icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
19. únor 2021

@hojda maturanti zase nerotovali,uplne to panu Flegrovi nevyslo...

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s taky si to heslo pamatujes,co 🤣🤣🤣

30bar
19. únor 2021

@marge_s Taky jsem to nekde cetla.otazka jestli by to vubec vzal,mozna jo,jako poslani. Ale to se nestane. Podle me Blatny tam bude furt. Ho neodvolaji.

hojda
19. únor 2021

@marge_s Čína je přítel, kterého se nikdy nezbavíš... Já vidím i problém v tom, že většina těch nejlevnějších respirátorů je z Čína, takže to bude zase řešení napůl....

gramar
19. únor 2021

@marcicek84 Myslíš to heslo na těch bednách s pomocí od soudruhů z ČLR, kterým se ta hovada klaněla na letišti a následně za ně vydrbala pár set miliónů, zatím co nám kvalitnější a zdarma nabízel (mimo jiné také z číny) provozovatel alliexpresu, což jsme museli odmítnout protože tam nebylo to přátelství... 😎

marcicek84
19. únor 2021

@gramar jj,presne to mam na mysli

gramar
19. únor 2021

@marcicek84 Z toho by jeden zvracel, co 😂

Potřebuji radu, dětské respirátory, kde sehnat, protože věřím že do pár dnů je budou muset mít ve školách a ty klasické jsou k hovnu, pač přes ně nevidí. Nemusí být český výrobce, ale s certifikátem joo...?

marcicek84
19. únor 2021

A budou si delat co chteji a budou...uz si to pripravuji...https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lrv-zakony-ha...

gramar
19. únor 2021

@marcicek84 Bůh s námi a zlé pryč... Já jen doufám, že tohle všechno dostanou ty hovada sežrat, když ne dřív tak u voleb a hned následně do tepláků...

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 jo! 🤣 pamatuju!

marge_s
19. únor 2021

@gramar taky doufam, ze jim to spocitaji, sedet by meli 😡 ale asi je to sci-fi. Nez dojde na soud, budou je vsichni litovat, ze jdou to starecci a co si na nich vezmem

marcicek84
19. únor 2021

@gramar nemyslim,ze budou respiratory ve skolach,kdyz tam chteji testovat,spis jeatli nebudou chtit ty detske jednorazove rousky (ale zase ty nesezenes chirurgicke protoze nikde decti chirurgove neoperuji), vyjel mi tento odkaz,ale neporadim s kvalitou https://www.onlinerousky.cz/detske-respiratory/ a jeste je ke zvazenim,zde radeji neporidit nanorousky od nejake ceske firmy,ale tam nevim jak s udrzbou...

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s
@gramar
Jsem na zvedava jestli plati,ze na kazdou svini se vari voda...

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 @gramar ty detsky nanorousky dela spurtex. (Na nanospace). Bacha na nanoprotect, tam se ta deklarovana ochrana v tedtu neprokazala (ale zase “tesni”).

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 no jo, ale abysme se to dozvedely 😀

Kdyz uz tu tak plkame, nevite nekdo, kdo bude obsluhovat pacose v tech telocvicnach? Jako ze na komfortni (relativne) polni nemocnici nejsou lidi a do telocvicen nazenou...treba telocvikare? Ti maji taky urcite cast vzdelavani zdravotnickym smerem, tak co uz 🤷🏾‍♂️

hojda
19. únor 2021

@marge_s Respilon chystá novinku VK RespiRaptor

hojda
19. únor 2021

@marge_s Náš tělocvikář nemůže, učí děti češtinu, čestinářky došly....

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s no a ucitele hudebky,jim budou pres rozhlas po vyucovani zpivat,aby se rychleji uzdravili 🤣🤣🤣

hojda
19. únor 2021

@marge_s Ale prý je dost volných číšníků na obsluhu...

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84
@hojda 🤣

(Ten respilon si pohlidam, diik)

hojda
19. únor 2021

@marge_s Dvojitý kyslíček bez cukru na trojku... černý humor....ale jsem fakt naštvaná, vidím to i v práci, Němci se ptají, co se u nás děje.....už to vidím, jak v budoucnu se pohrnou zahraniční firmy s investicemi do ČR s takovou reputací, jakou jsme si udělali.....

marcicek84
19. únor 2021

https://www.forum24.cz/miliardovy-byznys-ve-sko... ty testy nam nechteji prodat za 65Kc/ks ale rovnou za 130 Kc/ks 🙈🙉🙊 Tunel jako 🐷

marge_s
19. únor 2021

@hojda taky tlacim posledni zbytky humoru - dochazi. Ale kyslicek pobavil 🙂 (nemci musi zasnout :/ )

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 uaaa, a to jsou pritom ty testy, o kterych prymula rikal, ze by se mu nelibily, protoze jsou nespolehlivy. To nemuze byt pravda

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s ja to rikam porad,ze to neni o ochrane deti nebo kohokoli v te skole,ale ze jde o kseft,nic vic nic min...jestli jeste slaba spolehlivost,tak to uz je spise k placi nez k smichu...🤦🏻‍♀️

hojda
19. únor 2021

@marge_s říkali, že to budou stejné testy jako v Rakousku?

marge_s
19. únor 2021

@hojda yes

marketa11112
19. únor 2021

@marge_s nee, čínské vakcíny neee.
.
@30bar asi to bylo na všechny. Víš, když někdo říká vydržím do konce března, tak co pak? Co když to tu bude pokračovat? Co když se to bude zlepšovat pomalu? Nikdo neví co se bude dít.

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 ta myslenka je naprosto spravna, ale to provedeni-jako od ceske vlady. At uz proboha snad nedelaji nic 🙏 aspon by to nic nestalo penize

Strana