Menstruace při kojení. Je normální nedostávat ji rok?
Dobrý den mám dotaz jsem po 6 neděli a menstruaci jsem nedostala četla jsem že když kojim což dost často tak to nemusím dostat i rok a proto se ptám jestli to tak nektera měla? Děkuji
Aha tak se teda nemusím bát že by bylo semnou něco v nepořádku 😃 děkuji za info
U syna v jeho 13 měsících, u první dcerky kolem roka, u druhé po 9 měsících. Kojili se všichni vydatně ještě dalších pár let 🙂
@luksek2233 u obou deti mi prisla prvni mestruace asi po pul roce. Shodou okolnosti se to zhruba krylo s podanim prvnich prikrmu. Ale vzhledem k minimalnimu mnozstvi co deti snedly jsem dal prevazne kojila az skoro do roka.
Stejně je to zajímavé, jak je to u každé jinak.
Já syna do roka kojila co 3 hodiny i v noci a stejně jsem tak brzo menstruovala.
Je to trochu nespravedlivé....
Ano, pokaždé sem to dostala, az když sem děti odstavila. Teď naposled 15 měsíců po porodu.
@jancazao no nespravedlivé zas podle toho, z jaké stránky na to koukas :D já třeba kdybych chtěla děti blízko u sebe, tak sem měla smůlu, mohla sem si vybrat buď kojit, nebo mít možnost znovu otěhotnět.
@krisstina93 no a ja zas tu prvni prisavku musela uplne odstavit v 15.m (nechtela jsem) , protoze uz jsem byla ve 2.m tehotenstvi a silene mi to kojeni (pres den furt neboli co 2 az 4h) uz hodne vadilo a omezovalo mne to.

@luksek2233 některé šťastné ji nemají po celou dobu kojení. Já kojila každé dítě 14 měsíců a menstruaci jsem dostala u obou hned po šestinedělí 😭