Nový byt, špatný pocit. Co s tím?

4. led 2023

bude to 3 týdny co jsme přestěhovaní do úplně nového bytu. Je to nově postavený komplex 200 bytů + kanceláře. ani to tu ještě není dodělané všechno, stále je to ‘stavba’, obydlených bytů je max okolo desiti.. Byt máme krásný, velký, naprosto vše nové.. a já tu trpím jak zvíře. bojím se tu tak, že se asi zblázním. není to tím, že je velký, ale prostě tu mám hrozně špatný pocit. furt slyším divné zvuky (ne ze stavby), dceřiny hračky tu samy od sebe vydávají zvuky, věci nacházím tam kde jsem je určitě nenechala, .. ale hlavně ten děsně divný pocit 😭 přijde mi, že se mi povedlo to tu vcelku rychle zabydlet a zútulnit, ale stejně to nepomáhá a já každý den nemůžu dospat abychom odsud vypadly ven. vracíme se až zároveň s přítelem když dojde z práce. Ani mu to nemůžu říct, byl by strašně nešťastný, že se mi tu nelíbí. Je to jeho dítě, stálo ho to hodně času, usílí, peněz a energie.. ale co mám dělat, fakt mám pocit že mi tu začíná hrabat. A to jsem si říkala jak je bezva, že budem mít fungl nový byt, kde ještě nikdo nebydlel, nic se tu nestalo, nejsou tu vzpomínky.. jak si tu začínáme s čistým štítem. místo toho tu chodím po špičkách úplně naježená. tak co s tím 😭

vikinkav
4. led 2023

Psychologa s tim 🤷‍♀️

fandysek_1
4. led 2023

Zkus ten byt vyčistit. Někdo používá sůl do rohů místnosti, šalvěj na vykuřování, krystaly a jiné techniky. Možná je tam špatná energie a jsi z toho nervózní.

veronicka89
4. led 2023

Měla jsem párkrát v 1 bytě spíše úzkosti..
( Asi nevím nikdy jsem to dříve neměla ... )

Bylo to tím jak tam byl klid a tak nějak prázdno ....

Trávě tam víc času..
Udělej mejdan...pouštěj si muziku ...oblíbené vůně

Ono se tam rozprostře to ,,Vaše,, a bude to ok 🙂 uvidis

ele_nka
4. led 2023

Já jsem na tohle hrozně citlivá, u thánovců nemůžu spát ani být dlouho. Mám tam nepříjemný pocit a bolí mě tam hlava. Zkusila bych se obrátit na někoho kdo ten byt ,,vyčistí"

veronicka89
4. led 2023

Jinak teď jsme taky v novém bytě kde nikdo předtím nebydlel a cítím se tu božský od 1.dne ... 🙂

evik19
5. led 2023

Ja jsem po dve docela dlouha obdobi bydlela ve dvou ruznych domech na teze ulici (mezi tim jsem bydlela nekolik let jinde). Na te ulici se mi v obou domech zdaly podobne ladene sny, ne vylozene desive, ale hodne ponure. Zjistila jsem, ze ty sny odpovidaly tomu, jak vypadalo to misto driv, nez na nem tu ulici postavili. Kdyz mi to docvaklo, sny se zdat po x-letech konecne prestaly. Nejsem ezo-bio, ale za ty roky, co jsem na svete, uz se tolik veci nedalo nijak snadno vysvetlit, ze je mi jasne, ze vzdycky bude neco mezi nebem a zemi, co jde mimo nas a my z toho jen obcas muzem videt nepatrnej kousicek. Zkus zjistit, co na miste stavby driv stalo anebo jak driv vypadalo, treba tvoje pocity zacnou davat smysl…..

sahrazad1
5. led 2023

Zkuste faráře , ať bytu požehná.

galatea_a
5. led 2023

Byt očisti, jak už psáno výše, solí a šalvějí, případně tam někoho pozvi, kdo očistu udělá. Můžeš použít i vonné oleje (andělské oleje) nebo vykuřovadla na očistu domova.

vikinkav
5. led 2023

Ja bych se spis nez na byt zamerila na sebe, pokud jsi uz nad tim premyslela pred nastehovanim, jaka tam bude energie, tak jsi na to asi trochu zatizena. Zamerujes se na to az moc, mozna si tim zahanis nejake jine pocity a zabyvas se zbytecne timto, me to prijde jako odsouvani vlastnich problemu a hledani potizi a jejich reseni nekde mimo sebe. Zkusila bych se zamyslet, jestli v tom neni neco jineho nez novy byt. Jinak ja jsem ted taky v novem a mela jsem trochu obavy, jak se tady budeme vsichni citit, okolnosti stehovani take nejsou idealni, ale od prvni chvile mam moc dobry pocit bezpeci a “spravnosti”.

camelinka
5. led 2023

Zrovna sem zacala cist tohle a je to mazec, muze tam byt nejaka spatna energie, nekdo je na to citlivejsi.
Pogooglila bych, co se s tim da delat, nebo se spojila s odborniky, je skoda, aby sis novy krasny byt neuzivala...

dura175
5. led 2023

Stěhovali jsme se minulý rok na jaře taky do nově postaveného bytu, dům poloprázdný. Velmi dlouho jsem si nemohla zvyknout, vadily mi jiné světelné podmínky, jiné zvuky, pachy, špatné spaní, atd. Řekla bych, že to je normální. Prostě někdo si zvyká déle, někdo kratší dobu. Je to přece jen velká změna. Sama nevěřím na tyhle ezo věci, proto jsem se sama aktivně snažila hledat to hezké, zavést nové rituály, udělala jsem si pracovní koutek dle mých představ. Prakticky mi to trvalo 8 měsíců, než jsem mohl říct, že jsem si zvykla.

tereza0111
5. led 2023

Bude to tim, ze je dum jeste hodne prazdny. To dost napomaha i tem zvukum - napr. takove topeni a trubky v dome, kde nejsou moc pouzivane, casto jeste zavzdusnene umi divy. Od te chvile uz ale pracuje tvoje mysl a podvedomi, stvorila sis pribeh (ne umyslne), ale ted se ho uz drzis a nemuzes se ho zbavit, nabalujes na to dalsi a dalsi veci, stavas se paranoidni. Navstivila bych psychologa

levandule_k
5. led 2023

Kromě bílé šalvěje se dá použit i eukalyptus. Já si občas kapu pár kapek do misky s vodou a někdy vykouřim byt vonnou tyčinkou.

dura175
5. led 2023

@levandule_k Eukalyptus miluju, občas kupuju do vázy čerstvý, teď v zimě mám v aromalampě. Takže vlastně taky vykuřuju ty zlé entity, ač teda bez záměru a jen proto, že mám ráda vůně 🤌

jako_mala_holka
5. led 2023

Já jsem měla špatný pocit v minulém bytě, ale ne až tak co popisuješ, spíš mi tam bylo někdy divně, jako bych tam cítila někoho jiného, a to tam nikdo v té době nebydlel (v tom domě, bytovce)... Pak se tam postupně nastěhovali sousedi a narodila se dcera, trochu to přešlo... Když bylo dcerce asi rok a něco, tak když jsem ji dávala dole v chodbě do kočáru, tak často koukala na schody a smála se, ukazovala tam... No byla jsem pos... až za ušima, fakt blbý pocit opět... No nakonec jsme se z tama odstěhovali z jiných důvodů, ale na tohle si občas vzpomenu

levandule_k
5. led 2023

@dura175 Ano, čistíš si energeticky prostor, aniž bys o tom věděla. 🙂 Ono to nemusí být přímo zlé entity, ale třeba když ti přijde do bytu někdo koho moc nemusíš, protože je věčně zpruzenej, tak tam zanechá svůj energetický otisky. Tím různým vykuřováním to očistíš.

jerrabina
2. únor 2023

Byt u našich byl taky fungl nový když se tam naši před mým narozením přestěhovali a mamka se mi po nějaké době přiznala, že se tam taky cítila špatně, když se tam nastěhovali. Ona to "řeší" tak že hromadí věci, ale tím se to jenom tříští a neřeší. Na jednom místě jsme se shodly naprosto přesně,že přesně tam máme ten špatný pocit. Divila jsem se, že to vnímala taky, naši tyhle věci vždycky spíš popírali. Jako malá jsem se tam bála, pak jsem to začala brát jak to je a když jsem v pubertě slyšela z kuchyně divné zvuky, tak jsem si nejdřív řekla "mamka myje nádobí". Pak mi došlo, že mamka se loučila a šla spát, a z pokoje pak nevyšla. Táta nebyl doma. Tak jsem si stejně klidně řekla "jo, tak to jsou asi ty přízraky, pohoda". Ale tedy "vídala" vnímala (když jsem se dostala do určitého stavu mysli tak jsem vnímala i jejich podobu, jinak to byl neurčitý pocit že tam někdo je a já se ho bojím/nebojím podle situace)... Byly tam i docela temné bytosti (a na tom nejblbejsim místě portál s démony který jsem nedopatřením otevřela někdy kolem maturity).
Základní poučka, díky které jsem se přestala bát byla to, co mi blesklo hlavou ve 12 letech - nemůžou mi ublížit, pokud jim to sama nedovolím. Pak mi došlo, že je to naprostá pravda a je to princip fungování nehmotných bytostí.
Předtím na místě toho paneláku byla hospoda, tak nevím, jestli se na tom místě něco nestalo.
Naši bydlí v přízemí, v dalších patrech je to už trochu lepší. To místo je těsně pod naší podlahou u vstupu do pokoje, kde jsem celá léta spala. A je tam pořád, mamka ve snaze to tam zakrýt to podle mě spíš trochu vyživuje.
Klidně napiš SZ

levandule_k
2. únor 2023

@jerrabina To je teda zážitek, můžu vědět, jak se ti nedopatřením podařilo otevřít portál s démony? Klidně sz.

bonavoxa
2. únor 2023

Žádné okultní ,, čištění " nepomůže, naopak! Nechte byt vysvětit knězem.