icon

Nerezová lednička. Jak moc je oťapaná od dětí?

cherie24
17. říj 2020

Ženy zajímá mě, ty které máte doma nerezovou ledničku, jsou na ní vážně pořád obtištěné prsty a vidět šmouhy? Mám vybranou barvu silver brushed. Mě se to hrozně líbí, ale malá si hrozně ráda hraje s magnetky na ledničce, tak nevím jestli nebudu moc naštvaná až kolem ní pořád budu lítat s hadrem a leštit ji 😁

themuffin
17. říj 2020

@cherie24 my máme nerezovou lednici a žádné šmouhy tam vidět nejsou

mariegroth
17. říj 2020

Mam na to specialni prostredek a nedela smouhy. Nic jineho nez brushed silver bych nechtela. Hold to casteji otru

leilinka1234
17. říj 2020

Máme nerez. Vidět to moc není. Občas se dcerkám povede to ošmatlat, ale nic hrozného. Ale magnetkama tu lednici poškrábaly...

lentilkah
17. říj 2020

Mame brouseny nerez a nic moc na tom videt neni.

malenka3
17. říj 2020

Nerez lednice, magnetky též, oťapkaná je tak nějak v normě. Každopádně fialový hadřík Vileda to vyleští jedním tahem mokrým hadrem. Přísahám, bez kapky chemie a jakýkoliv zoufalý snahy vyleštit. Mám půl kuchyně v nerezu a bez toho hadru bych zešílela.

lenerka1
17. říj 2020

Oťapkanou ji máme pořád nejen od dětí, ale 10 sekund denně s fialovou viledou to napraví.

miba10
18. říj 2020

@cherie24 máme a otapkana od dětí je řekla bych normálně. Pretru magickou houbickou bez chemie,otru do sucha a hotovo. Žádná práce

cuuza
18. říj 2020

Máme nerez a spoustu magnetek a otapkana není. Na údržbu bohatě stačí mokrý hadr fialové barvy 👍

barumrallyebum
18. říj 2020

My ji mame obouchanou, ty doliky jdou hodne videt.

trlik
18. říj 2020

Zatím máme mimi, ale od manžela jak je oťapaná! Prostě jak tu lednici otvírá, musi odvrchu dolů ta dvířka pohladit 🤬 Naštěstí nesnáším jen tu ledničku a ne manžela 😃

lentilkah
18. říj 2020

@barumrallyebum Tak doliky mame taky, jak do ni obcas malej drcne treba tatrou 🙈 Ale magnety to zdatne maskuji 😂

emamaira
18. říj 2020

Taky máme a myslím, že víc se otapka běžným používáním než od syna 😄. Žádná hruza to není, jen otru vlhkým hadříkem.

kachna001
18. říj 2020

Máme Samsung a žádné ťápoty na ni nejsou

cherie24
autor
19. říj 2020

Ženy děkuji za rady s tím fialový hadříkem, určitě pořídim 😊 lednička je na cestě, tak už se těším 😁 hodně lidí mě pravě odrazovalo, chtěla jsem jí už dřív a nakonec mě okolí přesvědčilo, že z ní budu nešťastná, tak ať jdu do bílé.
@lentilkah s tou tatrou mě to docela pobavilo, taky máme velké autíčko, na kterém se jezdí a když přijdou i děti na návštěvu, tak je to docela mazec, co se s tím autem tady děje, ale tak s tím se musí počítat no 😄

lentilkah
19. říj 2020

@cherie24 Presne, neni to jen otukana lednicka, ale i zdi atd. Ja z toho driv silela, ale clovek si casem zvykne, ze s tim ditetem holt neni vsechno tip top 😀

zelenaesmolda
19. říj 2020

@cherie24 u nas otapana teda je