icon

Užívání Saxendy. Máte zkušenost?

murka54
25. kvě 2025

Zdravím, užíváte někdo Saxendu? Začínám užívat 3. týden, tak bychom se mohly navzájem motivovat

kelerub
•
25. kvě 2025

Za měsíc jsem objednaná k obezitologovi. Ráda bych taky saxendu. Prý je vhodná též pro lidi s emočním přejídáním. Můžu se zeptat na kolik vychází měsíční dávka a zda pozoruješ že to funguje? Cítíš se opravdu sytá a nemáš tak často hlad? Děkuji za info.

murka54
autor
•
25. kvě 2025
@kelerub

Za měsíc jsem objednaná k obezitologovi. Ráda bych taky saxendu. Prý je vhodná též pro lidi s emočním přejídáním. Můžu se zeptat na kolik vychází měsíční dávka a zda pozoruješ že to funguje? Cítíš se opravdu sytá a nemáš tak často hlad? Děkuji za info.

@kelerub já teď jsem na dávce 1,2. Navyšovat zatím nebudu. Takže nedokáží říct na jak dlouho injekce vydrží :/ v balení jsou 3pera a za dva týdny mám půlku prvního pryč už. Za těch 14dni jsem dala dole 3,5kg a 5cm v pase. Ale hlídám si opravdu jídlo a pocit plnosti nemám 😁 a brala jsem v Dr. Max a cena byla 2900kc.

kelerub
•
25. kvě 2025
@murka54

@kelerub já teď jsem na dávce 1,2. Navyšovat zatím nebudu. Takže nedokáží říct na jak dlouho injekce vydrží :/ v balení jsou 3pera a za dva týdny mám půlku prvního pryč už. Za těch 14dni jsem dala dole 3,5kg a 5cm v pase. Ale hlídám si opravdu jídlo a pocit plnosti nemám 😁 a brala jsem v Dr. Max a cena byla 2900kc.

@murka54 děkuji. A dostala jsi na výběr mezi Saxendou a třeba Ozempicem?

murka54
autor
•
26. kvě 2025
@kelerub

@murka54 děkuji. A dostala jsi na výběr mezi Saxendou a třeba Ozempicem?

@kelerub nn já chtěla Saxendu

kelerub
•
7. črc 2025

@murka54 Ahoj, můžu se zeptat jak pokračuješ? Už pozítří jdu k obezitologovi. Pořádbereš saxendu? Je ti dobře? Hubnutí ti jde?

margit81
•
9. dub 2026

používala jsem 4 mes zatím 8 kg dole. spokojenost. objednam jeste jedno balení a snad to ukoncím a budu spokojena

anonym_88cb45
•
9. dub 2026

Já jsem měla Saxendu loni v létě a vůbec mi to nepomohlo. Sice jsem měla pocit sytosti, reálně jsem jedla méně, žádné prasečinky a nic. Tak jsem toho nechala, a poslední dávku ani nedobrala celou