Menstruace 14 dní po šestinedělí. Je to možné?
Ahojky holky,maminky,.14 dní po šestinedělí je možné dostat menstruaci??Dekuji za odpoved
Ano, je to možné, já jsem dostala MS hned po šestinedělí, i když jsem kojila. Ale může jít jen o nějaké menší krvácení z rozházených hormonů, které není pravá MS.
Já jsem normálně kojila a menstruace přišla hned po šestinedělí. Kojila jsem další skoro dva roky.
Ano, je to možné, je to naprosto individuální, každá žena to má prostě jinak 🙂
@445566 Já první MS měla ještě v šestinedělí po prvním porodu, přesně po 4 týdnech od porodu. Potvrdila mi to tehdy dr.na gyndě. Hned po porodu jsem dostala léky na zastavení laktace.
Já dostala první MS na konci šestinedělí. Předtím jsem treba už týden měla jen výtok. Byla jsem kvůli tomu i v nemocnici a tam mi to potvrdili. Pak jsem dostala ještě jednu a konec..další až v roce a půl malého. Syn byl plně kojeny,nejedlik..🙂
Ano je, já jsem kojila plně a s prvním dítětem jsem dostala menzes tři měsíce po porodu, u druhého dokončen šestý týden sestinedeli (potvrzeno ultrazvukem)
Obě děti jsem kojila a těšila jsem se, že budu mít od krámů ještě nějakou dobu klid. S prvním dítětem přišla první MS dva dny před koncem šestinedělí a chodila pravidelně jako hodinky každý měsíc kojení nekojeni a s druhým to bylo "až" dva týdny po šestinedělí. A tam to bylo víc nepravidelné.
Každopádně za odměnu se mi po porodech ustálil cyklus na "krásných" 21-24 dnech s tím, že krvácím plných 6 dní. Takže mam MS téměř furt. Už se fakt tesim, až přestanu menstruovat😀

@445566 možné to je, první dceru jsem skoro nekojila a menstruace přišla hned po šestinedělí, předpokládám že nekojite