icon

Pokojík pro 2 a více dětí

lucie_j
10. pro 2018

Příští rok budeme zařizovat pokojík pro kluka a holčičku, prosím fotky pro inspiraci a vychytávky, se kterými jste spokojené. Nechceme a ani nemůžeme do toho investovat moc peněz. Taky mě zajímají názory na samostatné postele versus palandy. Děkuji

kittyy17
10. pro 2018

Máme patrovou postel rozlozitelnou na dvě postele, aktuálně rozloženou, a sektorový nábytek, takže lze libovolně přesouvat, a celoplošný koberec. Doporučuji podívat se na bazos.cz, dají se tam sehnat celé pokojíčky v pěkném stavu. Pokud máte děti malé, počítejte s likvidací nábytku 😉

konidana
10. pro 2018

Pro male děti co nejvice prostoru na zemi,koberec,postele, stolecek a zidlicky-vytvarny koutek. Nejake prolejzadlo např žebřík apod. Sestavovali jsme za pochodu co dum a blizky bazar dal.

lucie_j
autor
10. pro 2018

@kittyy17 Děkuji. Souhlasím, co nezničí malé děti, to větší dodělají samolepkami. Přesto bych to chtěla jednotné, pěkné a praktické.

konidana
10. pro 2018

@lucie_j pokud je dost mista jsem pro postele. My mame palandu neb pokojicek je velmi maly.

lucie_j
autor
10. pro 2018

Nějaké fotky? Chce se někdo pochlubit pokojíčkem?

kittyy17
10. pro 2018

@lucie_j já bych se pochlubila, ale úklid zabere půl dne 😉

lucie_j
autor
10. pro 2018

@kittyy17 To je lepší bez úklidu, aby bylo vidět, že tam bydlí děti.

viktorieraketka
10. pro 2018

@lucie_j Ahojky, tak my jsme před několika lety natrefili na tento návrh a podle něj jsme nakonec udělali i pokojík pro naše děti ( s několika obměnami ). Jsme spokojení. Na netu je spousta nápadů. Záleží co se vám líbí. Přeji při hledání šťastnou ruku.

marketa11112
11. pro 2018

je zde i skupinka zarizujeme detske pokojicky, tak tam mrkni, urcite tam fotky najdes.

lucie_j
autor
12. pro 2018

@marketa11112 Děkuji, to mě nenapadlo, už jsem tam.