icon

Jak překonat dětský strach z robotického vysavače?

syslounek
8. čer 2022

Zdravím, je tu někdo, jehož dítě mělo strach z robotického vysavače? Jak jste to řešily?
Syn bude brzo mít tři roky a nevleze ani do místnosti, kde je vysavač v klidu zadokovaný a nabíjí se. Jakmile ho někde spatří, byť vypnutý, začne vyvádět a uteče, do místnosti se nevrátí, dokud tam s ním někdo nejde a neukáže mu, že je pryč.

andrea93133
8. čer 2022

Znám, nás 🤣 naše malá se ho bojí když svítí (někdo se ho dotkne) a když byla menší taky se ho bála i když byl zaparkovaný (sama ho zapla a on na ní vyjel), to jsem jí ukázala že se ho bát nemusí protože teď spinká a bojí se ho když jede, takže ho zapínam když jdeme ven 😉 je jí 2,5 roku 😊

sigyn
8. čer 2022

U nás se ho bála asi dvě měsíce, pak na něj začala šlapat a teď ho sama spouští 🙂 Chce to ukazovat pořád dokola. Kdyby to nezabralo, koupila bych někde v papirnictví takové ty pohyblivé oči a nalepila to na něj 🙂

pinkninja
8. čer 2022

@syslounek Také by me napadlo dat mu nejakou tvář…Zvíře, příšerná, oblibene nálepky…

felixfelicis
8. čer 2022

@sigyn
@pinkninja v prvni chvili me napadlo, jestli by me to jeste vic nevydesilo🙂🙂 Ale nas vysavac ma jmeno, takze vlastne delame neco podobneho.

Nase deti se taky baly, ale postupne to preslo samo.

apokalismus
8. čer 2022

@syslounek robotického se malá nebojí, ale až donedávna se bála klasického vysavače, mixéru... přešlo to až časem...

martiniquest
8. čer 2022

Ano, syn byl taky vydeseny. Prestali jsme ho pouzivat a schovali do regalu. Nechybi nam.

jannym
8. čer 2022

Obe moje deti prosly faze hysterie po fascinaci az k ignoraci (tedy k ignoraci se syn nedopracoval, ale ma to u vsech pristriju takze to jednou musi prijit), syn nedavno stropil hysterickou scenu kvuli cistice, ze se ji boji, o par dni pozdeji si nad ni poustel balonky a ted ji pouziva jako pohon pro vetrnik…

dendy88
8. čer 2022

@syslounek Já zase řeším opak, u nás je to asi magnet, protože jen ho malý zmerčí , tak je u něj .

krisstina93
8. čer 2022

U nás taky naopak, já ho musela dát pryč, ale ne že by se syn bál, ale protože ho to lákalo a jezdil na něm.

tez83
8. čer 2022

@syslounek máme opačný problém!Synovi ještě není rok a neustále mi ho vytahuje je základny,stoupá na něj, a chcea,aby na něj najížděl.Co já už jsem se s ním nazlobila!

syslounek
autor
8. čer 2022

@pinkninja On ho právě nemůže vůbec vidět, od dveří zkontroluje, jestli je na místě, když je, tak do místnosti vůbec nevejde. Naštěstí je robot u babičky, ale ta ho má už přes rok a pořád si nezvykl. Jeden čas k babičce kvůli němu vůbec nechtěl, teď ho babička zamyká do nepoužívané místnosti.

standa2
8. čer 2022

@syslounek Pomohlo, že manžel ukázal synovi vysavač, náhradní díly, vysvětlil jak funguje. A já jsem mu řekla, že vysavač je hodný, protože vysaje a já se místo vysávání mohu s ním hrát.

magdaveselkova
10. čer 2022

Naše malá skoro 2roky.. šíleně vyvádí když vysavač vyjede 🙄. Dnes večer se dokonce pustil sám 🤣🤣 a ta vyskočila z postele že byla vzhůru až do 3 🤣 bohužel nevím co s tím, tak neporadím

amilu
11. čer 2022

@syslounek syn se taky boji ale vysvetlila jsem mu ze ho robot nesni ani mu neubizi.uz i provokuje a hraje si kolem nej.proste si zvyknul.uz vi co se stane kdyz do nej robot narazi.proste nic a tak se neni ceho bat. Spis ho ted zacina krmit a nosi pred nej bordel. Jsou mu 2,5. Ale obecne je odvazny dite.