Sušička prádla. Dodržujete striktně sušení podle pracích symbolů?
Ahoj, jak jste na tom s dodržováním sušení v sušičce jen toho, co tam podle pracích symbolů patří? Striktně dodržujete? A pokud ne, na co si dát určitě pozor? Co by nepřežilo? 😁 Díky
Ahoj, to je jak kdo 🙂 ségra tam dává vše, já pouze ručníky, ložní prádlo, ponožky, tepláky a věci, u kterých se nebojím zničení. Sušička hrozně oblečení ničí...takže opatrně...
Nedávám tam funkční oblečení, softshell, krajkové prádlo, menstruační kalhotky, vlnu, hedvábí. Přesto toho pořád zbývá opravdu hodně, co tam může. Pokud člověk nezvolí blbě program, tak sušička nic nezničí.
Jak co, ale suším tam i věci, které tam nemají. Například mikro plyšové deky, staré sportovní oblečení taky. Co je nové a hezké tam nedávám. Ale obnošené prádlo neřeším, to házím do sušičky všechno i na běžný silnější program a vypadá teda pořád stejně. Žádné extra změny nepozoruji. 🙂
Kdybych se mela ridit symboly tak susicka je uplne zbytecna vec. Takze krome funkcniho, softshellu pak drahych kousku co mam, davam uplne vsechno a je to pro me opravdu velky pomocnik
Ja tam susim všechno, včetně softshellu, menstruacnich kalhotek a funkcniho oblečení. Jednou i 100% merino triko, pravda, to bylo omylem, ale nic se mu nestalo. Ale je fakt, ze mam starou odvetravaci sušičku a ta jede na nižší teplotu nez kondenzační.
@sussi0623 dávám tam vše kromě vlny a funkčniho oblečení. Stejně tak jako cpu do myčky všechno. Co nepřežije nemá co dělat u mě doma 😅😅 ještě abych u každého studovala zda tam může nebo ne. Koupila jsem si to proto aby mi po práci zbylo více času na rodinu a ne proto abych stejně polovinu věci dělala "postaru" 😅
Dávám tam vše, krom vlněných svetrů a polo triček, které má manžel z materiálu, co se vždy srazí.
Super! Moc vám všem děkuji! 👍 Mám ji dva týdny,tak jsem se chtěla ujistit,bo mi také přišlo, že tam věci spíš nepatří, než patří. Dávám kombinovaný program bavlna/syntetika, tak doufám, že díky tomu podílu syntetiky je šetrnější. Krásné dny přeji a ještě jednou moc děkuji
Davam tam naprosto vse krome bambusoveho obleceni a menstruacnich kalhotek. Vse ostatni vzdy prezilo 😁

Nedávám tam věci s vlnou, z viskózy a takové ty funkční materiály. A svetry a spodní a jemné prádlo. Ale většinu běžných věcí jo.