Reflux u dvouleťáka a noční kašel

cervenejablko
6. únor 2019

Od podzima syna trápí kašel, ale jen v noci. Přes den moc nekašle. Crp, krev, moč, rtg plic čisté, na orl řekli, ze je to kvůli refluxu. Dává mi to smysl, trápilo ho to, když byl mimino, ale myslela jsem, že z toho vyrostl.
Podle pokynů dáváme spát až hodinu po jídle, má zvýšenou postel. Dávám mu i sirup na reflux. A stejně se to nelepší. Máte s tím někdo zkušenost? Co vám pomohlo? Jsem nevyspaná a zoufalá. V noci třeba hodinu kašle, ani kombinace fenistilu s levoprontem nezabírá. Na kontrolu na orl jdeme tento týden.

martinabart
6. únor 2019

Dobrý den, mám zkušenost s léčbou refluxu u dospělého přírodním sirupem Intra. Najdete na netu, nebo Vám můžu poslat nějaké bližší informace.
Jde o výtažek z 23 druhů bylin, ovoce a zeleniny. Lékaři si u dotyčné nevěděli rady, všechny vyšetření byly v pořádku, ale potíže měla dlouhodobě dál. Delším užíváním tohoto sirupu došlo k úplném vyléčení a už nemusí ani držet dietu.
Intru mohou pít i děti, proto bych ji na Vašem místě zkusila. Není to žádná chemie a fenistil není dlouhodobě taky úplně vhodný....
Martina