icon

Krvácení každých 14 dní po porodu. Máte zkušenost?

14. led 2025

Holky, vim, ze nejste vestkyne, jen bych rada zjistila, zda tu mate nektera podobnou zkusenost. K doktorce jdu pristi tyden.
Jsem 5 mesicu po porodu, MS prisla dva mesice po porodu, plne kojim. Byla od zacatku takova slabsi, 2-3 dny, intenzitu bych prirovnala k zacatku MS. Vim, ze pri kojeni muze byt slabsi. Jenze ja krvacim kazdych 14 dni 🤦🏽‍♀️ Puvodne jsem myslela, ze to muze byt z ovulace, jenze to neni zadne spineni, ale vylozene menstruacni krev a i to pobolivani v podbrisku je stejne, jen ne tak intenzivni. Trva to fakt 2, maximalne 3 dny a ani vlozku nepotrebuju, postaci mi intimka 🙄 Prasky neberu, brala jsem je po sestinedeli, ale snizily mi laktaci, tak jsem je po porade po tydnu brani vysadila.

1pomnenka
•
14. led 2025

Může to být, jsi 5m po porodu a plně kojíš. Byla bych v klidu.

cilkat
•
14. led 2025

Když se mi vracela ms při kojení, krvácela jsem při ovulaci jasně červenou krví. Nasadila jsme čaj kontryhel + žebříček 1:1 ráno i večer, pila jsme ho 2 měsíce v kuse a krvácení zmizelo kompletně. Vrátilo se o půl roku později už v normálním rozestupu.

cilkat
•
14. led 2025

... nevím o tom, že by čaj měl efekt na kojení, ale po pravdě bylo to víc jak rok po porodu a malej už byl přikrmovanej, tak jsem už na tom mlíku tolik nelpěla (on na prsu jo O🙂 )

janickaslepicka
•
16. led 2025

Mě po porodu zůstal v děloze kus flaxy, jak to moje doktorka nazvala. Šla jsem 6 měs. po porodu na hysteroskopii na dočištění. Ale je pravda, že to bylo něco mezi špiněním a krvácení, taky na intimku každých 10 - 14 dní