Holky, má prosím někdo doma na skříňkách kožené úchytky? Zajímá mě, zda jsou praktické.
Máme, jsou krásné i praktické.
@2veverka Chvíli jsme je měli v dětském pokoji, v takovém tom věku kdy hrozí, že dítě blbě spadne. Jako designový prvek hezké, ale některé se neustále povolovaly (syn si s nimi ale občas hrál), manžel nikdy nevěděl, jak to pořádně chytit, mě to přišlo náročné na úklid...
Když to shrnu - na méně používaný kus nábytku ano, ale takové doma nevedeme, tak jsme se vrátili ke klasice.
Kuze je krasna a prakticka, ale kozena poutka na supliku nebo na skrini se moc neumim predstavit. Spis ze to je neobvykle...
https://www.purebag.sk/interierove-dop/kozene-u... Kupovali jsme je tady.
My máme na skrinich a komodě a super! Líbí se mi to jako designovka 😊
Ale třeba v kuchyni bych je nechtěla, tam si nedokážu údržbu představit 😁
@anpineapple A jaké máte barvy, můžu se zeptat?
@2veverka hnědé 😊 uchytky na skrin jsou z Ikey 😊 komoda včetně uchytek Scandishop
@anpineapple Děkuju! A spokojenost, ze bys nezměnila? Ano opotřebování nevadi?
@2veverka já jsem spokojena moc, chlapa jsem musela do toho chvilku přemlouvat, ale taky se mu to nakonec líbí 😁 kupujeme teď dům a určitě je budu chtít na vestavěné skrine i tam 😊
Jinak máme je cca 2 roky a musím říct, ze jsou porad jako nové! A to do těch skříní lezu dost často 🤭
@anpineapple To rada slysim. Ja jen - jak se prece jen trochu odrbavaji - si rikam: a jak dlouho jeste takto vydrzi?
@2veverka my je vážně zatím máme jako když jsme je koupili 😊 ale je třeba počítat s tím, ze se mohou poškodit snadněji než klasicke 🤷🏼♀️
Když si vezmu, že jednou za čas musím všechny úchytky vyčistit, kožené bych nechtěla. Proto je nemám.