icon

Zájem o předplatné boxy pro domácí mazlíčky: Jaký je váš názor?

leonadijiro
4. únor 2025

Ahojky holky,

ráda bych začala podnikat v oblasti domácích zvířat, ale nevím jestli by o něco takového bylo zájem :oops: Ráda bych zkusila variantu předplatných boxů. Například pro pejsky by mohl být box s předplatným s různými (třeba ekologicky šetrnými) hračkami a třeba doplněný nejakou zdravou dobrotou 🙂 Myslíte, že by Vás něco takového chytilo pro čtyřnohé mamánky?

Máte případně ještě něco dalšího, co kupujete zvířátkům hodně často, třeba na přilepšenou?

~ Leona

elesse
4. únor 2025

Kdyz chces podnikat, je dobre znat trh a vedet co chces a co ti dava smysl. Uprimne, hracek jsme psovi koupili za 10 let asi 8, takze na predplatne se urcite nevyplati. A neznam jikoho, kdo by je mesicne kupoval a navic i bez znalosti toho co to bude. Pamlsky dobre, ty kupujeme casteji, ale zase, porad totez dokola, protoze novy pamlsek je risk s travenim. Ale treba spokojeny pes mystery boxy dela, jsou hezke, beru je treba ostatnim zviratum v rodine na vanoce. Ale to nebude na samostatne podnikani. Proste nas pes je chudak, co ma jen kvalitni jidlo a pamlsky, vic nic🙂 stejne na tom byl i nas kralik. Asi bych hledala jiny napad na podnikani

eloise02
5. únor 2025

Ne, nemyslím si, že by se to chytlo. Upřímně si myslím, že je to hrozná blbost. Sorry.

1pomnenka
5. únor 2025

Do toho nikdo peníze nedá, kupoval by zajíce v pytli. V tomto odvětví bych díru na trhu nehledala, nejsme v Americe. Hračku či dobrotu pro psa si pečlivě vybírám.

misha31
5. únor 2025

Ne, mame 5 psu a neobjednala bych. Peclive vybiram kvalitu, jak hracky, tak pamlsky (doma susim maso), urcite ne zadny mystery box

te_reza
5. únor 2025

Ne, a to dám za psa tisíce.

miryp
5. únor 2025

Předplatné na mystery boxy nepodporuji u produktů pro lidi ani pro zvířata (už jsou v nabídce před Vánoci), dokonce ani knižní vydavatelství mě nezlákala a ta měla asi největší potenciál mě zaujmout. Kdepak, já chci vědět, co kupuji...

suzanna123
5. únor 2025

@miryp na druhou stranu, u spousty lidí se to evidentně chytlo...

miryp
5. únor 2025

@suzanna123 to já nezpochybňuji, píšu, jak to mám já ;)

barunka1408
5. únor 2025

To už tu, ale bylo tuším. Jeste před detmi kdyz jsem žila hlavne psy něco takového existovalo. Otázkou je jestli to jeste funguje a pokud ne tak proč uz ne …