icon

Znáte spolehlivý přivýdělek z domova?

tynkaa
16. čer 2015

Ahoj maminy , neznáte nějaký spolehlivý přivýdělek z domova ?

Strana
z2
lv
16. čer 2015

žehlit za peníze, nějaký úklid, když budeš mít hlídání. Internetové blbosti nebrat.

ladik1
16. čer 2015

Já douučuju, 3x týdně mi chodí domu děcka na angličtinu a o víkendu chodím do práce, kde jsem dělala za studií na brigádu, ale musí být funkční manžel... jak píše @lv internetové práce bych taky nebrala, ve výsledku nad tím jsi hafo času a peníze žádné... nebo jestli znáš někoho kdo má e-shop, tak se s ním dohodnout, nebo jeslti jsi šikovná, tak zkus prodávat věci přes fler...to je taky fajn 😉 Jinak to žehlení je supr nápad, kdybys byla odněkud odsud, hlásím se hned jako první klient!! .-) Zkusit rozhodit letáčky, koupit pár krabic, zkusit si, jak dlouho Ti trvá jedna krabice a nabídnout třeba jednou týdně svoz krabice vč. vyžehlení za nějakou sumu...za to já bych utrhala ruce 😀

janulka1980
16. čer 2015

@ladik1 tak to ja nezehlim vubec 😀 akorat halenky, ale teraz som na materskej, a partnerovi sem-tam nejaku koselu ked ide fotit svadby...inak na zehlicke prach 🙂

tynkaa
autor
16. čer 2015

ladik1 - musím tě zklamat :D nežehlím ani doma natož někomu jinému :D zkusím třeba ten úklid nebo možná ještě pokladní v obchodě .

ladik1
16. čer 2015

@tynkaa
@janulka1980 tak to těžká závist! Já žehlím aspoň 4 hodiny týdně ☹Obě děti mají exem, jak něco nevyžehlím, hned se začnou sypat a manželovi do práce košile taky každý den...

blahova_andrea
16. čer 2015

@janulka1980
@tynkaa holky, já žehličku ani nemám 😅

radkabrezikova
16. čer 2015

Ja jsem to vyresila jednoduse, mam doma holcinu na voziku a v ms je jen 4 hod dopolko. Moje dlouholeta kamaradka mi nabidla eko drogerii. Resi mj. i prani pro deti s exemem 😉 je jen na me - komu ji doporucim dal. A js stastna, pac se mi me vlozene nakupy uz vratily zpet. Navic vim cim cistim, peru, nejelpsi je prostredek universal. O vikendu jsem jim na chate umyla podlahy,detske bazeny, auto a jeste tu vodu muzu pouzit na zaleti kvetin a prihnojim je. Vse paradne voni. Takze 2 mouchy jednou ranou 😎

medya
16. čer 2015

Já si přivydělávám na nočních v Kaufland doplňují zboží tak zkuste to. Přes noc hlídá manžel tak to jde. 😀

mandala
16. čer 2015

@medya šmankote, jak funguješ přes den, s malým dítětem ? 😕

suzanna123
16. čer 2015

já se nechala zvolit do zastupitelstva 😀

medya
16. čer 2015

@mandala malej me po prichodu necha vyspat ty dve ttri hodinky a pak je to v pohode a kdyz ne tak se to taky da s zdrimnu si kdyz ma poledni spanek. Zni to hrozne ale taky tam chodim max 4x do tydne tak to se prospim ty ostatni dny 😀 a uz takhle chodim skoro rok a konecne jsem si diky tomu usetrila na ri 😉 dicak a i auto.

petka61
29. čer 2015

Ja pracuju doma pres iinternet-ne vsechno jsou internetovi blbosti @iv a nahodou mi to moc vyhovuje protoze delam rano,odpoledne a hlavne vecer kdyz maly spi.zadavam inzeraty,spravuju e-shop takze i prodej a nasledny zakaznicky servis. Urcite ne jak jsrm cetla na forach nejaka manualni-prace.cz kde vezmou od vas penize a doporuci vam delat to same ;)

vypdotaz
8. srp 2015

Já klikám na reklamy v jednom projektu a docela hezky se to rozjelo, tak už to pěkně vydělává a peníze chodí. Můj sponzor už má 34 dolary denně za 4 měsíce. Jinak jsem v několika panelech na vyplňování dotazníků. Tam střádám korunky a když jsem dosáhla minima, vždycky poslali.

svetves11
8. srp 2015

@tynkaa jj mám tři děti. 5 let dělám Dedru a ještě k tomu jsem chtěla zkusit Betterware 🙂 práce mě baví, dělám ji už půl roku a jde líp jak Dedra 🙂 a mám aspon nějaké penízky navíc.... kdyby měl někdo zájem více info, klidně dodám...

korcula
Odpověď byla odstraněná
ddassik
17. srp 2015

@korcula Mohu poprosit o bližší info? děkuji.

lv
17. srp 2015

@petka61 však já psala blbostí nebrat,, ně že vše na netu je blbostí, správa e-shopu, žák.servis, super

nahu
Odpověď byla odstraněná
estey
28. zář 2015

Taky holky dělám Betterware, ale zatím jen krátce, tak nemůžu říct za sebe, ale setkala jsem se s holkama na MD, které mají po půl roce i 5000-8000, tak doufam, ze i me to takhle pujde. Kdyztak napiste, kdyz budete chtit vic info.

vypdotaz
28. zář 2015

Můžu doporučit nainstalování spořiče obrazovky, který načítá body jenom za to, že je počítač zapnutý a ty se pak převádějí na běžný účet. Hodí to i 1500,- za měsíc. 🙂

zdeno25
Odpověď byla odstraněná
janulka1980
5. říj 2015

@vypdotaz preco tomu neverim

zdeno25
6. říj 2015

já vím o odzkoušeném pěkném přivýdělku, kdybyste měly zájem 🙂

nahu
7. říj 2015

Holky, blíží se Vánoce, teď je super čas začít. Kdo máte zájem o velice sslušný přivýdělek, u kterého poznáte nové lidi, pobavíte se a budete si to užívat, napište mi. Ráda Vám řeknu mou zkušenost

estey
Odpověď byla odstraněná
vypdotaz
12. říj 2015

@janulka1980 já jo a funguje

lucaad
Odpověď byla odstraněná
urugu
29. říj 2015

@vypdotaz Ahojky, písni mi prosím do IP, co to je přesně za spořič obrazovky. Díky. 🙂

urugu
29. říj 2015

@zdeno25 Tak jo, písni, co to je do IP, jo? Díky

urugu
29. říj 2015

@nahu taky písni do IP, ráda se dozvím něco nového, jo? 🙂

Strana
z2