icon

Je falešná čárka na Covid testu po limitu možná?

nanyh
3. lis 2021

Ahoj holky. Prosím, malá dva dny kašlala, dnešní noc se už topila v hlenech. Dopoledne horečka a rozjíždí se jí rýma. Já od dopoledne mám průjem. Přítel mi přivezl test, na kterým se po testování druhá čárka neudělala. Teď jsem ho chtěla jít vyhodit a najednou tam je. Je možnost ,,falešné” čárky po limitu?

Je falešná čárka na Covid testu po limitu možná?
hojda
•
3. lis 2021

Kolik času po limitu to je?

terka97
•
3. lis 2021

udělala bych si znovu

nanyh
autor
•
3. lis 2021

@hojda Dvě hodiny to určitě budou.

@terka97 Večer ho tu budu mít, zkusím.

hojda
•
3. lis 2021

Jestli je to už delší dobu, tak klidně se mohla testovací čárka ukázat po vyschnutí testu. Udělala bych taky ještě jeden pro klid duše🙂.

nanyh
autor
•
3. lis 2021

@hojda Zkusím. Děkuji🤗

mimi1004
•
3. lis 2021

Vadný test. Na jaře se mi to stalo taky. Každý další byl negativní.

meekos
•
3. lis 2021

Manžel si dělal jednou test do práce- v neděli večer- vše okey jedna čárka, v pondělí ráno ho šel odevzdat a dvě čárky… udelalali mu znovu a negativní… udělala bych znovu ale jestli byl před téma 2 hodinami negativní tak myslím, ze negativní vysledek

nanyh
autor
•
3. lis 2021

Druhý byl negativní, tak aspoň že tak🍀 Moc díky🤗

petramana
•
3. lis 2021

negativni... nema se vysledek odecitat po limitu

levandule85
•
3. lis 2021

@nanyh Ano, nektere typy testu nam to v praci delaly. Musi se opravdu odecist do predpsane doby, max 30 min, pak vyhodit a nekoukat 😄

micudinka
•
3. lis 2021

@nanyh Tak mě takto taky včera ukazoval test, druhý z lékárny byl negativní a výsledky dnešního PCR testu, kam jsem pro jistotu šla, covid bohužel potvrdily. Podotýkám, že jsem očkovaná a mám "jen" rýmu. Pro jistotu bych v případě podezření zašla na PCR.

levandule85
•
3. lis 2021

@micudinka Neni ale myslen duch na testu, ale ze se druha carka ukaze az za hodne dlouhou dobu po provedeni testu…

micudinka
•
3. lis 2021

@levandule85 Dle popisovaných příznaků bych pro jistotu na test šla. Mně se "duch" sice objevil hned, ale po provedení jiného antigenního testu jsem byla negativní.

levandule85
•
3. lis 2021

@micudinka To urcite ano, ale radi ted spoustu i jinych viroz a infekci hornich cest dychacich. Jen jsem chtela opravdu rict, ze mam zlusenost s tim, ze relevantni vysledek je pouze v predepsanou dobu po pouziti testu. Samozrejme se muze stat, ze muze byt falesne negativni/pozitivni v minimech pripadu a neni od veci v pripade priznaku jej zopakovat. A pak taky pozor na antigenni testy ze slin, ty na nektere nove mutace nereaguji vubec a moc se o tom nemluvi 🙂

novousek97
•
4. lis 2021

Ja těmto testům moc nevěřím. Mysleli jsme si doma ze mame jen nějakou rymecku ale pro jistotu jsme si udělali test z lékárny který nám vyšel negativní. Bohužel se přidala ztráta cichu a chuti a dala nám signál jit na PCR a bohužel máme covid i s mutací..

levandule85
•
4. lis 2021

@novousek97 A byl to test ze slin? Ty fakt vetsina na mutace nereaguji…a pak jsou i ty klasicke na trhu nektere dost smejdske :/ zkuste si nakoupit napr flowflex, ty maji i v kauflandu

petramana
•
4. lis 2021

skoda penez za jakykoliv antigenovy test... stejne vam neda jistotu pri pozitivnim vysledku ani pri negativnim...

novousek97
•
4. lis 2021

@levandule85 ne klasika do nosu. Já už žádný kupovat nemusim když mám potvrzeno PCR testem že jsme pozitivní 😀

micudinka
•
4. lis 2021

@levandule85 Mně právě vyšel pozitivní zrovna antigenní test ze slin. Test na výtěr nosohltanu byl negativní..

sudylichozrout
•
7. lis 2021

Vcera jsem resila to same. Na antigenu takovyhle duch po limitu, druhy uz ale negativni i po limitu. Jsem ocko, tak jsem to uz pak hodila za hlavu.

nanyh
autor
•
7. lis 2021

@sudylichozrout Měla jsem to úplně stejně jako ty. Také jsem očkovaná. Měla jsem pouze obavy, brácha je pozitivní (v kontaktu jsme nebyli), ale byla jsem v kontaktu s nevlastní mamkou. Mohla být přenašeč. Malá měla 40tky, nemohla jsem to ani za boha srazit, tak jsme museli navštívit i pohotovost. Díky bohu má jen nějakou virózu bobina, už je dobře 🤗🍀

amainka
•
6. únor 2022

Ahoj holky, obnovuji téma. Mám příznaky a dnes jsem si dělala antigen. Vyšel negativní, moc jsem ho nezkoumala. Po hodině přijel muž domů, tak mu chci ukázat negativni test a na něm dvě ukázkové čárky, žádný duch. Vím, že se po limitu výsledek nepočítá, ale je možné, že vyleze test až tak moc pozitivni? Nemám s tím vůbec zkušenost, antigen jsem dělala druhý za život 🙂.