Umyvadlo na desce. Ano / ne?

emamir
26. únor 2020

Zdravím dámy, koupili jsme s manželem byt a budeme renovovat koupelnu. Zvažujeme umyvadlo na desce, již delší dobu máme zálusk na tento styl. Bohužel neznáme nikoho, kdo by takové umyvadlo měl, kromě švagrové, která ovšem vynachválí všechno, co má, a tak nás zajímá názor, zda do toho jít. Jaké jsou podle vašich zkušeností plusy a mínusy umyvadla na desce? A šly byste do toho? 😊
Pěkný večer! ❤️

bobinecka01
26. únor 2020

Ac je to pekny, nesla bych do toho. Uz jen kvuli tomu, ze deti i manzel cakaji. Takze bych mela vodu na desce a to by me stvalo.

prejeta_zaba
26. únor 2020

Mně se to taky moc líbí, zrovna to taky řešíme - vymyslela jsem si to tak, abych nebyla otrokem. Zvaž, jestli to u vás bude pěkné i po x letech provozu a ne, že bude promáčená deska plná bílých map, protože tam logicky musí každý nakapat, když zastavuje vodu, zašpinit, když si jde umýt ruce, protože baterie není nad umyvadlem, ale nad deskou a všude tam musí zatékat...A jestli ty jsi čistotná, jestli budou čistotné i děti od barviček, manžel od auta, jaký je u vás provoz domácnosti apod. Vybrala jsem si umyvadlo tak, aby mělo baterii v sobě, ne na desce a bude až ke zdi a bude tam mít i prostor na mýdlo, protože to je další věc, sice jsou pěkná ta kulatá umyvadla, ale vždycky mokrýma špinavýma rukama sáhne člověk na mýdlo na desce a zůstane to celé zaprasené, kdežto z umyvadla to prostě opláchneš hned po umytí.. Ono to je koneckonců rozebírané i v té diskuzi výše - to Laufen S.

merope
26. únor 2020

Co mám hlavně pocit, že se neřeší u většiny umyvadel a hlavně u těch na desce, že se tam nemyjí jenom ruce, ale třeba tam chci vyprat prádlo, nabrat vodu a podobně - většinou to je spíše "jakože umyvadlo" s baterií hned nad.

puhelin
26. únor 2020

Ja mam umyvadlo v desce a udrzuje se mi to lepe, nez drez 🙂 A to v umyvadle oplachuju pri kazdem prebalovani miminko, takze se nevyhnu cakani.

mariegroth
26. únor 2020

Ja si zase nedovedu predstavit nemit umyvadlo na desce. Kolem toho si das veci na myti. Podle me to i lip vypada. Lepsi uskladnovani a efektivni uspora mista.

dandaa
27. únor 2020

Máme umyvadla v koupelnách jen na desce a nemám s tím problém. Sem tam voda navíc co se utře, jinak nic víc. Je super mít odkládací prostor.

jijulka
27. únor 2020

my mame deskovy umyvadlo z jednoho kusu, umyvadlo a velka odkládací plocha, umely kamen. Udrzba velmi snadna.