Pohovka eshop. Doporučíte, prosím?

kozaci
16. kvě 2023

Ahoj holky, potřebujeme koupit sedačku (sedaci souprava, gauč, pohovka). Bohužel nemáme moc žádný kamenný obchod v blízkosti, kde by jsme si mohli sedačku prohlédnout a vyzkoušet. Poradíte- kupovaly jste přes nějaký eshop sedačku? Jaké máte s tím zkušenosti? Dík!

tereza0111
16. kvě 2023

Ha, presne totez resime taky! My jsme teda uz nekolik obchodu obehli, ale zadna se mi moc nelibila. Na netu jich mam nekolik, ktere by mi do obyvaku fakt sedli. Ale neobjednala bych - i v tech obchodech jsme jich nekolik vyloucili az potom, co jsem se na ni posadila. Nejaka je moc tvrda, nejaka moc mekk, nejaka tak blbe udelana, ze se nemuzes poradne oprit, nejaka ma moc dlouhy sedak, nejaka zase moc kratky... A nic z toho jsem nepoznala ani kdyz jsem primo pred tou sedackou stala, takze z netu uplne bez sance... Na druhou stranu nektere eshopy funguji dobre s vracenim i tak velkych veci jako je pohovka, takze tim se zase da to riziko eliminovat.

kajulasmrcek
16. kvě 2023

@kozaci jamall nabytek

helinkaaa
17. kvě 2023

taky jsme tak řešili, a nelitujeme https://lumax-nabytek.cz/
sedačka je opravdu kvalitní, krásná a fakt pohodlná. Dostali jsme i 2 polštářky, které se designově k sedačce hodí a také lahvičku s čističem. Za mě top nákup

helen_h
17. kvě 2023

Ideálně se projít aspoň nějakým obchodem a ověřit si parametry, které vám vyhovují/nevyhovují - typ zádových opěrek (polštář nebo polohovací či napevno), případně hloubka sedu, typ postranních opěrek apod.
Já potřebovala dodržet ještě i přesnou šířku kvůli balkovoným dveřím a přesnou max hloubku L-ka, protože tam máme schody, což mi taky dost omezovalo výběr.
Nakonec jsme kupovali polský výrobek za dobrou cenu a hlavně byl hned skladem, což jsme ocenili, protože jsme se přestěhovali a neměli jsme na čem jiném sedět než na židlích.
Kupovali jsme toto zde:
https://www.nabytekpaul.cz/sedaci-soupravy/seda...