Ovulační testy zesilují před menstruací: znamená to těhotenství?
Holky, potřebovala bych se zeptat na vaše zkušenosti.
Mám pravidelně cyklus kolem 24 dní, poslední menstruaci jsem měla 18. 7. a dnes mám očekávaný den MS, ale zatím jsem ji nedostala.
Od neděle mám občasné bolesti a křeče v podbřišku, které normálně před menstruací ani během ní nemívám. V neděli (9. 8.) jsem si dělala těhotenský test, ale vyšel negativně. Další těhotenský test doma bohužel nemám.
Tak jsem si dnes ze zvědavosti udělala ovulační test který jsem doma našla, protože jsem někde četla, že u některých žen může být v začátku těhotenství pozitivní i ovulační test.
Přikládám fotky pro porovnání: první fotka – ovulační test z 2. 8.
druhá fotka – dnešní ovulační testy z 11. 8.
Vím, že dnešní test není pozitivní, protože testovací čárka není stejně silná jako kontrolní. Ale oproti 8. 8. je podle mě viditelně výraznější, což mi přijde zvláštní, když mám dnes očekávanou menstruaci.
Měla jste některá podobnou zkušenost? Třeba že vám ovulační test před menstruací začal sílit a nakonec z toho bylo těhotenství?
Ano pokud MS nepřijde udělám si těhotenský test ptám se jen na zkušenosti.
@anonym_autor je to normální jev, vůbec nic to neznamená. Kdy byla ovulace víš? Jak máš dlouhou LF?
@anonym_autor oba jsou negativní když by to mělo bejt tt musel by bejt pozitivni před ms může ukázat čárku normálně je to skrze hormony ...udělala bych normální test nebo zajít na krev
@anonym_e58a4d není pravda, že by tt už musel být pozitivní. Já měla pozitivní tt až dva dny po tom, co mi meškala MS

@anonym_autor oba jsou negativní když by to mělo bejt tt musel by bejt pozitivni před ms může ukázat čárku normálně je to skrze hormony ...udělala bych normální test nebo zajít na krev