Věčně špinavá podlaha. Co na to?😀

7. led 2023

Ženy je Vás tu hodně a tak věřím, že se pár rad najde.

Čím vytírat podlahu aby byla fakt čistá🤦🏻‍♀️🙏 celkem zoufalství když po vytření mám pocit, že je podlaha pořád špinavá. Vyzkoušena snad tuna saponátu, babských rad ale podlaha ( plovoučka ) prostě hrůza.

Děkuji 🤓

hasara33
7. led 2023

Otázka je zda je to opravdu jen pocit nebo realita 😅🙈 jinak já nevím no já vytírám podlahu směsí z vody, jaru, octa a peroxidu a asi v pohodě 🤔🤷‍♀️😅 jinak určitě pomáhá vytírat pravidelně alespoň dvakrát týdně 🤷‍♀️

michaela666
7. led 2023

Zavřít oči 😃. Umývám jen vodou s trochou octu nebo Sanytolem, ale mám stejný pocit. Chystám se pořídit parní mop, tak snad to pomůže.

emillyhk
7. led 2023

U nás je to taky šílený, ale my si ten bordel taháme z venku (než se zuju, dítě to roztahá po celém přízemí) a hodně dělá topení v krbových kamnech. 🤷‍♀️ Jinak já ráda vytírám Lysolem nebo Savo na podlahy (růžové je fajn, bílé mi přišlo, že dělá na podlaze šmouhy), mop mám plochý od Leifheitu. Když to chci mít fakt čistý, vytírám na dvakrát - poprvé jakoby na hrubo, potom vyměním vodu i "hadr" na mopu a vezmu to ještě jednou. A i ta druhá voda je dost fuj 🙈

honzik101
7. led 2023

vytírám se Savem na podlahy a nemám problém

luciee79
8. led 2023

Zdravím, vytírám podlahy tímto prostředkem a jsem velmi spokojená: https://www.euronabycerny.com/p/3050/clean-care.... O jakou nečistotu jde?

autor
8. led 2023

@luciee79 Vecne cerne nohy a ponožky 🤦🏽‍♀️
Já vytru za 10 min projdeme a černý nohy, jak kdybych cely den neuklidila🤣

2veverka
9. led 2023

@luciee79 A prosím tě, dá se to koupit normálně v drogerii? A funguje fakt dobře?

helen_h
9. led 2023

A jak moc máte tmavou podlahu - nemůže lehce barvit??