Předvánoční benefity v zaměstnání. Jaké dostáváte od zaměstnavatele?
Dovolím si založit diskusi a malou anketu. Dostáváte v práci před vánoci nějaké benefity? Finanční nebo nefinanční? co bys uvítala? co by tě od zaměstnavatele potěšilo?
Já mám dvě vedení. Od jednoho vedení dostávám dárkové tašky plné mlsot - chipsy, oříšky, víno, atd. Dále vitamíny na imunitu, Magnesko i vitamíny pro děti (nehledě na to, zda děti máme, nebo ne). K tomu slevy na nákup a nákupní poukázky. Od druhého vedení dostáváme zase spíše oblečení a lahvinku. Letos zimní kabátek, mikina a nějaké to tričko. Samozřejmě s logem společnosti, ale nenápadné, slušivé 🙂
Ano, dostala jsem jak hotovost tak darkove poukazy a to v docela velke hodnote..
Dostávám 13.plat 😊
Jsem státní zaměstnanec , před vánoci odměny ve výši 10 000 Kč to samé pak dostáváme v lednu.
Dostávali jsme před dovolenou a před Vánoci, cca 30% čisté mzdy
Hobbymarket - v říjnu jsme dostali do výplaty navíc asi 7000 Kč za inflaci, na Vánoce dostáváme 12500 Kč a v červnu 10000 Kč na dovolenou. Je to tedy krácené dle úvazku, já mám 3/4, ale i tak si nemůžu stěžovat. Manžel měl teď v jejich firmě prémie cca těch 10000 Kč 😊
Dárkovou kartu na nákup v hodnotě 2000 do obchodu ve kterém pracuju takže se jim to vlastně vrátí 😂😊
Ano dostavame, ve vyplate v prosinci i v lednu. V prosinci 26000,-, v lednu to bude prej o neco mene. 🙂
Ja pred 5 lety dostavala 5000,- v lete a na Vanoce a v lednu taky ovsem za predpokladu, ze jsem nechybela ani jeden den 😊
V starej firme sme dostavali darek ze sme si navzajom kupili secret santa (z troch veci ktore sme si sami vybrali, takze nas secret santa len vyberal zo zoznamu) v hodnote 1000 korun, plus sme mali nejake jedle darky a kozmetiku od druheho teamu (my sme boli headquater a cesky team mal kopu veci od klientov).
Teraz pracujem pre parfumerku, takze dostavame kopu kozmetiky a parfemov na Vianoce, ale to aj na narodeniny, rozdne udalosti, alebo “len tak”. Ale je toho dost, takze ked niekto rad skusa kozmetiku, tak je to v hodnote niekolkych tisic korun a moze to byt pre neho super.
Inak dostavame rocny bonus, ale ten beriem skor ako rocny bonus a nie vianocny darcek.. v starej firme sme to mali dokonca vyplacane polrocne
Skolstvi-nic jisteho.Spis nic nedostanem.Mame moznost vyuzivat FKSP,ale ja se nedruzim,nemasiruju,necvicim-takze si na to nesahnu.
Dostáváme v prosinci 13. plat (celý) , v červnu polovinu, na jaře i na podzim ještě menší kompenzace inflace jednorázově. Celoročně možnost firemní produkty za super ceny (sportovní vybavení - rukavice, hůlky).
@kompleta vánoční večírek ve stylu plesu včetně jídla a pití … pokud jsou výsledky tak se vyplácí roční odměny, nějaký drobný dárky jako triko, poukaz do lékarny nebo sportcentra…
Kaufland, každoročně vánoční balíček v hodnotě asi 500 a letos k tomu dostaneme až v lednu 6000 navíc na Cafeterii benefity. V březnu chodí každoročně 6000 tak to dohromady už na nějaký malý dovolenkový pobyt dá. Vloni a předloni byly odměny rovnou před vánoci 3000 poukázka na nákup a 1000 navíc k výplatě. Pak byl pár let jenom ten dárkovej balíček, jeden rok navíc k tomu na Mikuláše dva vánoční hrnky s čokoládou a hračka s cukrovinkama pro děti - sedmnáctiletý syn dostal dřevěnou mašinku 😆 A kdysi dávno býval 13. a 14.plat, 50% mzdy navíc v prosinci a v červnu. Ale to zrušili už asi před osmi lety.
Na Vánoce v nemocnici Havířov ani korunu navíc pro mě... V bistru kde se podílíte na prodeji a děláte obrat fyzicky... Bez komentáře🤮👎Krabička na jídlo a nějaké slevy do lékárny, to není dárek za práci a obraty....
No v malé firmě když na mě čekal na stole čokoládový medvídek, hrozně moc mě to potěšilo, nečekala jsem nic. 😊 Naopak ve větší firmě by to chtělo trochu víc - ale tam se většinou najde někdo kdo vždycky bude brblat.
13. plat.
Dostáváme celý 13. plat, peníze na děti, dárkové tašky a jako bonus vánoční večírek. Pracuji v malé rodinné firmě.
já (velká firma) - letos jsme dostali 13.plat a nějaké dárky (lepší reklamní předměty)
manžel (dopravní společnost, příspěvková org.) - každý dostal lahev bublinek + poukázku do Kaufladnu za 1.500,-Kč
Jsem ráda za jakýkoliv dárek nebo drobnost. V dnešní době to není automatické a samozřejmé.
Středně velká velká firma ve financích: před Vánoci balíček vitamínů, vánoční punč, budget asi 700,- na výběr dárků ze seznamu (jídlo, vína, kalendáře, ...), sleva na nákup u internetového obchodu a bývají i odměny za splnění plánu (předloni tablet, vloni 10 tisíc, letos nevím, zda se povede a kolik případně dostanu). Mě to vždy potěší 🙂

Mame 14. plat a vanocni balicek.