Jak vymalovat dětský pokoj na bílo efektivně?
Potřebuju radu ohledně malování.... Je mi až do breku jak mám chlapa na hovno.
Už 4 měsíce mi slibuje že vymalujeme dětský pokoj, no za měsíc mám rodit a stále nic. Takže jsem se nasrala a předevčírem 2x napenetrovala a včera večer natřela na bílo. Vzhledem k tomu že podklad byl černý to chytlo docela dobře... Ale je to felkaté a když to přetřu tak je to furt stejný.
Fakt se mi chce brečet můj manžel včera celý den na párty u grilu a dnes gauč. A já tady sedím mezi halbou válečků a brečím protože to nejde 😂😂😂.
Mám chuť se s ním dokonce i rozejít. Protože ráno na.mě štěkal, že musím mít všechno hned jak si umanu... Jj hned. Proto mám půl bytu v error stavu, záchod pomalu nesplachuje atd... Hlavně že si sedí na gauči

Neporadim (leda krome jeste jedne vrstvy?), ale muzu te psychicky podporit - rodim za mesic a neco a taky cekam na vymalovani loznice, uz o tom basnim doma nekolik tydnu, tak su zvedava jak to dopadne 😀 Jo, zkus se fakt jit poradit do obchodu, ukaz jim tady tu fotku.
Černá bude mít tendenci se “vytahovat”. Buď další vrstvu nebo se poradit v obchodě s jinou barvou 😊 my teď taky malovali a nájemnici před námi měli tmavě modrou, barvu máme kvalitní a taky napenetrováno a stejně se na některých místech taky vytáhla
Ahoj no ja taky malovala sama, manzel stavi barak takze sem ho s tim nechtela otravovat ale tam kde jsme budeme jeste delsi dobu,cekame priristek tak jsem se rozhodla ze to dam do kupy. Delala jsem to poprve a myslim si ze se.mi to ppvedlo bez jedine smouhy. Byt tebou narvu tam x vrstev a ono to postupne proste zběla a bude to pekny. U vas to nebjde chtit uu moc tak 2, max 3x.
Ja treba malovala mista ktera jsou vyložene od sazí cerne a pak ubytek byl očmoudlej od krbu. Prejela sem to 2x a co este prosvitalo tak sem vzala stetec,nahrabla barvu a proste to opatlala. Radsi vice barvy nabrat a rozsudlat to tam.Vypadalo to desne ale jak to zbelalo tak tam kocouri nebyli. Pak jsem to az to bylo zaschly prejela uz valeckem a cerna byla fuc a ja si tady ted sedim a chvalim se v duchu jaky to mam krasny😂
Ukazovala jsem teď chlapovi a říkal to stejný 😄 prej máte ještě jednu nebo dvě vrstvy a bude dobře
Že to máte v pohodě a nemáte se stresovat, počkat až zaschne a udělat další vrstvu, případně ještě třetí kdyby nestačilo
@aadys ja bych vzala malirsklu stetku,nahrabala v kyblu a napatlala to, zmizi to nejvic cerny a pak to prejede valeckem a zed bude cela bila
A není to třeba nekvalitní barvou? K chlapovi se je škoda vyjadřovat. Nechat ženu ve třetím trimestru samotnou malovat, to nepotřebuje ani komentář ...
@hanka_12345 tak pokud má před termínem asi bych nikde nelozila po štaflích. Stejně když se maluje tak se dělají alespoň dvě vrstvy. Já přemalovávala sytě fialovou taky dobrá sranda. Tam už jsem to ale ze zoufalství oškrábala protože se pořád vytahovala a byla vidět 😄
@aadys tak ji asi nic jineho nezbyde pokid si nekoho nenajme. Ten kousek u toho topeni si myslim ze nebude takovy problem. A pak hodi valecek na tycku a jede. Stafle pouzije opravdu jen na ten pás u radiatoru
@aadys ja to delala u stropu ze zidle a zbytek ze zeme
@hanka_12345 tyjo já bych si asi netroufla ani teď někde balancovat a to jsem v druhým trimestru. To zase jako klobouček, mě se to těžko říká. Všechny tyhle věci u nás dělá chlap, od té doby co jsme spolu už se k takovým věcem moc nedostanu. Jedině pak už paní poradit jestli ji nepomůže někdo z rodiny, ono by to možná jejího chlapa taky trošku probralo kdyby zjistil že si musí říkat o pomoc jinde
@aadys ja jsem taky 2.trim a pohoda. Manzel jen odsouval nabytek. Malovala jsem ja protoze musel byt s delniky na baraku
Co to vzit jinou barvou? BTW, vubec si neumim predstavit, ze by me chlap, at uz minuly nebo soucasny, nechal malovat, zatimco sam by nedelal nic. A v 9. mesici tuplem.
@aadys ..nebo by si rek ze si zase nekoho sezene priste
@hanka_12345 jako je pravda že my čekáme dvojčata a těhotenství mám teda se vším všudy a zvracim pořád takže by mohlo bejt vymalováno dvakrát 😄
To je druhá možnost, já bych mu teda asi ten váleček omlátila o hlavu
@aadys tak dvojcata necekam takze nevim jaky ro je ale hadam ze kdyz janse citim jako ze ani tehotna nejsem, tak ty mas uz 2x vetsi bricho a citit to jde. Takze ja s tim fakt problem nemam
Jestli mate spolecne finance tak bych si najala malire a zacvakala to ze spolecnych penez.
Kdyz je neschopny tak at aspon cvaka.
zkus hodinoveho manzela. Malirovi se na 1 pokoj nebude chtit prijet, pro hodinoveho manzela idelani. A manzelovi bych rekla, ze se chova jako debil
Manžel říká, že je to i tou penetrací...my kdyz malovali barak,tak tam kde byla penetrace,tak jsme museli malovat i čtyřikrát a víckrát,pak uz se manžel nas...l a vzal to bez penetrace a krylo to krásně...ted uz je pozdě na rady, prostě malovat a malovat, dokud se to nezakreje
No, jestli pod tím byla černá, tak to chtělo nejdřív oškrábat... Teď už bych to nechala zaschnout a přidala další vrstvu. Po úplném zaschnutí asi ještě jednou. Nevím, jakou máš barvu, ale super zkušenost máme s Jupolem - super kryje 👍
Jo nech si trochu hustší barvu,jestli ji redis
Kup barvu Dulux, tu jsme neředili nikdy a stačila jedna vrstva i na tmavě modrou. Jsou drahé, ale nejlepší.
@tereza0111 Jeee to je dobrý nápad 😀 To by chlapa rozsekalo!
Také jsme přemalovávali černou stěnu. Nedávali jsme penetraci, 4 vrstvy barvy a pak to neprosvítalo. Jsi šikovná, držím palce, to zvládneš!
Malovali jsme na bílo syté barvy, křiklavou zelenou, fialovou a tmave béžovou. Kupovali jsme nejakou superkrycí barvu a stačily dvě vrstvy. Držim palce ať se povede ✊
A toho blbečka na gauči bych při nejbližší příležitosti nakopala do zadku.
cim to malujes? nejlip kryje primalex. Pokud pod tim byla cerna nech to uschnout a pak znovu vymalovat. Bude to treba udelat dvakrat urcite, mozna 3x uvidis, ale nech to proschnout.. Maluju kazdou chvili a chlap se k to.u stavi stejne, je to zbytecny nich se 45 let nemalovalo a taky to jde..hlavne s mirou at si neuskodis.

Chápu tvůj stav úplně 🙈 není barva moc řídká? Nebo nemáš mokrý váleček? Kdyztak sjela pro jinou barvu a poradila se v obchodě