nejaky tip prace, co zvladne i plne kojici mama s malym miminkem a druhym ditetem, co pujde az v zari do skolky?

ireniq
3. bře 2022

Těžko dávat tipy, když nepíšeš, co umíš...

pampeliska1313
3. bře 2022

Kamarádka takhle hledá callcentra kde muže volat z domu.🙂 teď díky covidu je asi i větší možnost.🙂

zuzineckah
3. bře 2022

pokud umíš jazyky, tak o práci není nouze ani z domu 🙂

lv
3. bře 2022

Nejlip oslovit zamestnavatele a delat pro nej, to co umis. Takove to po okolí, treba žehlení, nebo uklidy, kdyz bys sehnala na par hodin. Doplnovani zbozi.

verca_v
5. bře 2022

Ahoj - já pracuji s MLM (multilevel market) a dělám to z domova. Nabízím doplňky stravy (rodině, kamarádům, známým) a docela slušně si s tím vydělám. Jsem začátečník, dělám to od prosince, moc mě to baví a hlavně v tom vidím fakt velký potenciál.

maxulekapcule
5. bře 2022

Taky bych ráda sehnala, zatím s mimcem rozvazim noviny. Jenže to vstávání...

tasimia
5. bře 2022

@karol1996 hodně teď frčí trasování. Kamarádka volá vždy, jak malej spí 🙂. Horší je, ze se bojí co bude pak až to skončí.

journals
6. bře 2022

@verca_v tohle bych snad nedoporucovala a nepriteli. Nahanet zname a rodinu? O to fakt nikdo nestoji, ani v jedne roli. A nechce se mi verit, ze to delas od prosince a uz si tim dobre vydelavas. Uz snad jen z podstaty tohoto vydelavani 🤦🏻‍♀️

verca_v
6. bře 2022

@journals Vydělávání je jen bonus. Kupovala jsem to společně se segrou pro našeho tátu a když jsme viděli výsledky tak jsme to začali brát všichni. Jednoduchý jako facka 😉. Nikomu to necpu ale stojím si za tím ze to je proste skvělý 🤷