Zájem o předplatné boxy pro domácí mazlíčky: Jaký je váš názor?
Ahojky holky,
ráda bych začala podnikat v oblasti domácích zvířat, ale nevím jestli by o něco takového bylo zájem :oops: Ráda bych zkusila variantu předplatných boxů. Například pro pejsky by mohl být box s předplatným s různými (třeba ekologicky šetrnými) hračkami a třeba doplněný nejakou zdravou dobrotou 🙂 Myslíte, že by Vás něco takového chytilo pro čtyřnohé mamánky?
Máte případně ještě něco dalšího, co kupujete zvířátkům hodně často, třeba na přilepšenou?
~ Leona
Ne, nemyslím si, že by se to chytlo. Upřímně si myslím, že je to hrozná blbost. Sorry.
Do toho nikdo peníze nedá, kupoval by zajíce v pytli. V tomto odvětví bych díru na trhu nehledala, nejsme v Americe. Hračku či dobrotu pro psa si pečlivě vybírám.
Ne, mame 5 psu a neobjednala bych. Peclive vybiram kvalitu, jak hracky, tak pamlsky (doma susim maso), urcite ne zadny mystery box
Ne, a to dám za psa tisíce.
Předplatné na mystery boxy nepodporuji u produktů pro lidi ani pro zvířata (už jsou v nabídce před Vánoci), dokonce ani knižní vydavatelství mě nezlákala a ta měla asi největší potenciál mě zaujmout. Kdepak, já chci vědět, co kupuji...
@miryp na druhou stranu, u spousty lidí se to evidentně chytlo...
@suzanna123 to já nezpochybňuji, píšu, jak to mám já ;)
To už tu, ale bylo tuším. Jeste před detmi kdyz jsem žila hlavne psy něco takového existovalo. Otázkou je jestli to jeste funguje a pokud ne tak proč uz ne …

Kdyz chces podnikat, je dobre znat trh a vedet co chces a co ti dava smysl. Uprimne, hracek jsme psovi koupili za 10 let asi 8, takze na predplatne se urcite nevyplati. A neznam jikoho, kdo by je mesicne kupoval a navic i bez znalosti toho co to bude. Pamlsky dobre, ty kupujeme casteji, ale zase, porad totez dokola, protoze novy pamlsek je risk s travenim. Ale treba spokojeny pes mystery boxy dela, jsou hezke, beru je treba ostatnim zviratum v rodine na vanoce. Ale to nebude na samostatne podnikani. Proste nas pes je chudak, co ma jen kvalitni jidlo a pamlsky, vic nic🙂 stejne na tom byl i nas kralik. Asi bych hledala jiny napad na podnikani